Keresés

Részletes keresés

Fáradt Vándor Creative Commons License 2003.01.14 0 0 1783
's az ki???

De végülis mind1... akinek van, annak... :-)))

Ja, amíg el nem felejtem:

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY

Hosszú idő után ismét CP kerül megrendezésre.

Időkoordináta: Jan 31. péntek 18 óra
Helykoordináta: Silverado

KÉretik minál nagyob látszámban megjelenedezni...

Előzmény: Edyt (1781)
aVi Creative Commons License 2003.01.14 0 0 1782
Izé... ebben a korban már nem jobb tapintatosan hallgatni az ilyesmiről? ;-)
Előzmény: Edyt (1781)
Edyt Creative Commons License 2003.01.14 0 0 1781
Bar kuldtem SMS... de itt is kivanok Boldog Szuletsenapot annak, akinek ma van :o)*
aVi Creative Commons License 2003.01.04 0 0 1780
retix,
nem szabadszövegesen gorombáskodtam, hanem idézgettem, a "Vinum rubrum bibi nocte" című örökzöldből. És biztosan úgy is volt, józanul sosem mertem volna ily sok kedvest s szépet írni neked :-)

Előzmény: retix (1779)
retix Creative Commons License 2003.01.04 0 0 1779
Vadsuhanc:
Lassan mondom, hogy te is értsed:
a www.google.com segítségével eljutsz a megoldáshoz. Bár kétségtelen, hogy nem a retix alatt kell keresgélni, de a megtévesztésül használt polgári nevem alatt mégis minden kiderül.
És ha ennyi peregrináció (=egyetemjárás) után sem jutsz el a célba, nos, akkor kérdezd meg harmadszor is :-)

Zorró:
Na látod, b+.
Kezdhetünk új megoldások után imádkozni. Lehet, hogy IM-nek ezért lett vége?

aVi:
csak szeretem a latint, de nem értek olyanul, tehát gorombaságaidat ismét nem értettem meg. Még hogy kolumbárium...

uke Creative Commons License 2003.01.04 0 0 1778
Mintha ez várható lett volna...

Amúgy nem nagy tragédia. Valaki biztosan lementette a Láda grafikus elemeit. A belső meg igazán nem bonyolult...

Đuke

Előzmény: Fáradt Vándor (1774)
Vadsuhanc Creative Commons License 2003.01.03 0 0 1777
éljenéljenéljen! azt a feltételezést pedig, hogy rád ne emlékezzen valaki, az összes ismerősöd nevében visszautasítom. na.
Előzmény: Oldgirl_ (1776)
Oldgirl_ Creative Commons License 2003.01.03 0 0 1776
Üdv!

Boldog Új Évet Kívánok mindazoknak akik emlékeznek és azoknak, akik nem emlékeznek Rám!

Feltámadtam picit poraimból.:))

aVi Creative Commons License 2003.01.02 0 0 1775
reticule,
stella mea lucida, columba mea... áruld már el, hát nem látod, hogy a fene rágja érted ezt a Suhanc gyereket?
:-))
(Bocsesz, ezt nem tudtam idegennyelvül, mert a "fene" szóra már nem emlékszem.)
Előzmény: retix (1773)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2003.01.02 0 0 1774
Na BÚÉK Mindenkibe!

retix,

sajnos nemhogy a Láda, de már a szerver sincs meg a Népcabiban, amiről a Láda futott...

Előzmény: retix (1773)
retix Creative Commons License 2003.01.02 0 0 1773
Itt, kicsi csillagom :-)
Sajnos január 1-jétől a neveket magyarosítani kell, így már csak Térképbarát Bt. lehetek, pediig latint hogy imádtam!

Bah, (= na de)

Előzmény: Vadsuhanc (1772)
Vadsuhanc Creative Commons License 2003.01.02 0 0 1772
megkérdezem még egyszer (harmadszor már ne kelljen!): hol találom meg retixet a neten?
aVi Creative Commons License 2002.12.23 0 0 1771
Ehh... Figyu, ha kell, tudok kölcsönadni, csak szólj... Vagy indítsunk gyűjtést neked? Remélem, azért szépen fogynak a könyveid...

