Köszi Srácok, de erre az alkalomra most csak használtat szeretnék. Nemrég vattem vadiúj 16-osokat, ez csak a vizsgára kell majd. Meg amúgy is csak V jelű, úgyhogy nem fér bele az utazósebességbe:-)))
Eladó egy fordított sportváltó (lent egyeses) M30as motorhoz! Makulátlan állapot, bowdenes km óra kihajtás. Gyári új gumibakot adok hozzá. Ára: fix 100.000.- 20/3166100 Bp.
Az E30 topic-ról ugrottam át Hozzátok egy kér(d)éssel.
Keresek 4 db Alpina style felnit, a 7J x 15 ET12-es méretűt.
Nem érdekes, ha karcos, kopott, felújításra szorul, viszont a geometriája legyen hibátlan, és ne legyen rajta durva sérülés (pl. hiányzik némi anyag a peremről, stb...)
Nyilván autó és a vevő hozzáállásának kérdése. Amikor valaki jön BKV-val, vagy egy százéves Corollával M3-ast "vezetni", az nem fogja csak úgy:) A 82-le-s teherautót simán odaadtam:))
akárhányszor próbáltam autót sose volt probléma, h kipróbáljam. kivéve egy autóit utcán tartogató kereskedőt (nyilván előtte nem tudtam, h az). ha nem adja egy körre, akkor sarkon fordulok. nem nagy összegről van szó, de annyit sem dobok ki feleslegesen. ja és százezrekkel sem szoktam mászkálni, úgyh egy gyenge foglaló vagy egy pizzáravaló szok' nálam lenni:)
Egyébként én ezzel úgy vagyok, hogy elviszem próbakörre, amit kér azt megcsinálom és ha minden okés, megegyeztünk stb, rakja ki a vételárat az asztalra és mehet vele.........