A grúz lányokat egyébként a youtube ajánlotta, mindig végigzongorázom a jobb oldali oszlopot, hogy mi jót tesz ki oda ;-))) Sajnos eléggé bugyuta az algoritmusa (mesterséges intelligenciának csúfolják, de messze nem az), szóval elég ritka a találat, de azért megéri. Mióta Otava Yo-t hallgattam, ezeket ajánlgatta még:
ГРАЙ - orosz folkmetál: nem rossz, de nem sok eredetiség szorult bele, szláv nyelvű Nightwish
Beloe Zlato - mint a Mandili, de négyen vannak és oroszok, valahogy nem áll össze az egész olyan egységes egésszé, mint a grúzoknál
Trio Lavdila: Mandiliék koppintása, de grúz lány rövid hajjal nem ér ;-)))
Grúz csajok, nagyon cukik, amit persze ügyesen ki is használnak ;-))) Ettől függetlenül nagyon tudnak, három énekhang + egy szem panduri, mégis mintha egy egész zenekar szólna folyamatosan. Persze van olyan is, az is izgalmas ;-)))
Ez pedig egyszerűen csak szép és érdekes, mondjuk pont abban az évbe születtem. Hála Kovásznainak (Habfürdő), az egész mégis végtelenül friss és mai. Nem hiszem, hogy bármi más, ami idén 50 éves (ideértve magamat is), az tudna még ilyen "korszerű" lenni, még ha ezt a szót is eltemette azóta a történelem vihara (tudom, képzavar). Szóval ilyen végtelenül időtlen:
Tőled, mert amiket eddig hoztál, zömmel jók. Az oroszt pl.azóta is hallgatom és szeretem; szóval igen, hátha lesznek még ilyen gyöngyszemek, amiket eddig sose ismertem.