A'szem túl kevés időt tőltöttél még itt , hogy ilyen hangnemben írjál ezekről a csapatokról, emberekről!!!Ha csak nem vagy egy új nick alatt bújkált provokátor!
Mellesleg MI Szolnokiak sem lehetünk büszkék az idei őszi teljesítményre!Na meg nincs is mire "arcoskodnunk"!
Hajrá Szolnok, Hajrá MÁV!!!!!!!!!
Mi leszünk a bajnokok!!!!!!!
Kecskemét:kiöregedett, összevásárolt bagázs egy abnormális, focihoz nemértő edzővel(Nagy L.).Na reménykedjetek hogy a 60 éves Váczi Zoli felépül a lumbágójából!!!!Ő lesz a megváltótok!!Ha-ha
Nírség:az ukrán maffia feje, a magyarul sem értő Sándor István edző majd felvirágoztatja a főleg a kissebbségi játékosokra épülő sztáregyüttest.Nevetségesek!!!
DVTK:Legálabb náluk van nézőközönség, tömegbázis, mégha jegyre nincs is pénze abban a régióban az embereknek.A játékoskeret gyenge, pénz még mindig semmi.Jó kis középcsapat lesz belőletek!!
Békéscsaba:Viharsarki őrület:az elmebeteg, kirohanásairól híres Dajka Lacit kinevezni vezetőedtőnek!!!!Keresztúri Andris varázsolj nekünk valamit.Ha-ha.Támaszkodhattok a román barátaitokra!!!!!Szánalmasak vagytok
GTondolkozom valamilyen szervezett szurkolót csoport létrehozásán,Fóton,aki csatlakozna írjon emailt.Én fóti vagyok,úgyhogy találkát is megbeszélhetünk.
Eger-REAC 1-0 90. percben szögletből! Feltűnően kemény és hajtós meccs volt! Egy-két NB1-es meccs szinvonalát meghaladta! A REAC-osok esetenként kimondottan durvák voltak! Főleg a színeskőrű játékos (értékelte is a közönség! :)) ) Már az első félidőben ki kellett volna állítani egy REACost szándékos ütésért! A játékvezető a az elején nem igazán akart sárgát osztani de késöbb muszáj volt és a 80. perc környékén meg is lett az eredménye! 10 emberre fogyatkozott a REAC.
Lehet, hogy nem akarják, de ennek a vezetésnek nem lesz itt megint 4 éve. Errefelé nem nézik jó szemmel, ha valaki segédkezik a Diósgyőr tönkretételében. Kobold Tamáséknak itt befellegzett.
ugyanez a szitu nálunk.
na igen a választások miatt máshova kell a pénz.
mert ugye ti is önkormányzati csapat vagytok?
nem akarják feladni a kényelmes kis pozíciót a politikusok.
Elég szar úgy elindulni a bajnokságban, ha a kitűzött cél először a 6-8. hely, majd ezt módosítják az első hat helyre, de pénz nélkül. Nyílt titok, hogy a csapat nem fog idén felkerülni.
Szerintem most még semmilyen eredményt nem kell igazán komolyan venni. 8 forduló után besyélhetünk esélyesekről és kiesőjelöltekről. A Diósgyőr, a Csaba , az Eger mellett a Szolnok is befuthat.
Hajrá Szolnok!!!!Hajrá MÁV!!!!
Akkor esetleg nézz a tabellára is!!! Ki van ott a nyakatokon??? :)) És nekünk a Kecskemét, Diósgyőr és a Szolnok is megvolt!!! Eddig én is csak azt hittem, hogy szerencséjük van Truczkaéknak... de hát....