Keresés

Részletes keresés

Döby Creative Commons License 2004.11.03 0 0 50603
Ja és szeretnék dicsekedni:
Megint láttam Pedrus Verocskáját élőben. Mit mondjak, csudahelyes kismaca! :-)) Édes kis döbi hasa, gyönyörű nagy szemei vannak. Eccerűen szép na! Asszem kell nekem is 1 ilyen. :-)))
Döby Creative Commons License 2004.11.03 0 0 50602
Zsu,
Elvileg nem lehetséges de gyakorlatilag igen. :-)) Ettől szép dolog a természet. :-))
Előzmény: zsu-bby (50599)
Döby Creative Commons License 2004.11.03 0 0 50601
mano,
szerintem nyugodtan elküldhetted volna a fenébe a nyanyát. Kapja be. :-(((
Amúgy ámeróka melyik részén laktok? /múltkor én kérdeztem hogysmint vagytok/
Előzmény: __mano (50597)
zsu-bby Creative Commons License 2004.11.03 0 0 50600
Sajna én nem ismerem :(
Előzmény: Nadin04 (50598)
zsu-bby Creative Commons License 2004.11.03 0 0 50599

Szió!

Ne foglalkozz az ilyen emberekkel. Nekik csak a szájuk nagy, de ha tényleg benne lennének egy ilyen szituációban akkor ugyan azt tették volna amit te. Különben is egyszerűen nem lehet elkerülni, hogy egy pici baba ne sírjon. Ha neki nem tetszik akkor menjen ki a boltból vagy tartsa meg magának a véleményét! Nem bírom az ilyen okostóni embereket...

Nagyon furcsa dolog történt ma velem, épp a menzeszem utolsó napjaiban vagyok és nézegetjük a párommal ezt a mikroszkópot. Mai napra peteérést mutatott ki. Szerintetek lehetséges ez?

Előzmény: __mano (50597)
Nadin04 Creative Commons License 2004.11.03 0 0 50598

Sziasztok!

Nemrég regisztráltam az indexen, a szokásos nickem foglalt volt, így a pici lányom nevével. Most lesz 7 hónapos. Ugyan a kistesót még csak elméletben tervezzük, de mindenképen kórházat váltanék, amit azért a dokim miatt sajnálok.:-(

Az eddigi ismereteim alapján a Sote I megfelelne és ott Rigó J. dr-t ajánlották. mivel cukorbeteg vagyok, így sok orvos közül nem válogathatok.:-(

ismeritek őt? ha igen, írnátok róla nekem? mailben is jó: naty@interware.hu köszönöm, Naty

ui: a kislányunk totál szerelemgyerek, mindennap együtt voltunk és egyik reggel úgy ébredtem, h megtörtént! a hőmewt akkor kereken 1 éve mértem és a poeteérés 4 nap múlva volt csak, az orvos szerint kizárt, h akkor fogant, pedig úgy volt.:-)

__mano Creative Commons License 2004.11.02 0 0 50597

Zsu, kivancsi vagyok, mennyire jon majd be a mikroszkop, ugyhogy nehogy eltunj ! ;) Azert egyelore ne porgesd be magad tole, nalunk Hanga ugy sikerult a 6. probalkozos ciklusban, hogy minden honapban jelzett a peteeres-jelzo palcika, es igyekeztunk is ahhoz idoziteni legalabb egy-ket egyuttletet a spontan akciok mellett... Szoval a mikroszkop sem csodaszer, csak segitseg ! De drukkolok a karacsonyhoz ! ;)

Lanyok, ha jar meg erre valaki: ma engem is kiosztottak... Eleg szar erzes volt, mert ugyebar angol nyelvterulet, megsem jon csipobol, hogy mit valaszoljak. (Igazabol nem is mondtam semmit...) Boltban voltunk, es a lany eloadott egyet a jeleneteibol, de en eleg jol szoktam birni az ilyenjeit, nem szokott frusztralni a nyilvanossag, - felteve, hogy hagyjak, hogy en kezeljem a helyzetet !!! Idonkent kapott valamit a kezebe, ami lekototte egy darabig a figyelmet, hogy haladjunk, aztan ha ujra rakezdte, kerestem neki valami mast. De azert ott voltunk legalabb 5-6 percig, es o viszonylag kitartoan "mondta" a magaet, ugyhogy egy nagymama koru holgy odajott, es - ezt figyeljetek ! - azt mondja: "Are you his mother ?" (A "his"-t mar ki sem javitottam "her"-re...) Es _megvarja_, hogy mondjam, hogy igen, pedig tudja, hiszen kozel, s tavol senki mas a baba korul, es kozli, hogy akkor miert nem veszem fel (a bevasarlo kocsiban ult), csak egy oleles hianyzik neki... Na, megkaptam... En vagyok az anyja, es meg azt sem tudom, mi hianyzik neki... (Megjegyzem, az olelesen akkor mar tul voltunk, de a lany 10 kg, es az egesz bevasarlast, kocsitolast mar nem vallalom ugy, hogy ot is viszem.)

