1. az idő nagyon rövid volt az ötlet és a megvalósítás között, szinte lehetetlen tehát kidolgozásra alig volt idő így nem is lehetett egy átgondolt tökéletes kiadvány.
2. Úgy gondoltuk, mindenképp meg kell csinálni az első próbaszámot, és itt talán még megengedhető némi hibaszázalék.
3. Elvileg több szűrőn is átment a helyesírás..nemértem a dolgot.
4. A tartalom valóban kevés új információt tartalmaz, de lsd. fentiek...és az enyémen kívül ott van Archangel "új" írása is az industrial zenékről.
5. A másolás szerintünk meg nem sikerült olyan rossszul, rosszabbra számítottam. Tény, hogy a betűtipus nem a legszerencsésebb bár teccetős.
Ez is ki fog majd alakulni. Remek segítségünk van az újság szerkesztésében Gelka személyében aki mint tudjuk szerkesztett már igen értékes kiadványokat...tehát ezzel nem lesz gond szerintem.
6. A borító is egyedi tervezésű lesz majd.
7. A bővülés igaz, nem is kis mértékben fog bővülni az újság és ebben is remek segítségeink lesznek és a tartalommal sem lesz gond. Bőven lesz miről irni.Majd meglátjátok!:-))
8. Buli és linkajánlók továbbra is lesznek..sőt..
9. Szerintem is az a lényeg, hogy most elindult valami..lehet, hogy nem a legszínvonalasabb meg legszupereb sikeredett...de ez a kezdet, egy próbálkozás, ami hónapról hónapra fejlődni fog remélhetőleg.
Ördi: Természetesen kapsz egyet, mint mindenki aki nem kapott...Nemértem miért nem adtak neked a bejáratnál.
Ja és egyébként már megint szenyó vagy HK:-), tudod, hogy milyen rég óta vágyom már kisterembe!
Nem tehetek róla, hogy mindig pont rossz időpontban van:-(
Hehe, bizonyúgyvolt! Mer' rossz helyen volt! És mert felelőtlen emberek a keverő mellé rakják az italukat, a hangerőszabályzó mellé... Két ilyet is tudok! :-)
MLC: nagyon köszönjük a lelkesítést, és igazából ezért érdemes csinálni, ha nem is nagy az a tömeg aki jól érzi magát szívesen jár, de lelkes és mindig jön - na nekik érdemes csinálni és küzdeni hogy továbbra is működjön! Thax for all!
No ezért van, hogy a bonus cd jó helyre vándorolt:-)
Hééé! Ájjon meg a menet, ha jól tudom te öntötted le az én kedvenc mission cd-m mire visszaértem a ketrechez!!!Nemmindegy ám!:-))
És nem is voltam ittas. Mindössze másfél pohár szimpla bort voltam képes betolni:-))
NIN-t még U-Lab adott, de utána a többiért vállalom a felelőséget :)))) Figyeltem a pult mögül, szinte végig nyomtad a denszt :)
Nagyon örülök, hogy jól érezted magad!
playlist coming soon...
bocsánat, hogy ide írom, de pénteken irgalmatlan jól éreztem magam dm-klub-kisteremben!
eddig nem csítem annyira a nineket szórakozóhelyen, mert mindig valami kevésbé táncos jellegű darab került elő, most azonban (ha minden igaz) sick ram óriási tálentumának köszönhetően egy über-zseniális blokk keretében elhangzott egymás után a closer, utána nem emléxem mi, harmadikként pedig a march of the pigs, így gyorsuló tempóban, + utána még 2 mega-sláger (már nem nin)...egyszerűen alig kaptam levegőt utána.
amúgy mindenki jól nyomta a goát:-)
ha nem túl nagy kérés, playlistet rakjon má be valami illetékes, ha tud!
