Keresés

Részletes keresés

Agassi Fan Creative Commons License 2003.09.30 0 0 136
Imádnivaló karakterek? :-) Ugye csak viccelsz?? :-)
Előzmény: Thomas_ (135)
Thomas_ Creative Commons License 2003.09.30 0 0 135
Szerintem meg stilusos vigjatek, imadnivalo karakterekkel, es nagyszeru hangulattal:)
Előzmény: Agassi Fan (134)
Agassi Fan Creative Commons License 2003.09.30 0 0 134
Thomas milyen szinvonalról beszélsz? Gagyi tinifilm mindegyik, semmit mondó történettel, buta poénokkal. :-)
Előzmény: Thomas_ (131)
Thomas_ Creative Commons License 2003.09.30 0 0 133
Dede, nezd meg, szerintem nagyon jo lett :)
Előzmény: mizandria (132)
mizandria Creative Commons License 2003.09.29 0 0 132
naneeee :p
Előzmény: Thomas_ (131)
Thomas_ Creative Commons License 2003.09.29 0 0 131
Ma viszont az utobbi hetek legjobb filmjehez volt szerencsem, Amerikai pite 3 - Az eskuvo!

Amerikai pite 3 - Az esküvő

Vegre egy sorozat, ahol 3 reszen keresztul tartani tudtak a szinvonalat, mind a poenok minosegeben, mind a tortenet es a szereplok szerethetosegeben.

Az egyik legviccesebb jelenet

Sajnos a megszokott szereplok egy resze (Mena Suvari, Chris Klein, Shannon Elisabeth, Tara Reid) hianyzott, ezert a poenokat most szinte kizarolag a 3 fiu, Jim, Stifler es Finch szallitjak.

Kevin, Finch es Jim nem hisznek a szemüknek

Stifler (Sean William Scott) nagyon formában volt

Az egyik új szereplő, a modell January Jones

Termeszetesen a tortenet kozeppontjaban Jim es Michelle eskuvoje all, azert az elokeszuletek alatt sem fogunk unatkozni, en vegig doltem a rohogestol:)

A főszereplők

Thomas_ Creative Commons License 2003.09.29 0 0 130
Lattam tegnap az Olasz nyelv kezdoknek c. dan Dogma filmet.

A szereplők

Sajnos nem voltam annyira megelegedve vele, mint a komolyabb temakat boncolgato Dogma filmekkel, szerintem ez a stilus inkabb a fajsulyosabb dramaknak valo, nem az ilyen konnyedebb probalkozasoknak.

Peter Gantzler és Lars Kaalund

Aranyosak a szereplok, semmi rosszat nem tudok mondani, de sajnos kulonosebb pozitivumokat sem. Semmi meglepo, semmi letaglozo, a Dogma filmektol szokatlanul a katarzis elmarad. Helyette marad a langyos alloviz, ami a film masodik feleben kezd egyre unalmasabb lenni...

A tanfolyamon

Thomas_ Creative Commons License 2003.09.25 0 0 129
Biztos? Ugyan az IMDb-n mindketten fel vannak tuntetve, de a film vegen csak Zimmer nevet lattam. Viszont akkor nem tehetsegtelen, csak tanult a mestertol:)
Előzmény: jamamura szadakó (128)
jamamura szadakó Creative Commons License 2003.09.25 0 0 128
bármennyire is úgy hallod, a film zenéjét NEM hans zimmer szerezte. [hanem egyik tehetségtelen növendéke, klaus badelt.]
Előzmény: Thomas_ (122)
Thomas_ Creative Commons License 2003.09.25 0 0 127
Hat szerintem az elso is eleg gyengus volt, igy a masodikkal mar nem is probalkoztam...:)
Előzmény: Agassi Fan (126)
Agassi Fan Creative Commons License 2003.09.25 0 0 126
Igen, azt hittem, hogy Thomasnak megvan, mivel kb. 500 filmje van. Annyira nem kell, hogy utána kelljen járnod, mert majd az HBO-n úgyis lesz, mivel az elsőt adták. De ha nem gond, akkor kellene.
Előzmény: Steffi21 (125)
Steffi21 Creative Commons License 2003.09.25 0 0 125
Én láttam már a Gyűrűk ura 2. részét, csak Agassi Fan nem. Ha tényleg nem gond, akkor kellene. Azért írta AF hogy nem muszály, mert ha sok utánajárssal jár, akkor ne fárdaj vele, érted?
Írok valamit a Sricsi topicba neked, olvasd el ok??
Előzmény: Jenny Fan (123)
Agassi Fan Creative Commons License 2003.09.25 0 0 124
Mindegy, annyira azért nem fontos. Majd adják az HBOn-n.
Előzmény: Jenny Fan (123)
Jenny Fan Creative Commons License 2003.09.25 0 0 123
Lehet, hogy meg tudom szerezni.
Előzmény: Agassi Fan (118)
Thomas_ Creative Commons License 2003.09.24 0 0 122
Ma lattam A Karib-tenger kalozait!