Mindegy, tulajdonkeppen en voltam a ludas, miert gondolom, hogy masok is toleralni tudjak a bombolest, ilyenkor igenis egyszeruen ki kell menni az uzletbol, es valami intim helyen rendezni a helyzetet kettonk kozott. Evvan... Volt egyebkent meg egy baba a boltban az edesanyjaval, es szinten bombolt, en nem mentem oda hozza, hogy miert nem foglalkozik mar vele...

Hat, ezen is tulestunk. ;)

m.

Előzmény: zsu-bby (50596)
zsu-bby Creative Commons License 2004.11.02 0 0 50596

Szia Mano!

Párommal szerencsére minden ok :) Ma megvettem azt a készüléket amit Mel ajánlott. Ki is probáltuk, negatívat mutatott, bár meg is lepődtünk volna ha mást mutat mivel pont megvan :)

A türelem nálunk most kezd kialakulni. Ahogy telnek a hónapok egyre jobban szokunk hozzá. Már nem érint annyira rosszul mint az első két hónapban. Amikor belevágtunk annyira azt hittem, hogy pikk-pakk nem védekezünk és jön is a baba :) Állandóan vette a teszteket, aztán ahogy teltek múltak a hónapok ez is elmaradt. Most szép nyugodtan foglalkozunk a dologgal és nem azon görcsölünk, hogy valyon most sikerült-e?

A rosszul létről jut eszembe, hogy egyszer az 40-50-ig napban voltam és elgezdtem émelyegni. Nagyon megörültünk mind a ketten, hogy talán most sikerült, aztán jött a teszt és semmi. Elmentem orvoshoz és azt mondta talán a sok stressz miat nem jött meg és várjak türelemmel. Visszagondolva ez az émelygés egy ilyen csinált dolog lehetett nálam :)

Szurkolj nekem, hogy ez a szerkezet működjön, mert akkor már a fa alá egy csodás ajándékot tudnék adni :)

Előzmény: __mano (50594)
zsu-bby Creative Commons License 2004.11.02 0 0 50595
Köszönöm az infót. Ma megvettem! Remélem a peteérésemet is ki fogja mutatni :))
Előzmény: mel_75 (50590)
__mano Creative Commons License 2004.11.01 0 0 50594

Az en parom csak csendben lelkesedett mindig a vege fele, es azt hiszem, tobb volt benne a bizalom a kovetkezo ciklus fele, mint a szontyolodas a sikertelensegek miatt, de nyomasztotta, az biztos... Egyebkent stressz kovetkezteben a ffiak tesztoszteron szintje a beka sejhaja ala eshet (egyetlen vervetel), es ilyenkor bizony a sracok annyira kevesen lesznek olyan gyenge kepessegekkel, hogy keves esely marad termeszetes uton a sikerre... (Gyogyszeresen nehany honap alatt helyreallithato a rend.) De latom, Nalatok eleg bizonyitottan Nalad voltak problemak, remelem, a parod rendben.

A turelem nagy kincs a felkeszules alatt, nehez kezelni a sikertelenseget, de ahogy a lanyoknal problemat okozhat, ha tulsagosan a temara koncentralnak, ugyanugy a fiuknal is elofordulhat. Altalaban a lanyok porognek be annyira, hogy meg a tuneteket is tudjak produkalni - pocak nelkul. ;) Az en parom viszont terhessegi tuneteket tud produkalni: miota pocakom van, sokat volt rosszul, csak bizonyos kajakat tud enni hanyinger nelkul, es nem igazan birja a kanyargos utakat autoban. ;)))) Rendes tole, hogy ezeket "atveszi", nekem igazan nincs szuksegem rajuk pici lanyunk napi ellatasa mellett. ;))))

m.

Előzmény: zsu-bby (50593)
zsu-bby Creative Commons License 2004.11.01 0 0 50593

Szia Mano!