összesen voltam vagy 15 percet a nagyteremben, ahol most nem voltak olyan iszonyú sokan, (azért nagyjából tele volt). a színpadon bohóckodás (a la devotional tour) pedig elég vicces volt.
nekem úgy tűnik, hogy már az eredeti példányok sem szerették a fénymásolást. mármint amit osztottatok. néhol kegyetlenül olvashatatlan. jóindulattal értelmezhető némi behelyettesítgetés után, de öööm...
ha jól láttam, az eleje kb. az, ami olvasható évszázadok óta a rev. honlapon bemutatkozás gyanánt. újdonság sk szövege a végén.
baresz, hogy egyáltalán lesz (akar lenni) ilyen, jó a bulielőrejelző a végén, a honlapajánló, viszont kiváncsi vagyok milyen tartalommal lehet majd megtölteni, ha esetleg a terjedelem is bővül.
meg első számra nem is nagyon lehet mit mondani...
a lényeg, hogy legközelebb azért kicsit olvashatóbb legyen. értem, hogy gót, meg minden, de akkor is.:-)
Szerkesztők tudnak adni eredeti példányt, sajna a betűtípus nem szereti, ha fénymásolják, és inkább olvashatatlanná teszi az egész kiadványt.
(De megsúgom, hogy 1-2 hét múlva a Voodoo-ban is hozzáférhető lesz.)
Hámostmá bánhatja, kérem. A megkér, lemásolom fényileg az enyémet (csak a szerkesztők meg ne tudják).
Na, lépés, mert lejár az idő. Meg várnak lemezek.
Hétvége legyen olyan jó mindenkinek, mint amilyennek lennie kell.
:-)))
Örvendek, hogy sikerült kellemessé tenni az estét, a buszozást, meg a ma estét! :-)
Meg hogy tetszett az újság. Ötleteket, javaslatokat meg szívesen fogadunk, hogy mi légyen benne!
Létre is hoztam egy topicot a weblapon:
http://www.tar.hu/revolution/mails.html
(A lap alján keressétek.)
Nacsókolom!
Kéretik a Tisztelt Szervező Elvtársakat, hogy ne szólják le a tegnapi mulatságot, és ne higgyék azt, hogy nem volt jó. Nagyonis az volt. Csendesebb, beszélgetősebb, zenehallgatósabb összejövés is kell. Mlc négyfős frakciója még így sem kommunikált sokat senkivel. És nem kellett semmiféle lelket tartani. Nem kell mindig házat szétszedni. Jó volt és kész. Na.
Komolyan, nagyon tiszteletre méltó az, ahogy így egy csomó időt és fáradságot nem sajnálva csináljátok ezt az egészet sokunk nagy örömére. Köszönet érte. Meg azért is, hogy a ma este csupa jobbnál jobb muzsika hallgatásával fog telni, exkluzív albumokról. :-)
Ez a folyóirat ötlet is... Kész. A mai buszozás nagy olvasgatásokkal telt. Igényes írások csupa hasznos és jó témáról. Nephilim, pont arra a kérdésre válaszoltál benne, amit vmi miatt nem tudtam feltenni. Kéretik kiszállni az agyamból. :-)
A közönség meg osztályon felüli, a hölgyek a legszebbek, az urak a legjobbak.
Abbahagyom, mer aszongyák majd, hogy bértollnokként születnek a dícsérő sorok, ha ennyire tömény a halleluja.
Nnnajo. Állj. A saját lábán ment haza (legalábbis a taxiig :-), és a második pohár Stendhalt már nem is ő itta meg. Az elsőt pedig lusti vette neki.
A Mission-nek a bor szerintem kizárólag jót tud tenni, a CD-k pedig nem is az övéi, hanme az enyémek voltak.
Ráadásul miattad szorongott egész este, mert ilyen parás bulikban lépteted fel.
Viszont ördinek meg Lustinak köszönet a stendhalért,sikerült feloldódnom asszem
Ugyan, bármikor :-)
(az oldószer működött, megkaptad az adagot, és onnantól nem produkáltad az addigi „gondterhelt háromgyermekes családanya”-imázst :-)
Na hát köszönet minden egybegyűltnek...!:-))
Reméljük azért nem volt hasztalan ez az este. Mindenesetre tanulságos volt.
Köszönet azoknak akik tartották bennünk a lelket.Hál' a ...akik ott voltak mind jól érezték maguk legalábbis eztet mondták:-))
Viszont ördinek meg Lustinak köszönet a stendhalért,sikerült feloldódnom asszem:-)