Affene. Pedig azt hittem, hogy az is számít, ha nem mondom ki, csak gondolok a dologra. De persze neked ennyi kedvesség nem is elég. Az ember a kisujját nyújtja és tessék! :)))))
Már majdnem nem tudtam belépni, mert a jelszavam eltünt, micsoda veszteség lett volna.
Úgyis annyit írok ide.
Rta: szkenneljetek már, kiváncsi vagyok :)
Hiába baszogatom a bátyád :)
Ez nem ér ám, hogy mindenki szabin van, én meg meggebedek a vizsgákba. Rta, mondd, hogy te is agyontanulod magad! :-)) Lécci.
Én is behavazódtam ám, de két nap után végre idetolta a képét a hókotró. Addig meg BKVztam. ne is kérdezzétek! :-))))))
Lio ez nem volt semmi, fáj még a fejed? :-)))))))))
Nahh engem is elert a vegzet ... lebetegedtem mint allat. Igaz mellesleg szabin is vagyok mar 3.ig :))
Szoval jok legyetek ... jahh vasarnap kotik be az ADSL-t :)) jo poen lesz.
Rta: Kedves ... en sem ismertem meg a hangod :))
de legkozelebb megismerem :)
Micsoda nő! A tvben :))) Márhogy a film.
Na kialudtam magam vala. Itt nem is esett olyan sok hó, de ami esett az nagyon szép volt iccaka.
Padre: Csak hat napot? Hmm én sem sokkal többet.
Nem nem! Hóangyalokat egyedül kreálok. Na jó a zöcsémmel. Alapítottunk egy hóangyalkészítő kft-t. Beiszunk és egy csomószor belefetrengünk a hóba és kapálózunk. Asszem ez menni fog. :))
te kötekedős részeg alkoholista álllat:))))))))))))))
RTA én nem félek tőled:))))))))))))
meg hát:)))
hopp ma reggelre 20 centis ho esett pöstön:((( reggel havathánytam........(mikor ehettem olyat???)
szépnek szép csak közlekedni nem lehet.de ebbe azévbe má csak 6 napot jovok be.:))))be bee beee
mit kezdtek majd nelkulem?????
ez költöi kérdés volt ugyhogy kuss(™ by OneDa):)))
hallod lio!!!!!! nemám beirod pofátlanul hogy nő hegyekkel fogod egyutt pisilni a hoangyalokat!!
Höhöjj höhöjj! Hazaértünk a PEK záróbulijából. Nem volt miden affértól mentes a buli, mert nem volt. :))
Jól beiszogatóztunk pezsgős redbullt meg gin tonicot, meg canada dry gyömbéres tonicot. Aztán denszing ól nájt. Eccercsak odajött egy suttyóbunkó parasztállat és kötekedni kezdett a Krisszel meg a Zöcsémmel. Kb Zöcsém méretű volt a havercsákó. Próbáltam neki észérvekkel magyarázni de csak nem akart jó útra térni. El is mentem a kidobókhoz, mert ha elkezdjük ütni, tuti minket dobnak ki. Kidobók elvezették, aztán egy kicsit még maradtunk. Mondanom se kell, kidobók között volt ismerős. :)) Ingyé is mentünk be. ;) Rendeztük sorainkat (4-en voltunk:) és elindultunk haza. A kijáratnál a havercsávó ott ádigált, de kusolt mint szar a hamuban. Jobban is járt szvsz. Aztán elmentünk a közeli non-stopba inni pár sört, mert megszomjaztunk a nagy ijedtségben. :)) Elkezdett szakadni a hó, ami szerintem addig is esett mint a zállat, csak nem vettük észre. Csináztunk egy hóhalomtot, meg ezerszáz hóangyalt. A hóangyal előállítási módja:
Végy egy szűz, havas területet. Feküdjé bele háttal jól. Kezdj el hadonászni kézileg és lábilag egyaránt. 20 mp hadongaválás után kész is a hóangyal. Na ilyeneket gyártottunk a főút közepére. Aztán pisiltünk is Mecsek pláza (vatta szösz) elé a zút közepibe, mert ugye ezer nem mindenki teheti meg. Jött egy faszi, de nem sokat szólt. Csak a volt nőjéről magyarázott hogy mekkora ribanc vagymi. Mi egyetértően bólogattunk és nem pisáltuk le a lábunkat! :))) Most mingyá öt óra és menék aluszkázni. Na jó iccaka. Keddig szabin vagyok, haggyatok békibe jól!
Most a Madonna-Live to tell c száma szól :))
Ezteta beírást a zöcsém is támogassa! :))) Bát már horkolódik! :))))
Csók! Ha úgy zuhogna haw mint a zelőbb akkor most lemennék belehempergődni. De csak visszafogottan esődik. Csumi!
Jessz. Megjött! (A pizza ;) Szvsz itt a Pizzaboynál haláli jó és óccsóságos a pizza. Ez most erdei. Gomba, meg pick szalamádli meg sajt meg pizzalap.
Jami. Na eszek.
Én személy szerint nem vagyok ijedős! :)
A többiek meg olyanok hogy nem nagyon írnak ha nem ír nekik valaki. Lusta népség! :)) Természetesen én nem vagyok lusta, hisz most is írtam ide!
Na mikor jön már a pizzám?
Lia? Élel még? Te vagy a legijedősebb!! Pedig téged üdvözölt a Rta!
Pámpárámmpámm. Múzikalitás van itt ám! Hahó népek! Ébresztőőő!
Mi van, mindenki kihalt innen? Vagy tőlem ijedtetek meg? Nem kell félni, csak a Liát akartam üdvözölni, többet nem fogok zavarni, ígérem!
(Mert azt azért nehéz elhinni, hogy hirtelen mindenki ennyire elfoglalt lett! BOcsi, ha mégis így van!)
Andy: Bocsesz a múltkoriért, nem ismertem meg a hangod! Sőt a neved sem!:))))))))) Bocsesz!
Üdv!
Lia: Elküldtem, remélem meg is kaptad! Amúgy meg a nyaralási képekről van szó! De még nincsenek beszkennelve. Majd arra is sor kerül. Egyenlőre most a vizsgák fontosabbak!