Akkor tartalmaskodok (-m?):-) egy mélyet már én is:
Nagyon békésboldog, istenáldásától sem mentes, kellemes ünnepeket és nagyonnagyondenagyonboldog, sikerekben és élményekben és eredményekben és mindenben nagyon gazdag, boldog, békés, kellemes búékokat nagyon sok szeretettel mindenkinek. Höhö.
Mákosbejgli.

Előzmény: retix (1770)
retix Creative Commons License 2002.12.23 0 0 1770
Anélkül, hogy felesleges gombásodásba, akarom mondani gorombáskodásba kezdenék, ez a topik sem elég mély ahhoz, hogy a gépelési hibákat vegyük párbeszédeink tárgyának alapjául. Szóval szedd össze magad.

És lehet valaki 0-ról is lecsúszott. Vö. a bankszámlámmal :-)

r.

Előzmény: aVi (1769)
aVi Creative Commons License 2002.12.23 0 0 1769
retix,
azt akartad ezzel mondani, hogy volt honnan leépülnöm? Óóó... köszönöm :-))
Igazán nagyon várom, hogy megint fellépj az emberiség megmentőjeként. De most komolyan.
Előzmény: retix (1760)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2002.12.23 0 0 1768
Két ünnep között megyek be és rákérdezek, ennyit tudok tenni a nemes célnak az ő érdekében bele...

BÚJJÉK!

Előzmény: retix (1767)
retix Creative Commons License 2002.12.23 0 0 1767
De hát Zorró!

Most soroljak fel mindenkit, aki nekem két évvel ezelőtt megvolt?

Na ne disznólkodjunk!

Szóval semmi remény. Na mindegy, az hal meg utoljára, aki a végén pusztul el. Vagy valami ilyen mondás is van.

Na, akkor mindenki Bújjék!

Fáradt Vándor Creative Commons License 2002.12.23 0 0 1766
Ennyi, amit _biztosan_ tudok...
Előzmény: uke (1765)
uke Creative Commons License 2002.12.23 0 0 1765
Hú....hát ez bíztató!

Đ

Előzmény: Fáradt Vándor (1764)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2002.12.22 0 0 1764
Annyit biztosan tudok, hogy két éve, mikor még ott dolgoztam, megvolt a szerveren...
Előzmény: retix (1763)
retix Creative Commons License 2002.12.22 0 0 1763
és elképzelhető, hogy még megvan a program?
Fáradt Vándor Creative Commons License 2002.12.22 0 0 1762
Ezzel kapcsolatosan keresd meg a Csirit, alias Kincses Gyula, ha ott dolgoztál, vszínűleg ismerted... ha valaki, akkor ő tud segíteni...
Előzmény: Fáradt Vándor (1761)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2002.12.22 0 0 1761
Nem lenne nagy vaszisztdasz, állítólag csak egy Access táblát kellene létrehozni...

A program nekem sajnos nincsen meg, vszínűleg a népcabi valamelyik szerverén regnál...

Előzmény: retix (1760)
retix Creative Commons License 2002.12.22 0 0 1760
Vi:
Miután elküldtem a szöveget, láttam, hogy benne van ez az elgépelés. Gondolkodtam, ki lesz az a nívójú ember, aki majd ebbe beleköt. Rád nem tippeltem, de hát mindenki leépülhet egyszer..

Zorró:
Akkor most a köv. kérdés:
Oly nagy vaszizdasz lenne reprodukálni a ládát? Hamarosan aktivszerverbérletet váltok, és ott lehetne csetet megengedni...

Csak mondjuk kéne a pogrom, ami nem volt túl nagy eresztés, mert amikor én jártam a népszabiba, koszovóhírezni, még én is bele tudtam rondítani a programba... Szóval meg lehetne csinálni.

r.

Fáradt Vándor Creative Commons License 2002.12.22 0 0 1759
Kedves retix,

ezúton szeretnék hangot adni abbéli örömömnek, hogy végre megértetted, hogy több,mint két éve a közelében sem vagyok azoknak, akik tehetnek valamit ládaügyben, sőt sajnos már Inti sincs benne ebben a körben...

