Keresés

Részletes keresés

moncoutie Creative Commons License 2004.08.26 0 0 1266

Mert te is megrendelted gratula sokkal jobb mind ezzel a demoval valo baszkodás.

Ráadásul a peccsek is mködnek hozzá

Előzmény: Camenzind (1264)
Camenzind Creative Commons License 2004.08.26 0 0 1265
hát igen 30-35 rpt az szopás, de az csak fiataloknál van általában. azért 50-60-nal már lehet normális szezont végignyomni...
Előzmény: Tsd (1262)
Camenzind Creative Commons License 2004.08.26 0 0 1264
sirály, akkor jövő hét elején már lehet hogy itt is lesz...
Előzmény: moncoutie (1261)
Halifun Creative Commons License 2004.08.26 0 0 1263
feltételezem, hogy akkor meg kell találni a megfelelő egyensúlyt. :o) csak tudnám már megszerezni az egész game-t!

Már kívülről fújom a demo single stage-t...
Előzmény: Tsd (1262)
Tsd Creative Commons License 2004.08.26 0 0 1262

hm.

Tehát ha sokat versenyeztetem egy kerekesem,akkor nem marad race pontja,ha pedig nem versenyeztetem,akkor soha nem lendül formába.Ördögi kör;)

Előzmény: Tsd (1257)
moncoutie Creative Commons License 2004.08.25 0 0 1261

Én onnan 3 nap M.O.-ba szálítás az össz költ 40 euro volt de csak dombor nyomásoskártyával lehet fizetni

Előzmény: Camenzind (1260)
Camenzind Creative Commons License 2004.08.25 0 0 1260

van valaki aki a digitaljester-től rendelte meg?

ha van, akkor mennyi idő alatt kapta meg?

és télleg 0 volt a postaköltség?

moncoutie Creative Commons License 2004.08.24 0 0 1259

Én felraktam az 1.2 peccset de egyelőre semmi pozitiv vált nem találtam mondjuk negatívat sem

Egyébként 1.1r volt meg full eredeti

Előzmény: Bucso_ (1258)
Bucso_ Creative Commons License 2004.08.24 0 0 1258
Feltette valaki az 1.2-es patch-et? Aki igen, pls ossza meg a tapasztalatokat.... ja és azt is, hogy előtte milyen verziója volt! :)
Tsd Creative Commons License 2004.08.24 0 0 1257

hm.

Határozottan növelésre emlékeztem.Azért köszönöm!

Igen,próbáltam a leisure camp-el,de csak 1-2 hétre mentett meg..

Na mindegy,ezt az idényt már kihúzom,aztán jövőre majd meglátjuk;)

Előzmény: Camenzind (1256)
Camenzind Creative Commons License 2004.08.24 0 0 1256

szerintem azzal csak csökkenteni lehet, mégpedig ennyit:

egynapos
C.3 : 0.5 pont
C.2 : 0.6 pont
C.1 : 0.7 pont
C.HC : 1.0 pont
CDM : 1.2 pont

Többnapos :

T.3 : 0.4 pont/nap
T.2 : 0.5 pont/nap
T.1 : 0.7 pont/nap
T.HC : 0.8 pont/nap
GT : 1.0 pont/ nap

növelni leisure camp-pel lehet ha már nagyon kevés van, de csak 1-2 ponttal...

Előzmény: Tsd (1255)
Tsd Creative Commons License 2004.08.24 0 0 1255

hm.

Tudomásom szerint rpt-t azzal (is) lehet gyűjteni,ha egy kerékpárosom indul a versenyeken.Mivel rengetegen indultak,ezért nem értem;)

Előzmény: Camenzind (1254)
Camenzind Creative Commons License 2004.08.24 0 0 1254
az miért érdekes hogy rengeteget versenyez és -1 a racepoint-ja? az szerintem normális...
Előzmény: Tsd (1253)
Tsd Creative Commons License 2004.08.24 0 0 1253

Üdv!

hm.

Ez a formába.hozás dolog sokmindentől függ.Be lehet állítani ugye a "fitness peak"-okat,ami azért számít valamit.Ezentúl (a saját tapasztalatamból merítve) a 3-4 versenyen való indulás rettentő kevés.Az én főnökömet,Garzellit havonta 3-4 versenyen indítom,ezentúl mindenkit hasonlóan.

Én már az idén végén járok,de sajnos sok emberemnek ment a race pontja 0 alá,így nem versenyezhetnek.(Ez amúgy elég érdekes,ilyen pl Tonkov,akivel nyertem 4 szakaszt,rengeteget versenyzett,mégis -1 a RPT-je..?)

Előzmény: Go_Jan (1252)
Go_Jan Creative Commons License 2004.08.24 0 0 1252

Sziasztok!

T-mobile csapattal vagyok 1 hónap van vissza a tour-ig de ullrich formája még mindig bad vagy very bad:( 3-4 tobbnapos versenyen indutltam vele,edzotáboroztam vele 2-3 alkalomal de a formája nem egy feljebb a tobbieknek akiket vele egyutt versenyztettem már good állapotba van.

nemtudjátok hogy mit hibáztam el?

