Van fedélzeti computer a kocsiban? (fogyasztásmérő, megtehető km, stb.) Mert ha van, állítólag be lehet állítani a kanyarodáskor bekapcsolódó ködlámpát is.
165 mm-es koax hangszórókat tudsz beépíteni a hátsó ajtóbkba. Max beépítési mélység: 78mm. Kell hozzá kiamalő keret is. Ha gyárilag nem volt benne hátul hangszóró, tudtommal akko rel sincs vezetékelve, még a B oszlopig sem.
Van egy 2008-as Golf V, szeretném ezeket a funkciot megcsináltatni, hogy:
Automatikus komfortzárás: a gyári beállítás szerint, ha felszeretnénk húzni az elektronos ablakokat a gyári távkapcsolóról, akkor mindaddig nyomva kell tartani a zárás gombot, amíg az összes ablak be nem zárt. A vezérlőegység beállítása megváltoztatható úgy, hogy a távkapcsoló rövid megnyomására még nem húzza fel az ablakokat, hosszabban nyomva (kb. 1-2 másodpercig) pedig automatikusan felhúzza az összes az összes ablakot + ha van gyári napfénytető, akkor bezárja azt is.
Kanyarkövető első ködlámpa bekapcsolása (2007-es modellévtől): álló helyzetben illetve alacsony sebességnél amerre kanyarodunk vagy indexelünk, azaz oldali első ködlámpa automatikusan felkapcsolódik, ezzel jobban bevilágítva a kanyart.
Tudom, hogy Budapesten megcsinálják, de én Hajdubiharban lakom. Valaki tud olyan szervizest, vagy szervizt ahol megcsinálják?
Segítséget kérnék a következő hibáról, hátha valaki már találkozott vele. Augusztusban jutottam egy golf V-höz (2008. évj, ötajtós, 1.6 benzin, 50.000 km). A tetőkárpitból vagy a csomagtér ajtóból kopogó zajt hallok, nem futómű, tuti belső karosszéria. Ha feszül az autó (pl.: mélygarázsból ki) akkor enyhe roppanás. Az autó törve nem volt, már minden létező cuccot kipakoltam belőle, akkor jön a kopogás, természetesen rosszabb utakon. Szervíz tanácstalan (szerintük ajtózsanér kopás is lehet, de 50 ezernél??), a karosszériásuk megbontotta, szerinte minden ok. Találkozott már valaki ilyesmivel? Ha igen, kérem írja meg, hogy mi lehet ez, idegesítő. Köszi mindenkinek, aki segít.
Tudna valaki nekem segiteni hogy az 5ös Golfomba, 2005ös,milyen jelű tompított fényszóróizzó kell,és hogy a hátsó ajtókba mekkora hangszórókat tudok beleszerelni?Ha jól tudom akkor nem olyan egyszerű mert kell hozzá valami kiegészítő dolgok is ?
Autóvásárlás előtt állok és 2005- évjáratú 5-ös golf lenne a kiszemelt. Mi a véleményetek az 1.9 pdtdi 105 LE-s motorról. Kell tőle félni? Mire figyeljek oda a vásárláskor?
Üdv lenne egy problémám és szerintem volt is már ilyenről szó csak nem találom... :( a jobb első elektromos ablak olyan problémával küzd hogy ha felfelé akarod húzni akkor lefelé indul meg és csak 3x próba után lehet felfelé húzni ! Valakinek hasonló vagy megoldás rá ?
Az ET szamot tulmisztifikaljak az emberek, de valojaban a felni kulso sikja es a kerekagy kozti tavolsag mutatoja mm-ben. Azaz...attol fugg, milyen szeles a kiszemelt felni!? Indulj ki a gyari acelfelnibol. Az asszem ET42 es 15J6 azaz 6" szeles es 15" az atmeroje, 195/65 R15 gumival szerelve. Minel kisebb az ET szam annal szelesebb lesz a kocsid nyomtavja, tehat annal jobban dobalod a kocsid oldalat kaviccsal, szurokkal es mocsokkal, mert kilog majd a kereked a kasztni sikjabol. Nekem 17" -os felnim van ami 7" szeles ez ET50 -el ment ala szepen. Erre minimum 205 szeles gumi kell... A gyari GTI felniket nem ezivesen adjak el az emberek a replikak meg hat...nekem nem kellene. A masik audi ramses feeling felni szerintem jobb valasztas, de annyi remek nagy multu felni ceg van erdemes szetnezni. (BROCK,DOTZ,OXYGIN,DEZENT,CARMANI,ARCASTING....) ezt reggelig lehetne folytatni, nezz szet a honlapjaikon!
GTI jellegu felni pl. az Arcasting Diablo 666
Golf 5-re milyen felniméret javasolt ha lehet ilyenben is érdeklődni ? :) Gondolok itt az ET szélesség col ami aláfér és nem is súrol be stb :) Ebben a két fajtában gondolkodom :) vélemény ?
Hat ha ugy nez ki a sztori hogy nehez az 1-3-5 vagy 2-4 kombinaciok valamelyike, en pl. a valto bowdenjere gondolnek... De nem tudom pontosan a golf valtoja bowdenes-e... 6os Mazdanal talkozam ilyennel.