Keresés

Részletes keresés

Traubi Creative Commons License 2000.12.16 0 0 24
Hogyan álltok, nehezen követem? Úgy néz jó ideig csak éjjeli bagoly lehetnék, mert nappal fokozódó szigor van:((( az index is ellenszegülsz
Előzmény: gicus (23)
gicus Creative Commons License 2000.12.15 0 0 23
Sziasztok!
Sajnos az eddig szabadon maradt szerepek nickjeinek sem érkezett még meg a belépőkód, lehet, hogy a fórum bizgerálta el az egészet. Ha hétfőig sem érkezik semmi, kérlek, próbáljátok meg Ti regisztrálni magatokat (lehetőleg valamilyen hasonló néven), és én nyilvánosan elismerem, hogy fórum-bejelentkezésből megbuktam.
Mulan Creative Commons License 2000.12.15 0 0 22
Hogy ne csak offoljak: mit csinál az ember, ha az álnics regisztrációja hétfőig sem jön meg? (Már azon kívül, hogy szentségel)
Mulan Creative Commons License 2000.12.15 0 0 21
Ott, közvetlenül a Te legutóbbi hozzászólásaid alatt. Sajnos ebben a méretben szinte kivehetetlen, pedig érdemes megnézni. Most nem azért, mert az én lányom:-))))
Előzmény: Laci (20)
Laci Creative Commons License 2000.12.15 0 0 20
Az hun van? az előző gyilkososban?
Előzmény: Mulan (19)
Mulan Creative Commons License 2000.12.15 0 0 19
Azért kértem, hogy nézze meg valaki, hogy mennyire van odalopva a honlapom. Közben Bib megnézte, nem az egész (csak a NetSzakács), és az is két éves.

Inkább nézd meg a kissé késve érkezett illusztrációt D.C. seriffjéről:-))))

Előzmény: Laci (18)
Laci Creative Commons License 2000.12.15 0 0 18
Be tudtam menni, de ott csak receptek voltak. Mit kellene nézni??
Előzmény: Mulan (16)
Laci Creative Commons License 2000.12.15 0 0 17
Asszem az extra nálunk is tiltott gyümölcs lett :(

De várj csak...

extra netszak

Előzmény: Mulan (16)
Mulan Creative Commons License 2000.12.15 0 0 16
Off: Érdekes, a Cukortermelők egyesülete, meg az ámerikás magyarok kisokosa pl. észrevette, hogy tar... AltaVizsla viszont az extrán is megtalálta. Onnan én el vagyok tiltva, nem nézné meg nekem valaki, hogy mi van ott a nevemben? http://www.extra.hu/netszak/ - és én nem a névre, hanem a tartalom egy nagyon egyedi szavára kerestem....
Előzmény: Bibi (15)
Bibi Creative Commons License 2000.12.15 0 0 15
Anya, gyermekével: 1+1=1 :)

Off: Na, de a világhír! :)

Előzmény: Mulan (14)
Mulan Creative Commons License 2000.12.15 0 0 14
Jóvanna, anya gyermekével már van!!! (Rádszabott szerep!)

Off: az altavista el van maradva - több, mint egy éve nem frissítek a nexuson::(

Előzmény: Bibi (10)
gicus Creative Commons License 2000.12.14 0 0 13
Kedves Mindenki (aki nem tud játszani)!
Fájó szívvel látom/hallom/olvasom a híreket, lehet, hogy mégis jegelni kellene ezt a játszmát januárig? Mint a TTC-ben? Nem tudom, de azért reménykedem, hogy csak összejövünk tizen...
Cyd Creative Commons License 2000.12.14 0 0 12
Kedves Gicus !

Szörnyen sajnáljuk, de mostanában örülünk, hogy eljutunk az ágyikóba, így is az utolsó métereket már alva tesszük meg. Félek, hogy így gyorsan vízbe fúlnánk. Januárra talán kialusszuk magunkat. Azért lehet, hogy a kerítés résein én bekukkantgatok néha drukkolni.

