Mcemru! Légyszi írd meg privátban, hogy mennyiért adnád el az Akra rendszert. Sajnos nem lehet javítani a dobomat. Kiderült, hogy a titán dobokat gyakorta kell tömni, mert ahol kiég a tömés, ott a nagy hőtől a vékony titánium lemez elridegül és törik. Szóval hiába hegesztetném meg, újra eltörne. (ezt egy hazai sportkipufogó gyártó mondta). Most vagy vele készíttetek egy másik köpenyt a dobra, vagy veszek egy másik Akrapovic-ot...
Tényleg ha valakit érdekel van egy orig új bontatlan m-es X-Lite X501 cross bukó. Bolti ár alatt 56e ft-al. http://www.euromotor.hu/shop/product/483/x-501-freeland-cross-motoros-bukosisak.html 06-20-544-4503
Heló! Mostanában gondolkodtam rajta, hogy megkereslek és bevállalok valami motorozást veled, úgy hogy én a biggel. Na mindegy, majd egyszer :) Másik bukó elkelt? Mondjuk nem mintha tudnék rá vevőt... Mutogattam haveroknak, h milyen zsír bili van a fejemen de senki nem harapott rá. Sztem rohadt jó. Majd ha hazajövök Romániából én is kíváncsi vagyok mit mondok rá :)
Jó hát gondoltam, hogy nem lesz akkora mákom, hogy ingyé hozzámvágnak egy másikat :)I Sebaj, megoldom valahogyan ennek a javíttatását. Persze megegyezhetünk, én megveszem tőled a titán rendszert, ha szerzel a motorra egy vevőt, aki jó áron el is viszi :)
rezeg, es szerintem elmenne gariba, most jut eszembe, ha gyári lenne! de sajnos ez ilyen racing és ugy emlexem a racing dolgokra addig vállalnak garit még be nem építed vagy ott kiderül h nem jó... szal valszeg mégse mert racing
meg le is jart mar, ha lett volna ra vmi, meltanyossag jarhatna, de hat racsni a cucc... titanrendszerrel könnyebben megy el :)
Gariba? Szerinted érdemes lenne megkérdeni, hátha anyaghiba, vagy hasonló okán cserélnék - jvaítanák? Mert igaz, hogy a KTM rezeg, mint a rosseb, de azért, hogy a dob keresztben kettéhasadjon, az túlzás. Amúgy 2003as motor, és 2004ben került rá ez a dob és nem tudom a gyártó ilyen esetekben milyen garanciát nyújt. Esetleg felhívom, a magyarországi importőrt rákérdezek... ha nem lehet semmit sem tenni, akkor valahogy rendbe kellene hozatnom, valami honi kipuff gyártóval, aki tud bánni a titánnal.
Köszönöm az ajánlatot, de én inkább lassan szeretném eladni már a motoromat, mintsem venni rá egy titán rendszert :))
Köszi! Habár a tegnapi túrázás után a láncspay lesz a legkisebb gondom... Láttatok már valaha ilyet?: http://www.pantelweb.hu/ronin/Pics/P1010003.JPG Egyszerűen keresztben kettétörött a felfogatásnál.
Ha valaki ilyenre vágyik, van egy pár eladó enduro kerekem vagy cserélhető olcsóbb SM szettre.
Illetve továbbra is keresnek 2001-2002-es 2T SX-re való fekete színű, 8 l-es tankot vagy elcserélném a saját, 2004-es EXC-m 9 l-es narancssárga üzemanyagtartályára. Valamint keresek még 2003-2007 közötti SX/EXC 250/300-ra való kuplungdeknit, használt, sérült, repedt, törött vagy javított is érdekel!
szevasztok! életemben nem sokat motoroztam: kb 40km nem vicc! mustang, kedden 450-es enduro ktm apám! zsír volt! tényleg nem kell pörgetni a 4 ütem miatt, isteni érzés! kezdésnek milyen 125 ccm-es motort ajánlotok a ktm-től? nem vagyok egy nagy motorosguru de szeretnék belemerülni help
simán. csak cseréld rendesen az olajat (drága lesz), ne pörgesd halálra és tartózkodj az egyenletes fordulatszámoktól (gyorsíts-lassíts időnként, ne egy gázzal menj Balatonig pl.).
én mentem ilyennel. vicces vele a 200 feletti sebesség, de ennyi. nekem nem kellene. a kanyarodása meg a KTM-hez képest...nos finoman szólva nem egy kávéház. :)
persze utassal, meg x országon keresztüli túrázásra kiváló, csak az meg engem nem érdekel. :)
Volt szerencséd ilyen Fazerhez? Mert pont hogy túrázni eszméletlen jó vele nem rezonál,kényelmes,csak úgy folyik az úton.A szerpentineket is szereti,könnyed motor nagyon alacsony súlyponttal,így a kanyarvételek nagy és kis tempóval is könnyen bevehetőek. Nyomatékos így már 40km/h-tól használható 6-ban és onnan gázra nagyon keményet lép.Sokan mondják hogy unalmas pont ezért mert itt nem kell váltani,nekem ez is tetszik benne,itthon berakom 6ba és legközelebb Pakson veszem ki belőle. De ha pörgetni van kedven arra is tökéletes társ 7000 fölött szabadul el igazán,onnantól félelmetes amit lép 11500ig. Yoshimura dob és cső van rajta így a hangja is szép öblös. http://kepfeltoltes.hu/view/090706/Fot_712_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Ő az enyém.
Fészert ugyan nem próbáltam még de nem hinném hogy túrázásra túl rossz választás lenne...bár nekem ugye a 625-ös is teljesen megfelelt erre a célra (is) úgyhogy valóban nem biztos hogy az én véleményem a mérvadó ebben a tekintetben:DDD