Parommal egy picit nehezebb a dolog, mert amikor kesik par napot felcsillan a szeme es folyton azt mondogatja, hogy most biztos sikerult. Aztan veszek egy tesztet es jon az osszeomlas. Ilyenkor magaba zarkozik es nem beszel rola szivesen. Azert tartja bennem a lelket, de nehez nekem ezt latni. A legrosszabb az amikor magat vadolja, hogy biztosan vele van a gond, de amikor mondom neki, hogy errol szo sincs meg se hallja. Mit mondjak Ferfiak!! :)) Ha elkezdodik a kivizsgalas biztos ot is "megnezik". Azert en meg jol allok a dologhoz eleinte nehez volt, de ahogy teltek a honapok kicsit megszokotta valt. Most hogy belegondolok 11 honapja probalkozunk. Jovore megkerem a dokimat, hogy nezzen meg mindent. Bar tavaly volt egy laparoszkopias mutetem es azt mondtak minden ok (nagyjabol annyit takar a dolog, hogy a petefeszkemet akartak kivenni, de szerencsere meg tudtak menteni. A bal petefeszkem ra volt tapadva a medencemre es el volt dugulva, ezt kitisztitottak es levalasztottak. A jobb petefeszkem pedig a vastagbelemre volt ranove) Miutan tulestem a muteten az orvosom azt mondta, hogy mostantol minden ok es teherbe is eshetek. Azota semmi :(

Előzmény: __mano (50592)
__mano Creative Commons License 2004.11.01 0 0 50592

Nekunk sem ment minden zokkenomentesen: pici lanyomra jo fel evet vartunk az elso veteles utan, es iden julius elejen is volt mar egy vetelesem, de azert azt hiszem, panaszra nem lehet okunk ! ;) Ha mostantol minden megfordulna, es nem lenne tobb babank, O mar akkor is rengeteg oromot jelent nekunk - nap mint nap.

Szerintem nincs recept arra, hogy hogyan lehet segiteni azoknak a sracoknak, akik nehezen dolgozzak fel, ha nem jon ripsz-ropsz a baba... Amikor mi elvesztettuk az elso babat, akit mar mindketten nagyon vartunk, aztan fel evet kellett varnunk, hogy ujra sikeruljon, az mindkettonknek nehez volt, de egymassal nagyon jol meg tudtuk beszelni, csak attol meg faj... A parom amugy is eleg zarkozott, foleg szemelyes problemakat illetoleg, ugyhogy ezert sem volt konnyu. Nem tudom, a Te parod mennyire nyitott, ha az segit, beszeljetek rola tobbet, - akar a szep, akar a nehez oldalarol.

En most az allamokban lakom, meglehetosen messze ;), es nem dolgozom, - legalabbis nincs munkahelyem, egesz nap elvezem az anyasag oromeit. ;) De a baba(k) elott informatikuskent/programozokent dolgoztam.

m.

Előzmény: zsu-bby (50588)
zsu-bby Creative Commons License 2004.10.31 0 0 50591

Koszi szepen majd utana nezek!

Előzmény: mel_75 (50590)
mel_75 Creative Commons License 2004.10.31 0 0 50590

Szia Zsu!

bocs, hogy beleszólok, de ilyen "mikroszkópot" lehet patikában kapni. Pg-53 a neve, és ugyan máshogy néz ki, mint amit a belinkelt oldalon láttál, azért műxik, és szépen mutatja is a dolgot! :-) Én nemrég kb 1900 pénzért vettem.

Előzmény: zsu-bby (50588)
Macskacicó Creative Commons License 2004.10.31 0 0 50589
Várnai Zseni: Úgy megnőttél, szinte félek
Előzmény: mitla (50578)
zsu-bby Creative Commons License 2004.10.31 0 0 50588

Szia Mano!

Tudom, hogy csunya dolog, de irigykedem, hogy babat varsz.. :) Parom mar annyira szeretne, kepzeld minden baratunknak van gyereke es teljesen megvaltozik mikor kozottuk vagyunk. Az arca kivirul mikor a kezebe vehet egy babat, ilyenkor mindig elszorul a szivem :( Annyira szeretnem mar en is megadni neki, de valahogy sehogy sem sikerul. Pont ma jott meg es szegenykemen egy pici szomorusagot lattam. Ez a dolog nem csak a noknek nehez hanem a paroknak is. Soha nem gondoltam volna, hogy ennyire ki tudjak mutatni. Szerinted ok hogy dolgozzak fel? Kicsit aggodom miatta is...

Mano, te hol lax? Messze vagy tolunk? Mivel foglalkozol, ha nem vagyok tul tolakodo..

