Hát sajnos nem sikerült a bravúr,egy hosszabításban szerzett góllal nyert a Diósgyőr 2-1re. :( Az első félidőben hamar megszerezte a vezetést a miskolci csapat,a meccs ezen részében eléggé gyengén játszottunk,a támadásokban nem volt elég átütő erő,sőt,azt is mondhatnám,semmi...A hazaiaknak viszont volt pár helyzetük de azok sem tartoztak a "kihagyhatatlan" kategóriába,így az első félidő nem hozott valami fényes játékot.A szünet után viszont látványosan feljavult a csapat,az 50. perc környékén sikerült egyenlíteni,ezután is sok igéretes akciót vezettünk(2 támadó 1 védő ellen),de valahogy megint nem jött össze a 2. gól...Aztán az 5 perces hosszabítás(hogy miért kellett ennyi...!?) 2. percében egy kis kavarodás után a Diósgyőriek bekotorták a győztes gólt.Furcsa mód,ezután a bíró azonnal lefújta a meccset...Na mind1,a 2. félidőben végig jól,és szépen játszott a csapat,ez mindenképpen bíztató a jövőheti,Pápa elleni meccsre nézve.
A drapit(reméljük nem vallotunk vele szégyent...) nagy fújolás,és f...szopózás fogadta,de erre számítottunk.Szerencsére semmi attrocitás nem ért minket.Aztán meccs után a villamoson elkapott az ellenőr,600ft-unk bánta...De azért jó túra volt!
Ez fordítva is igaz. Ha minden újpesti olyan lenne, mint Te...
Nálunk most a feljutás tényleg csak pénz kérdése, mert ez a keret vastagon alkalmas rá. Holnap szerintem nyerünk, de hogy Pécsen mi lesz...
Én többször voltam újpestiként , de nem voltam szívesen látott vandég.A szezon elején itt váltottunk is erről néhány gondolatot.
Ha minden diósgyőri olyan lenne, mint Ti itt, akkor más lenne a véleményem.
Most már nincs olyan nagyon ellenemre, hogy feljussatok. Mondjuk ne ezen a héten kezdjétek a felzárkózást.
Akkor én leszek még vendég Diósgyőrben.
És mióta vagy te egyenlő a diósgyőriekkel? Te csak egy diósgyőri vagy a sok közül. :) Sokan meg fognak lepődni, hiszen olyan ritka nálunk a vendégdrukker, mint a fehér holló.
Hali! Én megyek RSCA-val holnap Diósgyőrbe. Már nagyjából kész a drapi, és jó ütemben szárad, úgyhogy holnap szép meglepi lesz a csapatnak, de a diósgyőrieknek is :)
Hajrá Lilák!!!