Training fulnél érdemes vmit válltoztatni?

koszi előre is

Tsd Creative Commons License 2004.08.23 0 0 1251

A mezőny %-a teljesen változó.Függ a szakasztól,a csapatoktól,a formától,stb.

30%-alatt lassul a versenyződ,0-nál megáll,és kiesik a versenyből.

Igen,a szakaszok első felén 50% körül is simán elől lehet lenni.Igaz,ezz függ attól,hogy mennyi energiád van.Pl gyakran az utolsó 10 km-en hiába veszem 99-re a teljesítményt,ugyan ott marad a mezőnyben az emberem,ahol volt,mert már nincen frissítője

Előzmény: Halifun (1250)
Halifun Creative Commons License 2004.08.23 0 0 1250
A rajt után kb. 30-40 km-ig 54-55%-kal mentem, de úgy is simán elöl mentek a srácok short relay-jel. Szerintem mehettem volna 45%-kal, úgy is a mezőny elején lettem volna. De miért is ne vigyem lejjebb? Ha olyan lassú a mezőny, akkor nem gáz. Vagy annyinál már nagyon lemaradok vagy mi? Hány % amennyivel a mezőny megy?
Előzmény: Tsd (1249)
Tsd Creative Commons License 2004.08.23 0 0 1249

Üdv!

igen,a pulzusszám növeli a sebességet is.

De ezt egyszerűen megtapasztalhatod.Pl az utolsó 20 km-en short-relay-el mész,és mondjuk 60-as teljesítménnyel(ez a pulzus),akkor a mezőny közepén haéladsz.De ha a teljesítményt mondjuk növeled 80-ra,akkor a versenyzőid az élre állnak.(Dermészetesen minnél nagyobb a teljesítményed,annál jobban fogy az energiád.50-45 alá viszont ne nagyod vidd)

Előzmény: Halifun (1247)
moncoutie Creative Commons License 2004.08.23 0 0 1248

Igen a 99% kos pulzus számaz növeli a versenyző sebbeségét

Hát nekem a játék kézi könyvébe azt írja hogy vmi független erőlködés v. mi szerintem minden féle erölködés nélkül beáll a mezőny hátuljára de ez csak

SZERINTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444</P>

Halifun Creative Commons License 2004.08.23 0 0 1247
Köszi a választ!

Viszont akkor még egy kérdésem van:

"Az 55% az azt jelenti hogy a versenyző pulzus számát menyire növeled pl. szökésnél én 99-re szoktam vinni"

Ez a pulzusszám növelés növeli a sebességet is? Mert ha nem, akkor a szökésen kívül mivel lehet nagyobb sebességre sarkallni a versenyzőmet?

A "slider effort" gombra tudsz valamit? Ez ilyen jelű: ˙nem találtam ilyen karaktert. Szóval egy fekete pont középen.
Előzmény: moncoutie (1246)
moncoutie Creative Commons License 2004.08.23 0 0 1246

A kerék áttételek csak a teljesben van a time trialba

A szürke csík általában hegyen csökken lejtőn nő mert kevesebb erőt kell kifejteni a

bringásnak de v aki jó a hegyen és a recoveryje is fasza annak nőhet a hegyen is

Az 55% az azt jelenti hogy a versenyző pulzus számát menyire növeled pl. szökésnél én 99-re szoktam vinni

Igen a demoba A TDF egyik király eteapja van benn Ezért ez egy kicsit nehézis a QSD

Hát igen ez azért van mert neki több a zöld csíkja mint neked és ezért sprint nélkül

is olyan gyors mint te v. jobb a recovery szintje

Nekem is volt má olyan hogy, MCEWEN-nel sprinteltem de szar formába volt ezért

a sokkal jobb formába lévő noname versenyző simán sprint nélkül ott hagyott

Előzmény: Halifun (1245)
Halifun Creative Commons License 2004.08.23 0 0 1245
Sziasztok!

Letöltöttem a demo-t! Egy állat! K. jó!

Viszont lenne kérdésem:

A kerékáttételeket sehol sem találtam demo-ban! ???

A single race-nél a verseny közbeni utasítások közt van egy gomb, amit angolul "slider effort"-nak neveznek. Ennek mi a pontos értelme? Úgy vettem észre, hogy akkor a versenyző kevesebbet teker és visszaesik a mezőnybe vagy mezőny végére. Bár az energiája ekkor általában növekszik. Ez vmi. pihenéses funkicó lehet?

Van-e vmi. szabálya a középső (szürke) csík növekedésének? Az tiszta, hogy ha elfogyott, akkor nem tudok szökni. Viszont van amikor dombról lefelé guruláskor növekszik, van amikor hegyen felfele menet növekszik. Illetve csökken. Ez versenyző függő? Nem találtam logikát.

A kontra-szökés és kontra-sprint értelme mi? Ha valaki szökött és utána akartam menni, akkor én is sima szökést választottam. ???

A beállítható százalékok az adott versenyző energiájának/erejének kihasználását jelenti? Tehát ha 55%-on teker, akkor értelem szerűen lassabb, mint ha 99%-on tekerne?

