Tudnál egy kicsit módosítani a Barca topic bannerján?
A fröcskölt felirat és a sárga szín jó benne, de hiányzik a lényeg: piros-kék szín és a Barca címere.
Azokat kéne belevarázsolni.
Mondjuk egy kicsit szélesíteni kéne rajta és a felirat mellé a címert.
A sárga-piros-kék szín pedig vegyítve.
Csinálok egy új üres képet, ami 240 pixel hosszú és 30 magas. Megnyitom ez mellé az összes képet amit be akarok tenni (amiket küldtél). Megfelelő méretűre kicsinyitem őket. Aztán szépen sorban kivágom és beillesztem az üres képbe a kivagdosott részleteket. Utána aláfestem a hátteret (ezzel lehet mondjuk kezdeni is, de így jobban ki lehet venni mi hogy mutat). Ennek a képnek háttere pl. úgy készült, hogy kiraktam kék és egy piros "pacákat" és elmaszatoltam őket. Amikor minden kész, ráírom a szöveget a megfelelő színnel (itt fehér) és méretben. A Barca címert ennél a képnél Kluvert mezéről vágtam ki, mert nem volt más!
Kb. Ilyen egyszerű.
Sok Sikert. Menni fog az! Probálkozás nélkül viszont nem megy... :-)
Bocs hogy itt zavargatlak,nem fontos,de honnan lehetne szerezni Auxerre-s képeket?
Címert,.. stb...
Mert ha nem lenne gáz,akkor utánna küldenék neked pár Auxerre-s képet,és ugyan ilyen KIRÁLY képett összehozhatnál,de nem fontos rögtön,mert gondolom ez is időigényes!
De tényleg hogy raktál így össze ennyi képet?
Mert ha leírnád megtanulnám,és én magam megcsinálnám!
Örülök, ha tetszik. A sok képből amit küldtél nem volt nehéz megcsinálni :-)
Ha elmegy a Barcából akkor imádkozzatok, hogy a Vasas-ba menjen, mert nem lesz kedvem sokat javítgatni :-)))
Küld el a moderator@index.hu címre a képet és valami rövid címe legyen: most azt hiszem: pkk.gif meg írd meg a topci címét is. Általában fél nap alatt beteszik!
Szerintem qrva jo lett!
Fokepp a bal oldali kis kep nagyon siraly:)
Gratula
Viszont mi lesz akkor ha elmegy nyaron Barcelonabol?:) Akkor lehet lecserelni:I