Bizony, ezt én sem szeretem a megában, végig kell várni amíg egyszer betölti, aztán elvileg gyorsan letölti, de nekem inkább lassan... :D De az ingyen 50giga tárhely kárpótol! :D
A tesóm :), tavaly az első néhány hétvégét én is láttam csak utána le maradtam.
Le is húznám, de sajna az ie 11-et nem szereti, de a nem túl nagy fájlokat (<1,5GB) le tudom szedni, a firefoxom régi neki, az Operában meg a Flash nem müködik :D. Egyiket sem updatelem ilyen vagy olyan okok miatt....
Viszont az másnál is úgy van hogy a letöltéskor a memóriába töltődik be a videó?, azért az elég érdekes ilyen 2 GB feletti letöltések esetében.....
A superpole SP2 meg van, mert 10:48-kor oda kapcsoltam, és láttam, hogy a superbike megy. Szerintem a snookernek hamarabb vége lett, és így tudták élőben adni.
Hát igen, végül is csak azt nem vettem észre, hogy majd' 1 napos írásra válaszoltam :)
A WSBK SP nekem sincs meg az Eurosportról. A guide azt írja, hogy élőben adták, de reggel 5-kor, mikor beállítottam, még nem ez volt kiírva, szóval nem tudom mi volt.
A mai-n a Pénteki edzéseket értettem, de majd mindjárt felnézek.
Ma LP-be én is vettem a spíleres dolgokat, meg elvileg este is fogom. Az Eurosportról is a futamot felvettem, remélve hogy lesz még időm estig megnézni, de az már nem maradt :D. Az ES-os Superpole mivel nem felvételről volt így az nincs még meg.
Zebra, Moda! A Vasárnap az Eurosportos és Spíleres Supersport futam ütközni fog egymással, illetve a Spíleres Supersport és Superbike Race2-je is TCR-el és a Blancpainnel is, tehát 3 is lesz egyszerre. Tudtok mindent venni, vagy be kell segíteni? Vegyek fel valamit? Mai Spíleres motoros eseményeket esetleg vette valaki?
A futam elég érdekes, izgalmas volt ahoz hogy a kommentátorok hülyeségein ne akadjak ki, ne vegyem észere, szóval engem annyira nem zavart, jó volt végre élőben nézni újra motogp-t.
Ha jól tudom igen, valóban csak ott van HD-ban. NCore-ról szedtem le, hátha valakinek nincs és kell neki :) Azt mondják amúgy, hogy nagyon rossz volt a kommentálás. Én még nem néztem meg, de kiváncsi vagyok :D
Még nem tudom. Erre nem számítottam, a digi-n egyszerűbb volt felvenni. A vasárnapi 7 órás műsor hosszabb mint, egy WEC futam, és még nem látszik, hogy mit fognak ismételni. Legszívesebben nem venném fel. Majd meglátom, most vasárnap nem lesz más műsor.
Köszi Zebra! Megpróbálom leszedegetni majd ami még érdekel onnan.
Egy kérdés még Spíleres motogp-t veszed majd? úgy látom tényleg mindent fognak adni és még elég hosszú 20-40 perces studió beszélgetéseket is írnak. Mit tervezel venni ezekből?