Keresés

Részletes keresés

micaamica Creative Commons License 2006.04.03 0 0 34
Mesélnél róla kicsit? Milyen kirándulási lehetőségek vannak? Hová érdemes elmenni, ami egy 15 éves fiút is leköt, és nincs túl távol sem? Bungalóba fizettünk be, milyenek a szobák? Azt mondták, most újították fel a szállodát. Ha nem terhellek, kérlek írj, nagyon megkönöm az infókat!
Előzmény: Törölt nick (33)
micaamica Creative Commons License 2006.03.15 0 0 32
Sziasztok, A krétaiban voltatok már?
Gyutima Creative Commons License 2006.03.14 0 0 31

Sziasztok!

Tavaly júniusban Koson voltunk Magic Life-ban. Nagyon szuper volt és eldöntöttük, hogy idén is ezt a szállodaláncot választjuk, mert annyira meg voltunk vele elégedve. Törökországban néztem a Waterworld szállodát. Volt már valaki arra? Jó választás szerintetek?

Köszönöm

Laca 15 Creative Commons License 2006.03.07 0 0 29

Sziasztok!

Magam is Magic Life látogató vagyok -illetve eddig két klubban voltam-, idén megyek, Törökországba. Ha esetleg valaki járt már a török Sirene-be akkor várom az "élménybeszámolóját".

2004-ben Korfu szigetén voltam és nagyon tetszett. Tavaly a barátnőmmel Fuerteventurán voltunk (Kanári Szigetek) de az nem volt annyira jó. Látszott rajta, hogy nem a ML szállodalánchoz tartozott.

Bogie Creative Commons License 2004.10.07 0 0 28

A semmiből ugye igencsak nagy művészet még a pinacolada is. Na, mindegy. Végülis nem inni mentünk. Azért nekem az esti koktailozás benne van a nyaralásban. Ha lesz időd, akkor rakd fel a képeket! Szívesen belenéznénk. Köszi!

B.

Előzmény: zsu960 (27)
zsu960 Creative Commons License 2004.10.07 0 0 27
Szia Bogie, Sajnálom, hogy nem felhőtlen volt a boldogság. Mi Sarigermeben voltunk és nagyon jól éreztük magunkat. A barátaink a szálloda épületben, egy nagyon szép szobában mi meg a bungalóban ami szintén nagyon klassz volt, fent a domboldalon - jó sok lépcső - de ezt tudtuk előre. Az ágy matraca fantasztikusan jó volt! - ez nekem fontos, mert szokott fájni a derekam... Kaja tökéletesen rendben, a legjobb a délutáni mexicoi snack volt, sokszor inkább kihagytuk az ebédet és ezt választottuk. Az italokkal sem volt gondunk, igaz, hogy megtanitottuk a srácokat, hogy a PinaColadat nem vodkával, hanem Bacardival csinálják és innentől kezdve már csak igy kaptuk. A vacsihoz borozgattunk - a rosejuk nagyon finom volt - napközben meg a tropic bárban isteni frissen facsart gyümölcskoktélokat ittunk. A tenger fantasztikusan tiszta volt, egy nap volt csak kicsit nagyobb szél és erősebb hullámok, de azt is nagyon élveztük. A kert gyönyörű, a medencék - meg minden más is - tiszták, ágyat mindig találtunk, az animátorok kedvesek, de nem erőszakosak. Ha akarsz képeket nézni, szóljál és felteszem valahova. Szép napot! Zsu
Előzmény: Bogie (26)
Bogie Creative Commons License 2004.10.06 0 0 26

Szia Zsu!

Amikor megérkeztünk két napig eléggé homokos és hordalékos volt a tenger, a harmadik napon nagy vihar volt. Utána két napig nagyon szép tiszta volt a tenger, majd megint közeledett a vihar, legalábbis a víz minőségéből ítélve.

A szobánk tágas volt és a berendezéssel is meg voltunk elégedve. A fürdőszoba miatt először mérges voltam. A jóminőségű spanyol csempéket elrondította néhány helyen valami kókler, aki újra próbálta fugázni. Szóval nem volt annyira csili-vili, ahogy szerettem volna, de a cuccok benne jók voltak.

A kajával maximálisan meg voltunk elégedve. Gyakorlatilag reggel héttől éjjel egyik valahol mindig volt lehetőség enni. Mi a főétkezéseket választottuk, amikor mindig szabadkoztunk, hogy majd legközelebb kevesebbet eszünk:) Mindig volt több helyi, illetve kontinentális kaja. Szóval azok sem maradtak éhen, akik nem kedvelik az eltérő fűszerezést vagy nincs kedvük ismeretlen ízeket kipróbálni.

