Az a gáz, hogy mi éppen a rákövetkező héten megyünk egy német találkozóra testületileg, úgyhogy szerintem nem nagyon lehet a népet összerántani. Azért kihírdetem, hátha valaki rákap a dologra.
Szóval mondjuk egy tali jó lenne! S akinek nincs még fénykép (vagy kevés van) az autójáról azt ott pótolhatnánk!
Tehát mondjuk ,2002. 05.25-én (szombaton) lehetne egy tali!
Pl. Találkozunk a Budaörsi Tesco parkolóban, mondjuk reggel 9h-kor , levonulunk Velencére, ott kajálunk, dumálunk. Majd átautózunk Agárdra és utána duma estig, majd haza.....Gyerekek is jöhetnének!
Láttam a képeket a kocsidról...király lesz..ha kész lesz :-))
Opel Manta
Lehet kevesebbért is kapni Mantát (mondjuk 2kHUF körül), de akkor neked kell majd megcsinálni, hogy szép legyen, és a végére úgyis többe lesz, mint 600 kHUF. Én is így csinálom (ill. fogom csinálni, ha végre egyszer kiszabadul), de én tudomásul is vettem, hogy így nekem kell bütykölni + szépítgetni...
Az, hogy kinek mi a "csoda" teljesen szubjektív. A komoly Manták 600-700-tól kezdődnek. A komoly alatt nem az agyondíszített, hanem a minden szempontból, szinte tökéletes autóra gondolok.
Ha van esetleg a közeledben bontó, érdemes megkérdezni. Vidd a mintát és keress hasonlót. Szinte minden típuson van ehhez a csőhöz hasonló. Ha mégsem találsz, akkor csináltatni kell.
Tettem fel képeket az épülő vasról, persze ennél már jóval jobban össze van rakva, csakhát nincs digitem. A scannerem silány minősége meg is látszik a képeken.
Szerintem nyáron sokan fogunk Siófokon járni Mantákkal, majd előtte egyeztetni kellene. Nálam ez még kicsit arrébb van, hétközben nem tudom nagyon csinálni a gépet.
Más:
Hol lehet hőálló narancssárga festéket venni ? Vagy ti mivel szoktátok festeni a blokkot ? A sima festékek úgy 90 fokig jók, az meg kevés a mocinak (vagy éppen jó :).
Tom !
Nekem ugye karbis blokkom van, de már injektoros. A fűtést megcsinálom olyanra mint a gyári injektoroson, tehát a leömlő mögül kapja majd a vizet. Lehet ilyen "adaptert" kapni, vagy esztergáltassak ? Hogyan szoktátok Ti ezt megcsinálni ? A blokkból már kiműtöttem a dugót.
Sziasztok.Régen voltam .ne haragudjatok.
Tom.:
Ugye még gyártjátok azokat a spoilereket?
És még mindíg ugyanannyiba kerülnek?
Még mindíg érdekel a dolog csak most egyenlőre nincs rá keret.
Ma kezdte el csinálni a kipufogó szakértőm a gépálatra a kipuffanócsövet.Azt mondja nagyon osztós lesz.
Valószínüleg a fényezés csak az év vége felé fog bekövetkezni:(De mint ahogy ti is mindíg mondtátok:a Manta az rozsdatengerben is Manta:)))
Csak ennyit szerettem volna.
ja meg még annyit,hogy :....Mikor lesz SIÓFOKI Mantás Tali????????
Most ebben az árkategóriában nem is tudok Mantát. Szerencsére a jobb daraboknak jól felment az ára, már kezd közelíteni a valódi értékéhez. Viszont rendszeresen hozzám futnak be az eladó autók, ha van valami, akkor itt közzé teszem.
Hi!
Hát tulajdonképpen az anyagi korlátaim határosak..:)
Olyan 200-250e Ft körül gondolkodtam...ebből már ki tudnánk Caprival (ő a báttyám) hozni valamit.Legalább kamatoztathatná az autószerelő tudását a verdámon..:)
Az a lényeg hogy MANTA legyen mert már nagyon kellene nekem!Ez minden vágyam..:)
Na üdv!
Méghogy én áruló?:)
Na nem!
De ha valaki esetleg tényleg tudna egy eladó Mantát korrekt áron (és állapotban) az dobjon egy mailt vagy Caprinak vagy nekem.....előre is thx.....
Ja csak még valami CSAK A LÉPCSŐSHÁTÚ MANTA ÉRDEKEL!!!!A CSPOTT SZÓBA SE JÖHET!
Üdv minden mantásnak.Az alsó képen középen az a csúnyaarcú gyerek az osztálytársam.Ezek a képek az ő kedvéért kerültek fel.Na minden jót.[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] Ja és öcsém is mantamániás (kis áruló)Ha tud valaki elfogadható áron egy ilyen gépet megköszönném ha írna egy mailt.
A cikk hagy némi kívánnivalókat maga után, de örüljünk ennek is.
Nagyon felkapott autó lett mostanában a manta , az ára is megugrott. 2 éve 500.000 forint felett nem igen lehetett mantát eladni. Ma meg 6-7kiló egy-egy szép darab. Csak így tovább ! :)
Nem csináltok egy statisztikát a klubbról ? Pl. milyen típusú autóból mennyi, terület szerinti bontás stb... Érdekes lenne, felkerülhetne a GSI.HU/mantaclub-ra.
Most láttam hazafelé egy eladó Vauxhall Chevette-et!!! Teljesen beindultam, nagyon tetszik a kocsi. Már régóta néztem munkába menet az út másik oldaláról (Szentendrei út), de most sikerült megnéznem. Kívülről egészen egyben van, de gondolom azért van vele gond!? Nem tudtok róla valamit? Elgondolkodtam rajta, hogy megvegyem. Szerintetek érdemes? Lehethozzá alkatrészt kapni? Minden infót szívesen várok ide, vagy magánba is(profi42@freemail.hu)!
Elóre is köszi!