Mellékesen jegyzem meg, hogy amíg ott voltam sem volt kötelességem a Ládával foglalkozni, de becsületszavamra mondom, hogy az ott töltött idő alatt számtalan kísérletet tettem az eredeti állapotok visszaállítására, nem rajtam múlt, hogy ez nem jött össze. A topik indítása utáni benfentességem pedig pusztán abból állt, hogy több-kevesebb rendszerességgel látogatam Intmant, és minden alkalommal szóvá tettem a Láda hiányát.

Bízva abban, hogy ezt megérted, ezúton kívánok kellemes karácsonyt Neked is!

Előzmény: retix (1757)
aVi Creative Commons License 2002.12.22 0 0 1758
Mi az a tölöttkáposzta?
retix Creative Commons License 2002.12.22 0 0 1757
Tezsvérek! (a többinek T. elvtársak)

Sokunk által ismert 'pszi, kinek neve maradjon jótékony homályban, tegnap megfeddett, hogy miért mentem át ilyen alpári stílusba, vagy miért mentem le Zorró szintjére?
Én mondtam, hogy azért, mert itt verte a nyálát, hogy majd lesz új láda, aztán nem lett sehol.
Erre ő: De hát soha nem is ígért olyant a Zorró, hogy majd ő megszervezi!

Ez szöget ütött a fejembe, bár én tettem volna az övébe (Már a Zorró fejébe, nem pedig a szíjjjába.) Kénytelenítve voltam a topik elején található bejegyzéseket újraolvasni, amelyekből a következőt szeretném ide rekapitulálni (lassan mondom, hogy Zorró is értse):

A topik a ládavágy miatt alakult. Zorró és hasonszőrű barátja, Vöröskereszt Máusz többször is tettek olyan utalást, mintha bennfentesek lennének, és valamit tudnak, hogy majd lesz láda, meg beszéltek IntMannal, aki nagyon ígérte, hogy most majd tényleg... de csitt, többet nem mondhatnak (kacsint, hogy a tikk állna a szemükbe)

Először a bészbólütőmet magam is Intinek tettem készenlétbe, de mivel ő itt soha nem jelent meg, így kénytelen voltam az ő földi helytartóját, összekötőtisztjét, vulgo Zorrót arra iniciálni, hogy akkor ne csak pofázzon. Hamar kiderült, hogy valójában ő is csak egy olyan kis pont, amelynek gyakorlatilag nincsen kiterjedése, és egy dolgot tud tenni: széttárja a kezét (ami egy pont részéről mindenesetre teljesítmény).

Én a magam részéről csak azt tudtam vállalni, hogy addig bosszantom, amíg végül megcsinál(tat)ja a ládát. Nem ez történt, elegánsan kihátrált mindenféle kötelezettségből és tevőlegességtől.

Most a karácsonyra való tekintettel ezúton elnézést kérek Zorrótól, hogy azt hittem, elég potens ahhoz, hogy megint legyen láda, és emiatt szidogattam. Kedves Zorró, bocs, és visszavonom az alább számodra felajánlott, a mosakodottsági állapotomból fakadó egészséges lehetőséget is.

Mindenkihez! (Bíró Mihály rajza, vö. Képes Történelem)
Boldog békés karácsonyt, javaslom a tölöttkáposzta-beigli-halászlé-kocsonya menüpontok sűrű abszolválását, aztán majd jövőre veletek ugyanitt.

Đuke:
a hetvenhét magyar népmesére gondolsz?

uke Creative Commons License 2002.12.22 0 0 1756
Ejnye olv társ! A karácsonyra való tekintettel vegyük az ide vonatkozó passzust :)

"Akkor Péter odament hozzá és ezt kérdezte Tőle:
"Uram, hányszor vétkezhet ellenem az én atyámfia úgy, hogy én megbocsássak neki? Még hétszer is?"
Jézus erre így válaszolt:
"Nem azt mondom néked, hogy hétszer, hanem még hetvenhétszer is."
(Mt. 18:21)

Puszika Neked is és Zorróval kapcsolatan ne feledd: "Boldogok a lelki szegények". Kár, hogy mi nem csak lelkileg vagyunk azok...

Ámen!

Đuke

uke Creative Commons License 2002.12.22 0 0 1755
Boldog karácsonyt mindenkinek! Meg új évet is!

Đuke

aVi Creative Commons License 2002.12.21 0 0 1753
Ez az, fiúk: csak tartalmasan! :-))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!