Ami nekem egyáltalán nem jött be, hogy a koktélbárok nagyon gyengén voltak felszerelve. Mármint az italválasztékuk volt nagyon szegényes. Kb. 6 féle italt tartottak. Ilyet még nem láttam. A nagyivóknak itt sem volt gondjuk, mivel el voltak a ginnel vagy a wiskyvel. Nekem viszont egyáltalán nem tetszett. Szegények próbáltak minden tőlük telhetőt megtenni, de mixer legyen a talpán, aki azon a 3 féle koktélon kívül, értelmeset tud keverni az ottani választékból!

A kert nagyon szép volt. Rengeteg növény, sok virág. A strandja lehetne nagyobb, de így szeptemberben nem volt zsúfolt.

Jól éreztük magunkat, de nem fogott meg bennünket a hely. Valami hiányzott belőle...

Nektek milyen volt? Hol is voltatok, Törökországban?

B.

Előzmény: zsu960 (25)
zsu960 Creative Commons License 2004.10.06 0 0 25
Szia Bogie, Remélem épségben megérkeztetek és várom a beszámolót. Ha Ti is annyira jól éreztétek magatokat mint mi, akkor nem lehet nagy baj. Üdv., Zsu
Előzmény: Bogie (24)
Bogie Creative Commons License 2004.08.25 0 0 24

Igen, valahogy nem ez a magyarok által leginkább látogatott szállodalánc. Pedig ha ismernék!!!

Mi pont szeptember közepén megyünk, úgyhogy még bő három hét. Majd felrakok utána vmi kedvcsináló képet.

Üdv.

B.

Előzmény: zsu960 (23)
zsu960 Creative Commons License 2004.08.25 0 0 23
Szia Bogie! Hát nem nagy a tolongás :((( Ti mikor indultok? Nekünk már csak 2,5 hét. Üdv., Zsu
Előzmény: Bogie (22)
Bogie Creative Commons License 2004.08.23 0 0 22

Ezek szerint senki más nem volt még Magic-ben?

Bogie Creative Commons License 2004.08.15 0 0 21
www.utazzunk.hu oldalon találsz ajánlatokat és a DOHO Tours címét is, ha jól emlékszem: Jókai tér 7. (az udvarban).
Előzmény: barrix (18)
zsu960 Creative Commons License 2004.08.15 0 0 20

Szia,

Köszi az infót. Megyek, +nézem. Én is el birnék viselni egy kis telelést ott, de nem hiszem hogy összejönne. Viszont már nem egészen 1 hónap ÉS UTAZUNK!

Üdv.,

Zsu

Előzmény: Bogie (17)
zsu960 Creative Commons License 2004.08.15 0 0 19

Szia Barrix,

Nem tudom hol lax, de a TUI oldalán nézd meg, kik a képviseleteik és ott.

Üdv.,

Zsu

Előzmény: barrix (18)
barrix Creative Commons License 2004.08.14 0 0 18

Bogie,

hol lehet Magic-es katalógust szerezni? Én a nyárit a helyi Eurotours irodából hoztam, de hát ők....

Előzmény: Bogie (17)
Bogie Creative Commons License 2004.08.13 0 0 17

Szia Zsu!

Tegnap megérkeztek az új Magic katalógusok, ez még csak a német változat. Viszont megkérdeztem és azt mondták, hogy lesz a télen budapesti indulással Egyiptom!!! Az egyiptomi Imperial az utolsó kavicsig fel van újítva:)))

Az bizony nagyon jól esne, hogy ha a most elmaradt második hetet valamikor télen ott töltenénk. Imádok télen nyaralni.

Előzmény: Bogie (16)
Bogie Creative Commons License 2004.08.12 0 0 16
Ez jól hangzik. Már nagyon szeretnék indulni. Azért ez a néhány hét is el fog telni valahogy. Bár itthon, a városban nem annyira nagy buli ez a hőség, a tengerpart meg ugye odébb van.
Előzmény: zsu960 (15)
zsu960 Creative Commons License 2004.08.12 0 0 15
Zizi, lufi, körhinta :))) Tűzrakás a tengerparton, pattogatott kukorica, grillkaják, koktélok, limbó-hintó, zene, tánc. Az animátor gyerekek tényleg nagyon klassz hangulatot tudnak csinálni és ami számomra nagyon szimpi, hogy nem erőszakosak. Sajnos voltak már rossz tapasztalataim, amikor nem hagytak nyugodtan olvasni, hanem elráncigáltak, hogy nekem most igenis szórakoznom kell. A délutáni gyerekkarnevál is nagyon aranyos, sajnáltam hogy már csak külső szemlélőként vehetek részt benne :))
Előzmény: Bogie (14)
Bogie Creative Commons License 2004.08.11 0 0 14

Na, végre valami, amire nem kell egy kisebb vagyont költeni!!!

