a regebbieket barat hozta kolnbol, a folklore-t itt vettem a darshanban nyar vegen, a woven kezet meg toluk a flexben. de lattam hp-t a wave-ben is. mindenesetre a neonmusichoz iranyitottam ezeket a szegeny nyugatiakat.
azér volt bécsben olyan lemezbolt (igaz, kicsit eldugva), hogy sokat tapasztalt ginkúrral együttértésben csurgattuk a nyálunkat és estünk egyik ámulatból a másikba. mindegy, hajrá magyarország hajrá magyarok csak lenne tengerünk minden jó lenne.
singirl, te hol szoktál 16HPt satöbbit sőt inkább WovenHandet venni? mer azér az sincsen mindenhol és a neonmusic is csak tavaly szeptemberben nyitott tudomásom szerint...
a becsiek meg azt panaszoltak fel, hogy nem lehet kapni naluk woven kezet, a flexes kancert alatt meg folklore-t, bezzeg nekunk milyen jo, a mi lemezboltjaink nem allitanak semmit magukrol, -szlogeneket, hogy amit nalunk nem talal meg, az nem is jelent meg, -meg egyeb hazugsagokat, hanem mindig minden van.
csúnyán belassult a topikod a sok képtől. minn1 találka hátfő urgent. kell minta különben nemmegyek bécsbe!!!! (persze akkoris megyek, csak tlerakom eztitt gandalffal azt jól lefagy)
sők a felelősek a blushért. DEE és Wim Vandekeybus.
így magyarázta ki Wim, a koreografikus a címet: "Blush, you blush when you show an aspect of yourself that you really don't want to show. It is about something welling up inside you; a chemical reaction within you, you get a hot flush and phew! there it is. I feel that when David is singing: there's an upsurge and then he gets into a trance."
ha mar szobakerult a poszter, elfekvoben van par darab szep nagy secret south es woven hand plakatunk. ha barkit erdekel (teljesen ingyen, termszetesen), akkor vagy egy mail ide: tlaszlo@neonmusic.hu vagy egy telefon ide: 266-6007 es a tobbit megbeszeljuk.
noés rajtam kívül ki próbálkozik hangfölvételt készíteni? nemhinném, hogy nagyon pattognak majd biztonságiak... nincs itt valakinek minidisc v hasonlója? gondolom, DATra dolgozó hidralika pláne nincs. nomind1. beállok középre a kismagnóval sakkor hajrá dévid.
köszi az infót, maj' alakítunk valamit abba a császárvárosba.eddig még mindég összejött...tényleg, az azért elég kúl hogy bár a csapatunk denveri és mégis többször látom őket mint egynémej magyar bandát. :-)))
....kébzeljétek, 2 hete rendeltem Folklore a neonmusictol (4190-ér a küszöbömig hozta a postman) - a darsanba 6300- bonus küdtek 2 pószter 1 woven hand 1 secret south!
jaj nekünk ha megink bécsiek jönnek a koncertre.. hol is lesz? a kicsi néni sztem állójegyet vett századiksorba EUR 4,00-ért. de maj jól előreküzdi magát arra számít.
ez leheth szokás osztrákiában, mert a nikkév alatt is büfébe vagy hova jártak az emberek folyamatosan. "mos nincs gól bazze mennyünk vegyünk hoddogot."
a dromi azert nem foghatott rajtam talajt, mert en nagyon gaz helyen alltam. balszelen beszorulva, negyvenot fokos szogben elore dolve neztem vegig a kancertot, ott ahol a helyi protekciosok uldogeltek es pofaztak vegig a manifesztaciot, oda se figyelve. a szinpadra vezeto ajtot ki-becsapkodtak, a kevero ember ki-bejarkalt, csajozott, sorozott. nem csoda, hogy a zenekar nem is volt megelegedve a hangositassal. ebbol a szogbol es ilyen korulmenyek kozott is probaltam kepeket csinalni, de az ajtonyitogato megrovasban reszesitett, hogy nix fotografiren.
rokon salzburgban tanul éshát megvette ott, hogy február elején odaadhassa mikor hazajön.
bootleg nemtúljó minőségű kazettás szigetről meg berlinből. de majd a mostani jobb lesz, mert jobb lesz és kész. viszont valaki hozzon jó fénypékezőgépet mert nekem csak kis béna van igaz legalább digitális nemköll szkennelni.
heeelp!!! hol szerkósztatok jegyet?nekem még nincs!
megizé van valami butlegetek?
szingli görl!nem nyomultál annyira előre a flexben hogy rád zuhanjon az a dromedár a szimpadról a szingle görl alatt?
az jo, mert a Flexbol alig tudtam kinyerni a zoxigent olyan tomeg es meleg volt. uccso pillanatban vettunk jegyet a helyszinen, de hosiesen elore kuzdottuk magunkat. most majd mondom: Achtung! beteggel vagyok.
émmeg most küldtem nyaggató levelet, hogy: vane má jegy?
egyábként szinte biztos, hogy a helyszínen is lesz még jegy, mert kábé 800 férőhelyes az ojjektum, szerintem összesen ennyi példány nem fog elkelni a WH-Blush Musicból...