Sok-sok szeretettel kíván mindnyájatoknak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Békés Új Esztendőt !!!
Cyd és Szkripnyik :o))))))

Előzmény: gicus (8)
macskamati Creative Commons License 2000.12.14 0 0 11
Mostan ezt kihagyom, fájó szívvel!
Jó játékot! :-)))))
Bibi Creative Commons License 2000.12.14 0 0 10
Fura személyzet!
Csak a testi jólét (a zabálás, meg a kukkolás!), sehol egy úszómester, vagy vízforgató gép kezelő, és kertésznek sem jelentkezett senki. Nem is beszélve a pénztárosról, pedig neki komoly felelőssége van! :))))))
Előzmény: gicus (5)
gicus Creative Commons License 2000.12.14 0 0 9
Végre megérkezett egy vendég (dörzsöli a személyzet a markát)! Nahát, egy Anya gyerekkel!
gicus Creative Commons License 2000.12.14 0 0 8
Hétfőn kiderül. Ha megleszünk, indítok egyet januárban is, már ha nem előznek be a többiek.
Azért nagyon sajnálom.
Előzmény: Traubi (6)
Laci Creative Commons License 2000.12.14 0 0 7
Remélem én is fogok tudni regisztrálni. Ez ma kiderül. Ha igen, akkor előre is lefoglalnám a Pocakos úr szerepet.

Laci, aki szereti a nyílt kártyákat.

Csak egy kérésem lenne formázási átkokat ne kapjak (ha véletlenül gyilkos lennék), mert így is csak html kódokkal tudok pl sort törni :)

Előzmény: gicus (5)
Traubi Creative Commons License 2000.12.14 0 0 6
ÁÁÁÁÁ!
Most nem tudok, jön a munkahelyi szigor:(
Januárban talán???
gicus Creative Commons License 2000.12.14 0 0 5
Üdv Mindenkinek!
A strand személyzete lassan összeáll.
Van már Lacipecsenyés, Vattacukros, Kabinos, de úgy tűnik, a "pancsoló közönség" még nem szállingózik.

Apokrif ötlete, de nagyon tetszik, hogy ha nem leszünk meg hétfőig, akkor toljuk el az egészet januárra. Nagyon dagadna a májam, ha én vezethetném az új évezred első gyilkososát! Most viszont azért dagad, mert így az enyém lehetne az évezred utolsó gyilkososa. Várom a hétfőt!

Denevér Creative Commons License 2000.12.14 0 0 4
Azért kár, hisz ahogy olvasgattam épp kezdtem ráérezni a halál ízére. Mindenesetre hasonló jókivánságokat neked is, kiegészítve az 001re vonatkozókkal!
(V)
Előzmény: gicus (3)
gicus Creative Commons License 2000.12.14 0 0 3
Csak jelentkezni nálam a kívánt szereppel.
Előzmény: Bibi (2)
Bibi Creative Commons License 2000.12.13 0 0 2
Munkát vállalnék a Pocsolya strandon.
Gyakorlatom van söntésben, és a pecsenysütő szakmában is. Na, jó ha más nincs, a kabinokat is nyitogathatom, habár a papám annak idején jól elvert, mikor a strandon a kabinajtók résein leselkedtem. :-(((
A jelentkezéshez is kell belépőjegyet váltani?
Mulan Creative Commons License 2000.12.13 0 0 1
Remek, itt a helyem, úgyis kimondottan strandszezon van:-)))

Egyéniségek is vannak a szerepekhez, vagy önkiszolgáló? Csak, hogy nehogy megint menet közben derüljön ki egyesekről, hogy az illető fiú-e vagy lány:-))))

gicus Creative Commons License 2000.12.13 0 0 0
Magamat nulklás0z0m!
A játék hétfőn kezdődik, mert pénteken suliban vagyok! (És amúgysem biztos, hogy megleszünk...)
Előzmény: gicus (-)
gicus Creative Commons License 2000.12.13 0 0 topiknyitó
hangosbemondó
Szép jó reggelt mindenkinek a Pocsolya strand megnyitotta kapuit! Van szaunánk, hideg és meleg vizes medencénk, gyerekúsztatónk, hullámfürdőnk és még annyi minden másunk, hogy nem is tudnám felsorolni! A jegyek korlátozott számban még kaphatók, a rendezvény szigorúan zártkörű!

Nos, DevMess előző játékából tanulva én is előregyártott nickekkel játszanék, már meg is csináltam mind a tizet.
Ime:
Pocakos Ur
Nagymama
Szépfiú
Cicababa
Vattacukros
Lacipecsenyés
Csúszdás
Anya gyerekkel
Dögös Pasi
Kabinos

A jelentkezők (érekezési sorrendben) választhatnak a felkínált szerepekből, a jelszavakat is tőlem tudhatjátok meg az első mailből. Jó pancsolást kíván az úszómester (de ezért nem csinálok külön nicket magamnak)! :DD

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!