Úgy volt, hogy mi is megyünk a nyáron kiállításra, de pont arra az időre esik az Agility tábor, ami egyben a családi nyaralásunk is, nagyon jó volt tavaly is, idén pedig egy gyönyörű kis börzsönyi faluban, Kemencén lesz. Ha van kedvetek gyertek, nagyon jó buli szokott lennni kutyáknak és embereknek egyaránt!
Tesók közül 3-ról tudok, ők jól vannak, 3-ról pedig semmit nem tudok amióta elvitték őket, ami nagyon rossz érzés, csak reménykedni tudok, hogy jól vannak ők is!
Volt Szt. Jánosnapi tűzőrzés és virrasztás, egészen napfelkeltéig tartott s amíg a lehetőségünk engedte 3 vérbeli muzsikus húzta a fülünkbe a jobbnál-jobb nótákat! (Hegedűs, Brácsás és Nagybőgős!) Nagyon, nagyon jó beszélgetések is belefértek ebbe az év legrövidebb éjszakájába. Ja és június 24.-e éjjelén volt, mint minden évben! Hogy telik a nyarad, már nem kell vizsgákra készülni, úgye? :-)
Á, volt egy palotapincsi, de a nagyszülei között asszem volt valami tacskó is, na, ő volt a Dínó, hát megcsípte a kullancs és későn vettük észre. Fiú volt, úgy több éves, de meg nem mondom most, hogy hány...
Meg volt egy fekete Németjuhász, az volt a neve, hogy... Csucsu... Na őt meg elütötte az autó. Az én hibámból. Nagyon szerettem azt a kutyát. Lány volt, öt hónapot élt. De jobb neki, hogy meghalt, mert rossz sora volt nálunk.
De voltak papagájaink is! :)
Pár évig.
A hugom kérte őket ajándékba... :)
De már ők is elpusztultak...
:)
A fiú papagájok általában éhendöglöttek, mert a lány nem engedte őket a kajához...
Hát igen, kellett volna még egy etető...
Ha kalitkában vagy akváriumban tartatok kisállatot, mindig annyi etető legyen, ahány állat van, mer különben tragikus dolgok várhatók...
A lány meg végelgyengülésben halt meg szerintem, hát, jobb is neki, úgyis egész nap csak gubbasztott szegény...
A Brites topikban is martrix vagyok, csak már az idejét sem tudom, hogy mikor írtam utoljára, azért néha oda nézek és olvasgatok. Az e-mail címem működik, várom a képeket! :-)
Az élmunkás úgy elfáradt, hogy tegnap este óta alszik. Most lassan dél lesz. Szerintem izomláza is lehet, mert a két nap alatt csak rohant, rohant...
nem tudom Archi nagy-e, mert nincs hasonlítási alapom. A szomszédok szerint kisebb mint Lovejoy volt, más szerint viszont nagyobb. A szőre most jóval kevesebb lett, jön az új szőrike, ami fekete. remélem visszajön az a jó kis szín.
Ha van emilke címed, amire el is megy a levél, küld el légyszí és küldök képet!!
Nézz be a Britesbe, ott is tudok PÜ-ben képet küldeni. Sajnos nem tudom, ott hogy mi a neved.
Nekem megküldte a Freemail a választ.
"a sajat farkaba harap a
kigyo, a rosszul beallitott atiranyitasok miatt hurok kepzodik a
kezbesites soran"
Minden címed át van irányítva egy másikra, és bezárul a kör.
Én nagyon jól szórakoztam és Happy, aki fiú és a csoport képen is rajta van, (amit kaptatok,) fáradhatatlanul lelkesedett értem, nagyon édes, csak a 4 macska nem díjazta annyira az érdeklődését.
Egyébként ugyan olyan színű, mint Archi, és valami eszméletlen mennyiségű szőre van s Haggie kis törékeny nőci volt mellette, akkor hatalamas nagy fiú.