A szakasz végén a befutóhoz közeledve többen megszöknek. Próbáltam már, hogy takarékoskodok és próbálok a végére erőt gyűjteni, de sajnos amikor velük együtt próbálok szökni, akkor is sokkal gyorsabbak! Ez normális a demo-ban? Eleve nem olyan erős Virenque, mint Vinokurov? Vagy?

És az uccsó: Befutónál az utolsó pár száz méteren van a SPRINT. Azonban többször előfordult már, hogy látom, hogy ellenfél nem sprintel, az én versenyzőm meg "dobálja" a bringát jobbra-balra, és még így is lassúbb!!!! ????

Több kérdésem nincs, örülnék ha valamelyikőtök segítene!

Köszi.
moncoutie Creative Commons License 2004.08.22 0 0 1244

Nekem is 1.1r van meg az az eredeti a cucc!!!!!

Az alpde huez'i ITT én is nagyokat szoptam de arra jöttem rá hogy a flat out-nál

a legalacsonabbat célszerü választani de igy is csak pár helyezésel tudtam javitani

pedig ullrich nem tartozik a leggyengébbek közé:)

Nem tom probáltad már az 1.2.r peccset

Előzmény: Bucso_ (1243)
Bucso_ Creative Commons License 2004.08.22 0 0 1243

Konklúzió ITT-vel kapcsolatban:

- prológot simán lehet nyerni: elindulás után szép fokozatosan 54-11-es áttételre, és 109-es nemtom mire kell "kapcsolni"

- rövidebb (15-25 km-es) távon már nehezebb: ha nincs domb, akkor az áttétel legyen 1 fokozattal kisebb, mint ami a flat outnál van, a nemtom mi legyen 102-105 között, és így ugyan a vége előtt el fogy a zöld, de az addigi előny elég lesz a sikerre

- hosszabb táv (30 km-től), ill. dimbes-dombos, hegyes: ahhoz, hogy reális eredményt kapj mindössze a simulate gombot kell megnyomni. Lenyomva az egészet abszolválhatatlan, bármit is is állítgatok, mindig az uccsó helyeket bérelem ki, kivéve a csapat sirályával, aki kb. 66. lesz....

Viszont egyre rájöttem: aki írta, hogy simán megy a 2/3-dától manuállal, meg máshogy, annak milyen verziója van???? Ugye nektek 0.8-as van? Mert nekem 1.1R.... szal akinek ez a verziója van, és van már ennél pozitívabb tapasztalata, az pls ossza meg velünk. Még1X: az 1.1R-es változat!!!! (jobb alsó sarokban :))

litto Creative Commons License 2004.08.21 0 0 1242

Hali!

köszönöm szépen a választ !

1.1-es patch -et honan tudom letölteni?

légyszi adj egy linket!

köszi!

Előzmény: Tsd (1230)
donpedro26 Creative Commons License 2004.08.20 0 0 1241

Tévedés, az 1.3r3-as patch megoldja a gondot, és a másolt verzióval is működik. Le kell szedni valamelyik 1.2-es és az említett 1.3r3-as patchet, és előbb az 1.2-essel, majd a másikkal felpatchelni a játékot telepítés után.

Asszem a Virtualcycling oldalán fent van mindkét patch, ha minden igaz, akkor a cím: www.virtual-cycling.tk

Előzmény: Tsd (1240)
Tsd Creative Commons License 2004.08.20 0 0 1240

Üdv!

Ha nem eredetid van,röviden: semmivel.

Ezzel "szívott" mindenki,ezért volt szinte játszhatatlan a cym3.Ajánlanám inkább a cym4-et;)

Előzmény: feherember ismét (1239)
feherember ismét Creative Commons License 2004.08.20 0 0 1239

Van egy kis prolémám a Cycling Manager 3-mal.

Ha egy versenyzeő nagyon hátul végez akkor valamilyen oknál fogva ő végez az összetettben első helyen. Mivel tudnám ezt orvosolni?

Gábor16 Creative Commons License 2004.08.20 0 0 1238

Korábban láttam hogy az időfutam nagy beszédtéma. Nem rég kezdtem a játékot és a karrierben (Lampre-vel) még nem voltam olyan versenyen ahol lett volna. Viszont előre kipróbáltam. A csapat egész könnyen ment, harmadjára megnyertem a Vuelta csapatidőfutamát az egyenkénti viszont nekem magas. Azt még csak meg se mertem próbálni hogy a fogaskerekeket állítgassam, viszont a tempo váltogatással sem mentem semmire. Tudnátok adni valami jó taktikát (Mondjuk hogy hol menjenek Flat out-on, Hardon....)?

Tsd Creative Commons License 2004.08.19 0 0 1237

hm.

Ma lefutottam az első "éles" hosszú TT-met.

Érdekes, többen írtátok,hogy nálatok nem sikerült a "Tsd féle taktika".

Nálam,most éles körülmények között is bejött.Andreotto 4 perccel verte a 2.-at,Tonkov 3. lett

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!