A Karib-tenger kalozai - A Fekete Gyöngy átka

A Karib-tenger kalózai - A Fekete Gyöngy átka

Egy picit tobbet vartam tole, mint amit kaptam. Igazabol egy feltupirozott mesefilm volt, hogy minden korosztaly bekapja a csalit. De szamomra nem adott tobbet, mint pl. a Harry Potter, sot... szerintem eredetisegben es otletekben joval alatta is maradt!

A gonosz, elátkozott kalózok

Azt hittem majd olyan pergő lesz a története, olyan magaval ragado a hangulata, mint a Mumianak, ehelyett a film vegig docogott, sekelyes kis tortenete pedig ezer sebbol verzett. Egy ido utan mar semmi ujat nem sikerult hozzatenni, csak ismetlodtek a motivumok...

A jó kalózok

Peldaul marha izgalmas az a jelenet, amikor halhatatlan szellemkalozok kardoznak egymassal 15 percen keresztul, kozben jonehanyszor atszurva egymast, aztan ott folytatva, ahol abbahagytak...

Ilyen szépek az elátkozott kalózok

Hogy ne csak a negativumokat emlitsem, a szineszgarda minden elismerest megerdemel. Johnny Depp elete talan legjobb alakitasat nyujtotta a kicsit bolondos kalozkapitany szerepeben. Ez a legkidolgozottabb karakter, tiszta jutalomjatek neki!

Johnny Depp

Geoffrey Rush-tol megszokott magas szinvonalu alakitast lathatunk, a hangja is szuper volt:) Orlando Bloom es Keira Knightley romanca pedig megfelelo kiegeszitese a tortenetnek.

Orlando Bloom es Keira Knightley

A stab viszont nem mindig allt a helyzet magaslatan, a csatajelenetek elegge kovethetetlenre sikerultek...

Forgatás

Es vegul kiemelnem a filmzenet, Hans Zimmer nagyszeru munkat vegzett, meg mindig cseng a fulemben a fotema!

Hans Zimmer

Thomas_ Creative Commons License 2003.09.24 0 0 121
Egy igazi Michael Douglas klasszikus:) Nem rossz valasztas:)
Előzmény: mizandria (119)
Thomas_ Creative Commons License 2003.09.24 0 0 120
Nincs meg, nem vagyok egy gyuruk ura rajongo:)
Előzmény: Agassi Fan (118)
mizandria Creative Commons License 2003.09.24 0 0 119
a kovetkezo film amit kiveszek, az az osszeomlas lesz michael douglas-szel :)
Agassi Fan Creative Commons License 2003.09.24 0 0 118
Thomas megvan neked a Gyűrük Ura Két torony? Ha igen, elhoznád az Activityre. Jössz ugye?
mizandria Creative Commons License 2003.09.23 0 0 117
erre en is vadaszom, teccett a bemutatoja. eccer csak benn lesz mar, amikor ki akarom venni :)
Előzmény: Thomas_ (115)
Thomas_ Creative Commons License 2003.09.23 0 0 116
Egyenesen kituno! A kedvencem! :)
Előzmény: Kasza Bubu (114)
Thomas_ Creative Commons License 2003.09.23 0 0 115
Ma itthon neztem a S1m0ne cimu filmet. Ahhoz kepest hogy egyenesen videon erkezett kicsiny orszagunkba, nem volt rossz:)

S1m0ne

Egy ideig azt hittem nagyon gagyi lesz, de tulnott a film magan...termeszetesen mindez nagyon messze all az igazsagtol, de azt hiszem a vegen mar nem azon gondolkoztam hogy mekkora okorseg, es ez egyertelmuen a jo hangulat eredmenye:)

Rachel Roberts

Al Pacinot kulonben is mindenfele filmben szeretjuk, most sem kellett csalodni benne:

Al Pacino

A masik foszereplo, Rachel Roberts, neki ez az elso filmszerepe, eddig modellkedett, es nem mellekesen a forgazokonyviro felesege:)

Rachel Roberts

MASH

Rachel Roberts

Szerintem eleg dekorativ jelenseg, mar csak miatta erdemes megnezni a filmet:)