Nadrágot egyébként is terveztem vinni, meg akkor valami hosszú ujjú felsőt is teszünk el. Az esti (és a nappali) röplabda nem vonz különösebben, de a beach party és a Magic Carneval felkeltette az érdeklődésemet. Mi ez, zene, tánc és sok koktél, jól gondolom???:)))

Előzmény: zsu960 (13)
zsu960 Creative Commons License 2004.08.11 0 0 13
Annak idején mi a felszerelést a Polusban vettük, valami búvárboltban, amit egy ismerősünk javasolt. Ha jól emlékszem, olyan 3-4 ezer Ft volt, persze nem egy profi darab. Az idő szeptemberben szerintem isteni, nappal nem kell megdögleni a melegtől, de azért olyan 30-32 fok mindig volt és a tenger is olyan 26-27 fokos. Estére nekem elkelt a hosszú naci meg néha egy kardigán is, de én fázós vagyok. Én mindig szeptemberben megyek nyaralni, egyszer mentem csak június vége - július elején (nem önszántamból) és útáltam az egészet, levegőt nem kaptam, sehova nem volt kedvem kirándulni menni a 40 fokban és este is csak izzadtam a székben ahelyett, hogy táncoltam volna. Az éjszakai röplabdánál folyamatosan locsolták a homokot játék közben, mert égette a talpad. Na de most majd megyek az összes esti programra:))) A beach party meg a Magic carnevál nagyon klassz!
Előzmény: Bogie (12)
Bogie Creative Commons License 2004.08.11 0 0 12

Nem próbáltam még soha a kontaktlencsét, mert szerencsére a sajátjaim jól szuperálnak, de a búvárszemüveg alá nem megy be a víz, úgyhogy nem mossa ki a szemedből a lencsét. Persze, az is igaz, hogy ez általában igaz és ha valami miatt mégis bemegy, akkor az neked nagyon drága mulatság lenne:(

Nagy kár, hogy nem próbálhattad ki, mert nagyon szuper időtöltés. Akkor szétnézek a boltokban, mert a múltkor nem a saját felszerelésünket használtuk.

Ugye jól láttam, hogy szeptemberben még nagyon kellemes arra az idő, de már nincs az a döglesztő h

Előzmény: zsu960 (11)
zsu960 Creative Commons License 2004.08.11 0 0 11
Szia Bogie, Köszi a felhomályositást. Igy már könnyebb :))) Mi Tunéziában Sousse környékén voltunk és a párom rendszeresen a viz alatt volt búvárszemüveggel. Nagyon helyes halacskákat látott, meg időnként kevésbé helyeseket is... És még a napszemüvegét is megtalálta, amit surfozés közben vesztett el. Én kimaradtam ebből az évezetből, mert kontaktlencsével nem lehet, anélkül meg úgysem látok semmit.
Előzmény: Bogie (10)
Bogie Creative Commons License 2004.08.11 0 0 10

Fáraszt ez az öt perc várakozási idő (nem értem még el a 100 hozzászólást). Sosem tudok azonnal válaszolni a kérdésekre.

A snorkel = búvárpipa, ez a felszíni búvárkodás, amihez csak egy békatalp, szemüveg és búvárpipa kell. Az olyan helyeken nagyon jó szórakozás, ahol a felszínhez közel is színes az élővilág. Nem kell hozzá vizsga, elég ha vízbiztonságod van. A felszerelés is olcsó, ahogy látod, csak műanyag cuccok, semmi precíziós. A búvárkodás már sokkal sportosabb, több gyakorlatot, tudást és kondíciót (és pénzt) kíván.

Majd lehet, hogy levelezek egyet a szállodával is. Azért a barátok tapasztalata továbbra is érdekel:)

Nekünk most biztos nem megy a hosszabbítás, pedig jobb lenne, ha két hétig maradhatnánk. De sajnos az egy hetet is ügyeskedve találtuk.

Előzmény: zsu960 (9)
zsu960 Creative Commons License 2004.08.11 0 0 9
Szia Bogie! Bocsi, egy kicsit eltűntem, túl sok volt a munka:((( Szivesen megkérdezem a barátaimat, hogy lehet-e snorklingozni ha előbb felvilágosítasz engem, mint csekély értelmű medvebocsot, hogy mi is az :)) De szerintem ha irsz a szállodának - az emil cimük rajta van a honlapon - biztos minden kérdésre válaszolnak. Nagyon barátságos guest managereik vannak. A népszerűségről annyit, hogy egyik évben rajtunk kivül egy nagyon jó fej család volt kint, akikkel jól összehaverkodtunk - eredetileg 1 hetet fizettek be, de már a 2. napon tudták, hogy nincs kedvük hazamenni, úgyhogy ott kint elintéztük a plusz egy hetet, egy másik alkalommal amikor mi 6-an voltunk még egy magyar társaság volt, de erősen bujkáltunk előlük, mert minősíthetetlenül viselkedtek. Én is örülnék, ha valaki jelentkezne itt, aki már járt a Sarigermében. Szép napot mindenkinek! Zsu
Előzmény: Bogie (8)
Bogie Creative Commons License 2004.08.11 0 0 8
Úgy látszik, hogy a Magic Life nálunk még nem elég ismert vagy akik ismerik, azok most mind ott vannak és nem foglalkoznak a mi tájékoztatásunkkal:(
Előzmény: barrix (7)
barrix Creative Commons License 2004.08.08 0 0 7

Sziasztok!

