Szia! Nálunk az éjszaka volt nagy vihar, felébredtem a dörgésre! Remélem, nem esik 40 napig, de a héten - ahogy hallom - jó pár napon keresztül esni fog. De legalább Jutkának -remélhetőleg - nem kell locsolni a cseresznyefákat!:)
17 kis üveggel lett, 2-3 decisek!:) Biztos örülnek majd a gyerkőcök, a tavaly előtti is jól sikerült!:) De ha jövőre lesz szedd magad akció, akkor oda viszek eperlekvárt kanalazni!:-)) Nerdynek is jut!:)) Az egyik adatot stiviával készítettem!:)
Szia Teresa! :) Te sem unatkozol :) Cseresznyébe még nem voltak lakók? Kár, hogy messze vagy(tok) tőlünk, sok szép és bio cseresznyét tudnék ajándékozni nektek :)
Szia Pannika, szép hétvégét neked és minden Pletyisnek!
Gratulációdat nagyon köszönöm :) Születésnapomra még februárig várni kell, most más miatt vagyok nagyon boldog. Péntek óta már papírom is van róla :)))))
És hallottátok, hogy Bács megye az egyik a négy közül, ahol nincs aktív fertőzött? Ma két idősebb úr mellett mentem el, s hallottam, hogy épp erről beszéltek. Az egyik azt mondta, hogy ez azért van, mert kaptunk BCG oltást!:))
Igen! Kecskeméten már régóta feloldották a piacokon a korlátozást. A nagypiacra nem járok, de ez a széchenyivárosi kispiac, s itt nincs zárt hely sem. Ma is voltam, mert még akartam epret venni, szerencsére kaptam is. Ma és holnap lekvárt készítek belőle.
Meg vettem feketeszárú cseresznyét is!:)) Tegnap meg nagyon szép paprika, paradicsom volt, lecsót csináltam.
Lányommal 6 óra tájt beszéltem, náluk akkor volt hatalmas zuhé! Felénk délelőtt esett, épp, mikor a piacra mentem. Addig húztam az időt, hogy alig kaptam epret.