Hihihi. Mókás elképzelés.... Te ugyanis nyíltan, publikum előtt, sajtóban semmilyen sértőt nem állítottál róluk. Mert ugye a bírósági kereset az nem sértés a törvény szerint.
Mi volt benne az ügyedről? Ha tudtam volna, hogy benne lesz, megvettem volna, igaz, hogy a szívem szakadt volna meg, hogy ezt az újságot(?) akár tíz fillérrel is támogatom ezáltal.
Ha mar ver folyt... na jo, legalabbis tettlegesseg van. (bar nekem az elobbit egy rendor igy mondta egyszer)
Addig feljelentest tehetsz mindenfele fenyegetes miatt...
hello Judit!
csak így tovább! melletted szól minden!
sztem ezen ne parázz, hogy tudják a címed/telszámod, mert ha nagyon akarták vóna, így is, úgy is kiderítették volna, és léptek volna..meg a másik, hogy ha bármit tennének is ellened, akkor maguk alatt vágnák a fát...rendőri védelmet mikor lehet kérni?
Tisztellek azért, amit hajlandó voltál (és vagy) kiállni. Elég nehéz lehetett elviselni ahogy beszóltak meg csinálták a fesztivált. Ilyenkor elszomorodom kicsit, mert eszembe jut, hogy egy épeszű világban nem volna szükség semmi ilyen procedúrára, hogy elváljon a búza meg a pelyva (vagyhogyismondják). Itt meg még nekik áll feljebb, akik bevallottan az alacsony színvonalat képviselik. Ne add fel!
Kulonben ki a fene foglalkozna egy videki kis magamutogato extanarnovel? Senki. Mondtam en, hogy valakinek kell lennie a lapnal, hogy ennyire TOLJAK...
Ez már tényleg szomorú. Szegény Csalazsu nem igaz, hogy ennyire hisz ebben a ribancban. Ha meg pénzért ilyen lojális, akkor mi a fenéért mocskol másokat nagy lelkesedve? Szemétdomb... De ha végre atka ráfaragna erre az ügyre, változhatna vmi.
azért látszott a birónőn,hogy nagyon elege van belőlük.mikor csak mi voltunk bent,mert ki-be máaszkáltak,közölte,hogy ez nem az anettka produkció,hanem biróság,mit képzelnek ezek.
most viszont felmerült bennem a félelem is tőlük!rezsőke fel volt háborodva,hogy kizavarták,mert ő az anettka produkció vezetője.tudják a cimem,telefonszámom....
nézd!a csala zsuzsa sehova nem kell már,jó pénzért eladta magát.egyébként már a folyosón próbáltak beszólni:plcsala:milyen kár hogy nem ő az elsőrendű alperes,terry:ezt még a házban sem ismerik,ahol lakik,stb.a birónő előtt csala:meg kell köszönnöm ennek a .....nem tudom a nevét,hogy elhozott a biróságra,mert még ugysem voltam.
tulajdonképpen ezt a Csala Zsuzsát sajnálom…
De ha belegondolunk, amit felsorol a művészetéről (valaha bizonyára volt ilyen), semmi köze ehhez a perhez! Kit érdekel, hogy milyen művésznő (volt)? Nyilván mindenkinek van valmilyen foglalkozása, a bíróság nem tehet különbséget!
Kit érdekel, hogy a gyerekeid nézik-e a tévét és mikor? Semmi köze a témához!
Nem kell, hogy a bíró elfogult, legyen, bőven elég, ha tárgyilagos.
Más.
Láttam tegnap az összefoglalót az Anettka csapat és (talán) Diósgyőr összecsapásról (foci). Kommentátor: Tomi és Lexike, az univerzáli páros! Gondoljatok csak bele, ugye az arcuk nem látszik ebben az esetben, tehát Lexikét megérteni még nehezebb, hogy a szájrólolvasás lehetőségét nem adják meg.
Ennyit tudok csak hozzajuk fuzni: Ezek betegek...
Szerintem ez a meccs egyertelmu 1-es lesz, csak az a kerdes, hogy meddig tudjak huzni/halasztani a dolgot.
hát megjöttem.volt ám műsor rendesen!elhozta magával terry blacket,csalát,petrát,rezsőt.egy ügyvédtanoncot tudott csak rávenni,hogy védje.fotóst is hozott a szines mai laptól.az ügvédem erre zárt tárgyalást kért,erre testületileg kivonultak.aztán még 3-szor ki-be mászkált,mire a birónő felszólitotta,hogy kulturált emberhez méltóan viselkedjenek,vagy birsággal sujtja őket.ellen inditványukban még pszchológusi vizsgálatnak is alá akarnak vetni engem.csala művésznő kb.10 perces nagymonológot tartott szinészi pályafutásáról,Bánk Bántól Petőfiig mindenki szerepelt benne,sőt azt hazudta,hogy én betelefonáltam és azt mondtam szégyelje magát.és hogy a gzerekeimnek miért engedem hogy éjszaka ilyen műsort nézzenek.ez sem igaz persze.atka már az elején kérte hogy uj biró tárgyalja az ügyet,mert a birónő elfogult.ezért elnapolták a tárgyalást.csak arra hivatkoznak egyfolytában,hogy nem voltak részegek abban a műsorban.