Hát, ja!!!Konkrétan én is emiatt döntöttem egy ilyen gitár mellett, mert Cupa haveromnál volt szerencsém kipróbálni egy Gibson Les Paul Custom-öt(szóval nem ilyen mai gagyi Gibsont), meg egy dettó ilyen Ibanezt, és lealázta az Ibi, de nagyon csúnyán a Gibbont. Nem akartunk hinni a fülünknek, de ott volt Migi is, és ő is tanúsíthatja!!!! Szóval attól kezdve erre vadásztam, és múlt héten láttam egy hirdetést Hangmester.hu-n, és azonnal lecsaptam rá.
Amúgy hátul Bartolini van benne. Az EMG-t meghagytam a Showmasterben, és úgy adtam be a Csermákba. Átállok a passzív pickupokra, nekem jobban bejön a hangjuk.
AHOJ... kis hangszerbuzi vagyok ismerem jól a régi ibanez logókat :D... meg asszem most van ez a retro szériájuk azon is ilyen logó van mint ezen a nénin... sok rémtörténetet hallottam ezekről a régi japókról hogy leszólják a gibbon leszpalikat is adott esetben (70s yamaha sg2000-et próbáltam is... és az ezt be is bizonyította nekem)... előre várom mit fognak ennek a szerszámnak a mélyei durvulni koncerten :D...amúgy az ott hátul egy EMG?
Hát igen, Alhinak igaza van. Kurvára nem egy jövedelmező szakma tanárnak lenni. Nekem is csak azért ekkora a pofám, mert még itthon élek a szüleimmel, és gyakorlatilag semmi másra nem kell költenem, csak ital, meg zenekar. Jelenleg nőm sincs, úgyhogy ez is megkönnyíti az anyagiakat:-). Szóval gondolom 10 év múlva már nem fogok 3 havonta új gitárt venni. Örülni fogok, ha megtarthatok egyet:-).
Ninini!!!
Nem Fender ám, hanem Ibanez!!!A Showmastert meg tegnap beadtam a szegedi Csermák hangszerüzletbe eladásra. Amúgy ez az Ibanez gecire jól szól. Már erősítő nélkül is nagyon telt és hangos. Kicsit rendbe kell rakatni, de kurvára jó kis gitár.
tényleg jánosom a fuckela kettőnégyben kiafaszom volt a szupermen zsolti mellett az a kopasz enber? a pókember-attila? megborotválkozott mindenhol, vagymiafasz? :D
mondjuk én is eladom az összes gitáromat a gecibe, hétvégén összehányok nekik egy honlapot, aztán csorgathatjátok a nyálatokat. ja, az esp marad, a többi megy.