Zsu

Előzmény: __mano (50587)
__mano Creative Commons License 2004.10.31 0 0 50587

Szia Zsu,

nem tudtam, hogy ennyire draga lett, igy mar nem hiszem, hogy barki megveszi... Nekem, amikor eloszor hasznaltam, elsore sikerult a baba, de sajnos nem maradt meg. Masodszorra nehezebb volt a helyzet, mert problemaink voltak, de abbol mar szuletett egy kislanyom, szeptemberben mult egy eves, es tunderi. :)))) Most megint pocakos vagyok, igaz, meg csak ma toltom a 6. hetet, de elsore sikerult. Hasznaltam most is palcikat (mint mondtam, nem Mo.-n), de lehet, hogy a nelkul is sikerult volna. ;)

Sok sikert !

m.

Előzmény: zsu-bby (50585)
zsu-bby Creative Commons License 2004.10.31 0 0 50586
Szinten! :)
Előzmény: andi77 (50582)
zsu-bby Creative Commons License 2004.10.31 0 0 50585

Szia Mano!

Elolvastam az osszes linket amit bemasoltal. Hasznosak voltak a szamomra! Par honappal ezelott bent jartam a patikaban es kertem ovulacios tesztet. A gyogyszeresz azt mondta, hogy csak megrendelesre tudjak hozni. Gondoltam mielott megveszem szeretnem ha megerdeklodnek, hogy mennyibe kerul. Azt hittem elajulok mikor meghallottam 8000-12000 ft (ugyanis lekerult a TB tamogatasi listajarol). Raadasul egy nem is biztos, hogy eleg, mert nem mindig pontos a menstruaciom.. A mikroszkoprol most halottam eloszor.

Budapesti vagyok es a Peterfy nogyogyaszatara jarok. Szeretem azt a helyet, megbizhatonak tartom. Ha megyek legkozelebb az orvosomhoz felvetem neki, hogy talan nem kene masfel evet varnunk a kivizsgalasokhoz. Neked mennyi idobe telt mireteherbe estel?

Zsu

Előzmény: __mano (50579)
andi77 Creative Commons License 2004.10.31 0 0 50584
Ja még annyi hogy nem kapható patikában.
andi77 Creative Commons License 2004.10.31 0 0 50583
Nem aggódom hogy rontanád az üzletet :) Jó hogy van több módszer is én csak azt tudtam ajánlani amit ismerek. A nővérem ezt használta és most 16 hetes terhes. Persze nem mondom hogy mindenkinél bejön csak nagyon remélem. és drukkolok :))
Előzmény: __mano (50580)
andi77 Creative Commons License 2004.10.31 0 0 50582
Írtam neked egy mailt.
Előzmény: zsu-bby (50577)
__mano Creative Commons License 2004.10.31 0 0 50581
Es elnezest az elirasert: Andy helyett Andi...
__mano Creative Commons License 2004.10.31 0 0 50580
__mano Creative Commons License 2004.10.31 0 0 50579

Ne haragudj, Andy, eszemben sincs rontani a boltot, csak egy megjegyzest szeretnek tenni.

Zsu, a mikroszkop egy lehetosege annak, hogy megprobald meghatarozni a peteeres idejet, es igy nagyobb eselyed legyen teherbe esni. (Ezek szerint meg semmilyen "segitseget" nem probaltatok ?) Ha jol tudom, barmelyik patikaban is beszerezheto, ha mas nem, megrendelesre.

"Ugyanilyen" segitseg a vizelet mintabol "dolgozo" ovulacio-jelzo palcika, - szinten patikakban beszerezheto, sok csak megrendelesre szerzi be, de akkor par napon belul. A mikroszkopot csak egyszer kell megvenni (nem tudom, mennyibe kerul, nem hasznaltam), a palcikaknak darabja tan 800 Ft korul van (nem Magyarorszagon vagyok mostansag, nem tudom, epp hogy all az ara, - Te Magyarorszagon elsz ?), egy dobozban alt. 5 van, mindegyik egyszer hasznalatos, igy egy ciklusban akar az egesz dobozt is elhasznalhatod, vagy meg tobbet, mire megtudod a "fontos" napot, viszont amennyire en itt a lanyoktol hallom, megbizhatobb, mint a mikroszkop (a nogyogyaszok szerint a palcika egeszseges parok eseten 3-4 honap alatt eredmenyt hoz, a mikroszkopot en nem kerdeztem). En csak palcikat hasznaltam, nekem bejott. ;)))

