Ha jól emléxem, magyar rókához magyar(osch) ForecastFox települ, de aHONOSÍTÓMŰHELYmutat egy 0.8.25-ös változatot magyarul. (A kurrens verzió 0.8.5.1.)
Sziasztok! Firefox 1.5 sessionsaverrel jól működik, de szeretném elérni, hogy induláskor frissitse (ha lehet csak a kiválasztott) füleket. Van erre megoldás?
hello, segitenetek? Win2000 alatt fut Netscape Messenger. Ha nem Administrator Userrel inditom, akkor allandoan ugy eszleli, miintha nem lenne profile. Ha letrehozom, akkor megcsinalja a file-okat, de megint ugy indul, minthanem latna. A Usernak adtam jogot a Netscape directoryra, igy se megy. Talalkoztatok mar hasonloval? Milyen jogokat kellene meg adni? koszi
ilyen sorod is kellene legyen ott: video/x-ms-wmv Media Files wmv,*
De en azt ajanlom vedd fel a helper applications koze a video/x-ms-wmv -t wmv kiterejesztes es kipipalni az always ask-ot, es hogy open application, es meghivja a default lejatszodat.
Mit kellene ahhoz beállítanom, hogy a T-online Teka-jában a tesztfilmet meg tudjam nézni? (a bal szélen lefele) Ha rákattintok, nyílik egy üres lap, a címsorában ezzel: h t t p :// ondemand.video.axelero.hu/origoplay/teka/bufi/ember_a_holdon_eloz.wmv
A böngésző pluginjeinél ott van a Windows Media Player Plug-in Dynamic Link Library, benne a MIME:video/x-ms-wvx Leírás:Media Files kiterjesztés:wvx,* engedélyezve:Igen
Sziasztok! Letöltöttem a Firefoxhoz a FlashGot plugint, de nem tudom felrakni. A fájl kiterjesztése xpi. A régi oprenceren simán tudtam telepíteni és használni, de most nem. :( Légyszi, segítsetek.
Új vagyok itt, bocs, ha már volt erről szó korábban, de én nem találtam. Hogyan lehet a Firefoxot rávenni, hogy frissítse a stíluslap-információt? Saját honlap, tehát tutira tudom, hogy változott a CSS, mégsem frissíti, akármit csinálok.
ha ugy erted hogy mozilla-bol nem altalad letoltott rosszindulatu progi vagy oldal akkor az eleflejtheted:) Amugy az addonok sajat beallitasai-nak a nevei persze hogy nincs a supportos oldalon, viszont googl-ba igen :) adblock.akarmi peldaul az adblock beallitasai. Vannak olyan addonok is melyek extensions.addonneve formaban szerepelnek benne.
Amugy a plugin-eket ne keverd az addonokkal :) A flash, java az plugin, egy adblock az meg extension avagy addon :)
Soha nem csicsázom a Mozillámat, kizárólag a Flash plugint szoktam telepíteni, ill. időnként a Java plugint. (Emellett még látom, hogy a M$ is felpakolta a saját média pluginjeit, közük a szerzői jog figyelő DRM-et is.)
Ezek mellett más kiegészítő sosem volt a gépemen, még próba jelleggel sem.
"nagyon valoszinu hogy nem a mozilla bolondult meg:) "
Nem is erre gondoltam, hanem inkább arra, hogy valami rosszindulatú progi vagy weboldal állította át.
"Ezt pedig ugy tudnad megnezni, ha osszehasonlitod a ket profile-t ha meg megvan es ha meg erdekel:)"
A lecserélt .js 12kB, és ezenkívül a benne lévő bejegyzések cirka fele nem található meg a mozilla support oldalain.