Én is szemezgettem a török szállodáikkal, de mi egy pici babával megyünk idén nyaralni, és úgy gondolom, hogy nem tudnánk kihasználni a sok lehetőséget, illetve számunkra a két hét anyagilag nagyon megterhelő lenne. De az biztos, hogyha a pénz nem számítana, a kb. 15 utazási iroda közül, /amelyeknek utána néztem/, csak őket választanám.

Nektek jó nyaralást, mi valszeg Best Reisennel megyünk, de szívesen olvasom majd az élménybeszámolókat:)

barrix

Előzmény: Bogie (6)
Bogie Creative Commons License 2004.08.08 0 0 6

Szia Zsu!

Válaszolok még egyszer, az előző valahogy eltűnt. Szóval megnéztük az egyiptomit, lehet az a következő úticél, de tényleg jobb lenne Budapesrtől indulni.

Megkérdeznéd a barátaidat, hogy a snorkling is szóbajöhet-e az Africana strandja körül, vagy inkább a búvároknak tartogat érdekességet ott a tenger?

A topikon valószínűleg azért nem tolonganak, mivel a Magic Life nem túl ismert Magyarországon. Nem hinném, hogy azért, mert nincsen rá igény.

Előzmény: zsu960 (5)
zsu960 Creative Commons License 2004.08.08 0 0 5

Szia Bogie,

Eddig mindig Törökországban voltunk, de mindig máshol. Bodrum, Kemer ML World - ami idén bezárt - meg a ML Kemert is ismerem. A Kanári szigetek azért nem vonz, mert az nem Imperial, és nincs vitorlás. Tavaly beszélgettünk egy belga házaspárral, akik már 10 éve csak ML-ben nyaralnak, és az egyiptomit dicsertek nagyon. De oda csak Bécsből lehet menni és az kicsit macerás. Talán jövőre benne lesz a magyar katalógusban is.

Igy ahogy elnézem nincs nagy tolongás ezen a topicon :)))

Kellemes maradék 7végét,

Zsu

Előzmény: Bogie (4)
Bogie Creative Commons License 2004.08.07 0 0 4

Szia Zsu!

Megnéztem a Magic Life katalógusunkban a Sarigerme-t és nagyon meggyőző az is:)) Ti mindig oda jártok, vagy mindig váltogatjátok a szállodákat? Úgy láttam a katalógusban, hogy van egy új hotel valahol a Kanári-szigeteken is.

Igazad lehet, hogy be kellett volna vállalni a két hetet. De így is sakkoznunk kellett az idővel. Viszont ha bejönnek a közeli golfpályák is, akkor biztosan visszamegyünk.

Nagyjából egyszerrre megyünk, mindeképpen várom a Sarigerme beszámolót majd tőled, én pedig beszámolok az Africanaról. Legszívesebben már mennék holnap:))

Jó nyaralást!

Előzmény: zsu960 (3)
zsu960 Creative Commons License 2004.08.07 0 0 3

Szia Bogie,

Májusban nagyon szép tiszta volt a tenger, de amikor mi Bodrumban voltunk akkor is a Magic life előtt szuper volt - éjszaka porszivózták a tengert!!! - a más szállodákban levők panaszkodtak a koszra.

A masszázson és az autóbérlésen kivül semmiért nem kell fizetni, azokat viszont rögtön a helyszinen. Nyugodtan rakjátok al a pénzeteket a széfbe, ott a klubban nem lesz szükségetek rá. Igaz, hogy 3 méterenként ki vannak rakva "tip-box"-ok, de magunkon kivül nem láttunkembert, aki pénzt rakott volna bele. Mi tavaly adtunk az egyik bárban a srácnak, aki amikor meglátott minket már keverte a kedvenc koktélunkat, meg a latin étterem csapatának, mert fantasztikusak voltak.

A barátaim nem mentek fakultativra, mert ők is csak 1 hétig voltak, ami szerintem nagyon kevés, de taxival bementek Hamametbe egy fél napra. A 2 napos szafarit szerintem ne vállaljátok be az 1 hétből...

Ha van még kérdés, itt vagyok:))

Ha nem, akkor jó nyaralást és számolj be, ha visszajöttetek. Mi szept. 13-tól megyünk 2 hétre a Sarigermebe, Dalamanba.

Üdv.,

Zsu

Előzmény: Bogie (2)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!