Tarján - Oroszlány 0-2 (0-1) Tarján, 50 néző, vezette: Nagy B.
Tarján: Regedei - Kovács, Heider, Kardos, Zhorela, Krüpl (Szeiler), Fuchs, Nagy, Szabó S. (Csűri), Petrik (Somogyi), Moncz. Játékos-edző: Moncz Ferenc.
Oroszlány: Kristyák Péter - Szöllősi, Kulhanek, Kristyák Pál (Mosberger), Szász, Szabó G. (Acsádi), Somodi (Bognár), Biczó, Kostyál, Bihari (Bereczki), Mester (Kiss). Edző: Mészáros István.
Gólszerző: Biczó, Kostyál. Kiállítva: Biczó.
Ifi: 0-3.
Te! Ez az a Regedei? Mert akkor mindjárt beszarok... :))
Na Hapsikáim! Jelentem elindult a skót bajnokság, a a tippverseny is, és a választott csapatunk topikja is. Úgyhogy kutya kötelességetek az Aberdeen topikba írni. Csak egy kattintás a névre, és már bent is vagy. Pippo neked testvéri szeretetből kötelező, Páfrány neked meg szintén, illetve a csapatod, amelyet a tippversenyben választottál. Így aztán nincs apelláta, go mindenki a topikba. Szegasztok!
Ezennel megjottem. Fasza volt hazafele, jottem a tok sotetben, a kibaszott sok szerpentines faszsagon... Szoval epsegben megjottem, holnap telefonalok egyet jegy ugyben. Kb. ennyi. Zotyokam varom a kajalasos otleteid, aztan majd meglatjuk, hogy kivitelezheto-e. Majd ird meg, hogy pontosan mikor leszel oreganyadnal. Te kurald ki magad pupak, ne a kerdojelekkel foglalkozz. Seggdugasz. Kamilla tea meg a tokom tudja h mit szoktak meg ilyenkor. Egyel natha cukorkat is. Szegasztok!
Sziasztok. Attila remélem hamar hazaértél. A kaja nekem nagyon bejött, ahogy a pultos csaj is. Azt hiszem, nem most ettem itt utoljára. Ami a következő közös kajálást illeti, van pár ötletem. Remélem hamarosan találkozunk, ha más nem akkor a meccset együtt nézzük. Sanyikám neked csak annyit, hogy mivel a szigetet kénytelen vagyok kihagyni, ezért mindent megteszek, hogy a Magyar-Olasz mecset együtt tudjuk nézni, akár hol is leszünk. Sziasztok, ha van valami hívjatok azt mindig észreveszem.