Idejét láttam fotózni. ;) Mindne régiséget bepótoltam amit (egyelőre) terveztem, bár a 2 Hearts picture disc még folyamatban van, de az később érkezik még... Valamint új album limitált verzió és az új kislemez 3 formátumon előrendelve! :)
Nekem abszolút bejött a videó, nagyon-nagyon szép. Egyébként egy Simpson-család nyúlás is van :D (náluk a rózsaszín elefántlufi, amit Liza és Bart elvesztettek, a meleg republikánusok jelképe lett :D sajnos képet nem találtam)
De hiszen nem éppen arról szól az egész pop cirkusz, hogy mindenki nyúl mindenkitől? Én már annak is örülök, ha nem azt a senkiházi Lédi Gyagyát nyúlják épp :-))))))))
Amúgy nem akarom védeni Kyliet, nem vagyok én olyan harcos aktivistája azért, de az ő klipjében legalább szép emberek meztelenkednek:-)
Kylie tegnap ha jól tudom New Yorkban egy "Splash" nevű bárban előadta az ATL-t és egy album "Mini-Megamix"-et, a teljes megamix itt van, bár borzasztó hangos és torz, a következő dalokkal, sorrendben:
Get Outta My Way
Cupid Boy
Can't Beat The Feeling
Too Much
Put Your Hands Up
Aphrodite
Én nem tudom eldönteni melyik a legjobb, mindegyik nagyon jó!!!! Az Aphrodite-t mondjuk alig hallani. A GOMW teljesen Fever-ös.:) Egy hónap és album!!!