Es vannak olyan modszerek, amikert nem kell fizetni, de beletelik nehany honapba, amig megtanulod. Sajat szervezetedet kell hozza figyelni, es termeszetesen nem 100%-os az eredmeny, hiszen pontos adatot ezekbol nem lehet megallapitani. Errol roviden osszefoglalva pl. itt olvashatsz: http://www.origo.hu/noilapozo/szuloknek/20021017csaladtervezes.html

Furcsa, hogy a dokid masfel evet akar varni Veletek... A legtobb doki egy evvel "beeri", es legalabb az "egyszerubb" vizsgalatokat megkezdi. Ha bizol a dokidban, vard ki turelmesen az altala kert idot, es mellette probald ki a fent emlitettek valamelyiket; ha a bizalom, vagy akar a turelem nincs meg, keress fel egy masik dokit (a lanyok is, en is tudunk ajanlani, ha Pesten laksz), es mondd el neki, hogy egy eve sikertelenul probalkoztok. Valoszinu, segiteni fog, max. arra ker, hogy elobb probalj 3-4 honapig peteeres-jelzot hasznalni.

m.

Előzmény: andi77 (50576)
mitla Creative Commons License 2004.10.30 0 0 50578

Ez engem is meghatott! Így teljes, vagy van még tovább is? Cím, szerző, hol tudom elolvasni?

köszi

mitla

Előzmény: Pocka (50565)
zsu-bby Creative Commons License 2004.10.30 0 0 50577

Szia!

Enegem nagyon erdekelne ez a termek. Bovebb informaciot es segedet hol tudnek kapni?

Segitseg koszonom:

Zsuzsi

Előzmény: andi77 (50576)
andi77 Creative Commons License 2004.10.30 0 0 50576

Szia!

Olvastam a problémádat és a cégünknek van egy terméke ami talán segíthet. Nézzd meg ha érdekel írj egy mailt és megbeszélünk egy talit.

itt
Előzmény: zsu-bby (50574)
nettomazsola Creative Commons License 2004.10.30 0 0 50575
jarokelok kontra kismamak ... erre van egy horror ami velem tortent meg nem olyan reg.

jon velem szemben egy kismama a hasara kotott csecsemovel kenguruban. (remelem erthetoen le tudom irni) a gyerek ugy volt beteve a kenguruba, h arccal kifele ... jonnek velem szemben en csak ugy bambulok ... es hirtelen olyan furanak tunt az a baba. nagyon-nagyon pici volt, 6-8 hetes?? nem tudom ... neztem, h itt vmi nem stimmel ... vegre felfogtam, h a gyerek fuldoklik!!! a nyaka pontosan a kenguru szelen volt, a gyerek csuszott volna a sajat sulyatol lejjebb es a nyakanal fogva fennakadt ... a mamaja jot akart neki, nyilvan, h kilasson "kirakta" a fejet...
nem tudtam csinalni semmit csak megragadni az anyja karjat es a gyereket megemelni a fenekenel ... az anyja szegeny nem ertette, h mit akarok ... aztan mikor felfogta majdnem elajult ... leult egy padra es ott zokogott .... a gyerek nyaka teljesen sotetbordo es szoszerint alig kapott levegot ...

masik amikor mindig szolok az az, amikor meglatok egy bevasarloskocsiba beultetett kisgyereket egyedul ... en egy pillanatra elhajoltam mikor a 2 eves fiam ult benne. csak lehajoltam, h a mirelit ladabol kivegyek vmit es felborult a gyerek ... arccal lefele, ra a kocsi ... alla betorve, korhaz, varras ... azota ha meglatok egy gyereket egyedul megfogom a kocsit ... nem birom nezni.

engem is idegesitettek a hulye tanacsok ... es otletek ... foleg amikor a szobatisztasag volt a tema. kedvencem; kossem ki a gyereket a jaroka sarkaba a bilire!!!!

de abba is gondoljatok bele, h sokan tenyleg jot akarnak, es joindulatbol szolnak, es lehet, h neha nem is mondanak hulyeseget.
zsu-bby Creative Commons License 2004.10.30 0 0 50574

Sziasztok!

Zsuzsi vagyok es teljesen uj a forumon. Megfogott a Babat szeretnek topik es erdeklodni szeretnek hatha lenne otletetek a problemamra. 1 eve probalkozom teherbe esni, de semmi eselye. Az orvosom azt mondja, hogy masfel evet kell probalkoznunk, hogy elkezdjen vizsgalgatni.

Minden otletet es segitseget szivesen veszek.

Koszonom, hogy elolvastatok levelemet:

Zsuzsi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!