Al Pacino es Rachel Roberts

Kasza Bubu Creative Commons License 2003.09.23 0 0 114
A Darkness egy jó film:))
Előzmény: Thomas_ (113)
Thomas_ Creative Commons License 2003.09.23 0 0 113
Igen, ez aztalaban jellemzok a mozikra, oda se figyelnek, mi van, csak elinditja valaki aztan annyi vot...
Azert orulok, hogy tetszett! Biztos jobb lehetett a Darkness-nel:)
Előzmény: mizandria (112)
mizandria Creative Commons License 2003.09.23 0 0 112
na megneztem a rabbit proof fence-t. kellemesen lassu hangulatfilm. nekem tetszett. es volt elotte didzseridu mini koncert is, tisztara transzba estem ;)
(az viszont rohadtul bosszantott, h miutan leadtak a reklamokat bekapcsolva hagytak a projektort, igy az egesz film alatt ott volt a vasznon egy halvany szurke negyzet. hihetetlen h mennyire nem figyelnek oda ijesmikre, amikor siman elkernek majdnem ezer ft-ot egy mozijegyert. es ezt most nemcsak az uraniara ertem.)
Thomas_ Creative Commons License 2003.09.22 0 0 111
Ma lattam a Darkness - A retteges haza c. horrort:

Darkness - A rettegés háza

Bar ne lattam volna... Ugy nez ki ujabban uldoznek a gyengebbnel gyengebb filmek:( Ennyire otlettelen, izgalommentes horrort reg lattam...

Kisfiú szalad az erdőben...huhúúúú de félelmetes...

A film napjaink horror sikereibol van osszeallitva. Megtalalhatoak benne A kor, a Hatodik erzek, A sotetseg leple, es a Mas vilag ismert motivumai.

Ez a kör, nem az a kör...viszont az A kör is benne van:)

Tortenete zavaros es rohelyes, es az egesz film olyan langyosan csordogal a medreben, hogy mire felriad az ember a szendergesbol, mar vege is van. Az egyetlen pozitiv dolog, Anna Paquin, az X-men Vadoca. A kisfiu? Rola beszelni sem erdemes, annyira unalmas kezd lenni, mintha az ikertestvere lenne a tobbi horrorcsemetenek:

Stephan Enquist

Szoval nem tudom, ki az, aki napjainkban meg egy ilyen filmben fantaziat lat, es mindenkeppen szuksegesnek erzi az elkeszultet. Kamerakezelesi gyakorlatokat maskepp is vehet az ember. Mi meg inkabb nezzuk ujra a fent emlitett darabokat, jobban jarunk...

twenty Creative Commons License 2003.09.22 0 0 110
Nézd meg inkább a Magdalene Sisterst.
Az angolokban/írekben és főleg Peter Mullanban nem lehet csalódni.
Előzmény: Thomas_ (109)
Thomas_ Creative Commons License 2003.09.21 0 0 109
Tegnap neztem a Rengeteg c. filmet:

Rengeteg

Hosszasan nem is akarom ecsetelni a dolgot, mert nem tetszett. Sot, egyenesen borzalmas volt. Rejtely szamomra, hogy a kritikusokat mi nyugozte le rajta, meg az is, hogy delegalhatjuk ezt a filmet az Oscarra.
Attol szerintem meg nem lesz jo egy film, hogy vegig "baszdmeg"-eljuk. De nem is ez a kifogas. Lehet hogy egyszer elsutni meg poen, de aztan mar unalmas, vegul meg mar kimondottan idegesito, agyilag leepito jellegu, hogy a szereplok fele igy beszel. Legalabb bemutatjuk most a nagyvilagban, hogy Magyarorszagon a legmagasabb a bunkok aranya. En meg inkabb ha ilyen ostoba torteneteket akarok hallgatni, inkabb beulok egy kocsmaba, aztan hallgatom a reszegeket. Azert meg fizetni sem kell. Sot, talan meg is hivnak valamire, ha nagyokat rohogok:)

Néni a Rengetegből...

Thomas_ Creative Commons License 2003.09.21 0 0 108
Huh, en viszont nem szeretem John-t, es a trailer sem gyozott meg rola, hogy ezt nekem latnom kell! Legalabb ezt most valaki mas fogja ertekelni, kivancsian varom!!:)
Előzmény: Steffi21 (107)
Steffi21 Creative Commons License 2003.09.21 0 0 107
EZ a film engem is érdekel, tuti jó. John-t én is bírom! :-)
Előzmény: mizandria (106)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!