ha angol foci, akkor elsősorban Arsenal (ezt pls nézzétek el nekem :)))), de kedvelem a West Ham mérkőzéseit, főleg az atmoszférája miatt. tervezem a Wigan elleni nyitómeccs meglátogatását is, mivel minden valószínűség szerint az Emirates-be jegyet nem fogok kapni a WBA elleni meccsre.
Mit tanácsoltok, milyen kocsmába kezdjek ahhoz, hogy lássak igazi dokkmunkás Hammereket? A Boleyn a legjobb, vagy az túl veszélyes?
hi ! nem láttam a meccset , de elszomorít h egy poolt megverünk és egy wigan-tól meg kikapunk. áh :( de m1 jó lenne egy uefa hely ! és meg is lessz go whu !! Upsonnak meg örülök, hogy behívták.
üdv csak az 5.hely jelent biztos UEFA-t,ha nem a Chelsea nyeri a ligakupát(...) és az FA-ben is döntőbe jut egy kiscsapat(vagy megnyeri),amire most van esély,a 6.hely is bukó...
Mi van veletek emberek?Végre egész jol döcög a csapat és semmi beszélgetni valo?Mindig elfelejtem hanyadik csapat indulhat Angliábol az UEFA kupában?6 vagy 7.?Mert még bármelyik meglehet
Na megy ez gyerekek!!Nem láttam ugyan a meccset de végülis az eredmény a fontos!:D Átigazolásokrol annyit tudok hogy Greent állitolag meg akarja venni a Spurs 6millio fontért.
Nem volt rossz meccs, bár kicsit látszik, hogy fáradtak a fiúk, megviselte őket ez az "ünnepi sorozat". M. Noble-t figyelgettem, ManU ellen is volt egy hatalmas helyzete, meg most az Ars ellen is, amit ha berug lehet másképp alakulnak a dolgok, de m1 jók voltunk, remélem ilyen jó lesz a 2008 as év számunkra! Go Hammers!