:)) Node...Drága Kotkoda 1M ! (... és a történelmi hűség ? :)
Azóta viszont megtudtuk, hogy a topik-nyító Fruzsinak az óvodában szívecske volt a jele ! És ha nincs is itt közöttünk a jelét itt hagyta. Itt mindenki jó szívvel viseltetik a másik iránt.
Jól mondtam ? és ha igen a koppintás, mint a lepke elszáll...
Azért a "törpokosban" volt némi igazam, DE fátylat rá...
Ui : A monori képes beszámolót sehol sem találtam, láttam - azaz nem láttam.
Kárpótlásul köszönöm a képeket. ( hátha még búboskacsák is meglennének :)
:)...kérlek szépen idő kell még a topik "beindul" . Érdekes története van, Bagifruzsi 2002-ben nyította és valamilyen -általunk ismeretlen- okból Fruzsi elhallgatott. Néha volt egy-egy hsz. de 9 év alatt mindössze 23 és...Kotkoda 1 Marikának emlitettem, hogy ez egy elfekvőbe tartozó fórum. Nosza, erre Marika, olyat koppantott a fejemre, hogy csak úgy koppant. A koppanás hangjára aztán életrekelt a fórum, mint Csipkerózsika... ( vagy Józsika :)
Azóta is Fruzsira várunk- csibét is neveztünk el tiszteletére- hátha jelentkezik, addig is Pisti kapta a csapatkapitányi karszalagot.
Időlegesen hol meglódul, hol megpihen a Társaság beszélgetése. DE egy biztos nagyon sok szép kis tyúkocska, kakaska és utódai láthatok a képernyőn.
( Pisti majd jön...és remélhetőleg a többiek is !:)
:) No, István gazda -Pisti- hátha Miskolc térségébe került Fruzsi, Zsuzsi vagy Pistike familiája és akkor már keledőek is lettek. Persze sok szép kis tyúk van rajtuk kivül is a fórumon...remélhetőleg már eladósorba is kerül közülük. ( Az áldomásról, nehogy megfeledkezzetek ha létrejön az üzlet !:)
Az egyik mini tyúkom becsent a kacsafészekbe egy tojást, amit persze már túl későn vettem észre.... az utolsó pár napban vettem el tőle, keletőben jött világra végül.
Szia Ákos!! azt szeretném kérdezni hogy van e most eladó japi tyukod olyan kellene mint amit legutobb hoztam töled vagy ahoz hasonló vagy kettö kellene de egynek is örülnék!! feteszem a képet amit küldtél hogy milyenre gondolok!! ha másvalakinek is van ilyen vagy hasonló Miskolc Tiszaujváros Eger környékén kérem szoljon!!!
Sziasztok! kicsit csendesedett ez a fórum! képekkel sajnos nem tudok egyenlöre szolgálni és a közeljövöbe nem is tudom mikor! habár nagyon aranyosak a kis csirkék de jobb szeretem öket megmutatni mikor már toll is van rajtuk hogy kinek mi lesz a véleménye milyen színüek stb! április elején kelt egy csapat csibém 10 tojásbol 8 de egy elpusztult ö volt a legutolsó és nem életre való egy néninek 5 rendes házi csirkéje kelt ezért ajándékba megkaptam töle azóta sokat nöttek ezt a csapatot követve szintén elült egy tyúk 13bol 8 kelt ki a többi belefult késön vettük észre hogy a kotló már járkál a kicsikkel! ahéten szintén elült egy tyúkom öt Ákostol (spenot 741-töl) vettem durván márciusba asszem na lényegtelen most öis 13 tojást kapott! és alig hogy hazajöttem elült a 4 japim is na alatta is tizen valamennyi tojás van! drukkoljatok! majd tényleg rakok fel képeket csak a suli miatt hát nehéz!! még maradt 12 japi tyúkom nem bánnám ha még vagy 2-3 elülne egy mutat is hajlandóságot ugyanis kotyog de hát rajta múlik!
Szerintem mi látásból ismerjük egymást. Voltam is nálatok egyszer. Kimentünk egy ismidhez fogolyszínű kakasért, de valami miatt nem tudtam venni. 2 éve kb. Jól emlékszem?
1000 Ft???!! Nem viccelsz? Most kapok agyvérzést!! :D Hát ha ezt tudom... Nem láttam a hirdetést, lehet leszedték volna.. Dánszentmiklós-ról hirdetnek ilyeneket, meg kevert japikat ezerért. De az nem Üllő. Átküldöd a számot emailbe lécci? allat18@freemail.hu Üdv.