Sziasztok!
Sajnos az eddig szabadon maradt szerepek nickjeinek sem érkezett még meg a belépőkód, lehet, hogy a fórum bizgerálta el az egészet. Ha hétfőig sem érkezik semmi, kérlek, próbáljátok meg Ti regisztrálni magatokat (lehetőleg valamilyen hasonló néven), és én nyilvánosan elismerem, hogy fórum-bejelentkezésből megbuktam.
Ott, közvetlenül a Te legutóbbi hozzászólásaid alatt. Sajnos ebben a méretben szinte kivehetetlen, pedig érdemes megnézni. Most nem azért, mert az én lányom:-))))
Off: Érdekes, a Cukortermelők egyesülete, meg az ámerikás magyarok kisokosa pl. észrevette, hogy tar... AltaVizsla viszont az extrán is megtalálta. Onnan én el vagyok tiltva, nem nézné meg nekem valaki, hogy mi van ott a nevemben? http://www.extra.hu/netszak/ - és én nem a névre, hanem a tartalom egy nagyon egyedi szavára kerestem....
Kedves Mindenki (aki nem tud játszani)!
Fájó szívvel látom/hallom/olvasom a híreket, lehet, hogy mégis jegelni kellene ezt a játszmát januárig? Mint a TTC-ben? Nem tudom, de azért reménykedem, hogy csak összejövünk tizen...
Szörnyen sajnáljuk, de mostanában örülünk, hogy eljutunk az ágyikóba, így is az utolsó métereket már alva tesszük meg. Félek, hogy így gyorsan vízbe fúlnánk. Januárra talán kialusszuk magunkat. Azért lehet, hogy a kerítés résein én bekukkantgatok néha drukkolni.
Sok-sok szeretettel kíván mindnyájatoknak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Békés Új Esztendőt !!!
Cyd és Szkripnyik :o))))))
Fura személyzet!
Csak a testi jólét (a zabálás, meg a kukkolás!), sehol egy úszómester, vagy vízforgató gép kezelő, és kertésznek sem jelentkezett senki. Nem is beszélve a pénztárosról, pedig neki komoly felelőssége van! :))))))
Üdv Mindenkinek!
A strand személyzete lassan összeáll.
Van már Lacipecsenyés, Vattacukros, Kabinos, de úgy tűnik, a "pancsoló közönség" még nem szállingózik.
Apokrif ötlete, de nagyon tetszik, hogy ha nem leszünk meg hétfőig, akkor toljuk el az egészet januárra. Nagyon dagadna a májam, ha én vezethetném az új évezred első gyilkososát! Most viszont azért dagad, mert így az enyém lehetne az évezred utolsó gyilkososa. Várom a hétfőt!
Azért kár, hisz ahogy olvasgattam épp kezdtem ráérezni a halál ízére. Mindenesetre hasonló jókivánságokat neked is, kiegészítve az 001re vonatkozókkal!
(V)
Munkát vállalnék a Pocsolya strandon.
Gyakorlatom van söntésben, és a pecsenysütő szakmában is. Na, jó ha más nincs, a kabinokat is nyitogathatom, habár a papám annak idején jól elvert, mikor a strandon a kabinajtók résein leselkedtem. :-(((
A jelentkezéshez is kell belépőjegyet váltani?
Remek, itt a helyem, úgyis kimondottan strandszezon van:-)))
Egyéniségek is vannak a szerepekhez, vagy önkiszolgáló? Csak, hogy nehogy megint menet közben derüljön ki egyesekről, hogy az illető fiú-e vagy lány:-))))
hangosbemondó Szép jó reggelt mindenkinek a Pocsolya strand megnyitotta kapuit! Van szaunánk, hideg és meleg vizes medencénk, gyerekúsztatónk, hullámfürdőnk és még annyi minden másunk, hogy nem is tudnám felsorolni! A jegyek korlátozott számban még kaphatók, a rendezvény szigorúan zártkörű!
Nos, DevMess előző játékából tanulva én is előregyártott nickekkel játszanék, már meg is csináltam mind a tizet.
Ime:
Pocakos Ur Nagymama Szépfiú Cicababa Vattacukros Lacipecsenyés Csúszdás Anya gyerekkel Dögös Pasi Kabinos
A jelentkezők (érekezési sorrendben) választhatnak a felkínált szerepekből, a jelszavakat is tőlem tudhatjátok meg az első mailből. Jó pancsolást kíván az úszómester (de ezért nem csinálok külön nicket magamnak)! :DD