Ez a topic gyűjtőhelye mindazoknak, akik gyermeket szeretnének.
Mielőtt hozzászólsz, olvass vissza pár oldalt!
A topikban vezetett tábláról a leírást megtalálod ebben a hozzászólásban: http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=67769219&t=9026561
Lányok! Szerintetek a terhesség 6. hetén levett prolaktin szint enyhe emelkedése normális? 70,8 - 566,5-ig írja a referencia értéket (a papíron nem volt bejelölve, hogy terhes vagyok), az enyém 787,6 mIU/L. Nagyon megijedtem ma, hívtam a dokit, azt mondta, hogy menjek be, mikor legközelebb rendel és majd ír gyógyszert.. Nem voltam elragadtatva ettől a hozzáállástól, eleve arról volt szó, hogy ha gond van az eredménnyel, szólnak. Nem szóltak, én azért rákérdeztem és ezt a választ kaptam. Norprolacot akar felírni, amitől marha rosszul voltam, mikor évekkel ezelőtt szedtem, mire elkezdene hatni, már hagyhatom is abba, mert úgy tudom, hogy csak a 12. hétig lehet szedni. Rettentően aggódom, a csütörtök még nagyon messze van..
Lányok, dpo12.-n van egy halvány kétcsíkosom :)) kéretik drukkolni, hogy ez baba legyen, nekem az elsővel is hetekig "mindjártmegjön" érzésem volt és most péntek-szombaton(dpo9-10) eléggé frusztrált, idegbeteg voltam, azt gondoltam hogy na, megint nem sikerült, azért ma nem bírtam ki, hogy ne teszteljek még. :)
nekem a hanyinger allando tarsam 5+3tol, reggeltol estig(kiveve mikor alszom-szerencsere akkor nem zaklat :)
...a pocakom most egy hete kezdett terhessegnek latszani, addig fel voltam inkabb puffadva mindig a 4ik hettol, de most hirtelen egy het alatt olyan edes pocim lett :) a nadragok amugy mar 6 hetes koromtol kezdtek kenyelmetlenek lenni, a legbovebb aztan 12ik nagyon szuk lett, gumival kotottem meg amig el tudtam menni vasarolni es talaltam is nadragt az uzletbe.
9+4, 58 kg voltam es a hasam 87 cm, ma 12+6 60 kg es 92 cm a hasam lemerve. :) csodalkozom is, hogy hiztam mert 5+3tol szintem nem volt nap amikor legalabb 1x nem hanytam volna. Az elejen leadtam 5 nap alatt 5 kg, most ismet 60 kg a sulyom mind amennyi volt kerek 4 hetesen.
neked termeszetes, hogy hamarabb no a hasad es erosebb a hanyingered mert 2 pocaklakod van :) de majd belejosz... ( mondom en szinte 2 honap hanyas utan, soha nem gondoltam volna, hogy ilyensmihez hozza lehet szokni) de amugy a bulemiasokat nem ertem, hogy mit tudnak szeretni a sok hanyasba, lehet azert konyebb nekuk, mert nincs is hanyingeruk, csak eroltetik magukat.
Ui. a ciklusokkal nem igazan vagyok tisztaban, hogy mikor kezdodik, mikor sem, ha a kezdo nap a menstruacio elso napja, akkor jol irtam. Ha pedig a kezdo nap az elso nap a menstruacio vege utan, akkor +1 het. Bocs, eddig nem kellett ilyeneken toprengeni, az elsonel csak meglepodtunk, nem keszultunk. :)
Hú Gerbera, az ájulás nem lehet egyszerű, vigyázz magatokra, reméljük hamarosan elmúlnak ezek a rosszullétek.
Nálam a hányinger most kezd meglepően durvulni, főleg reggel, de délelőtt, délután és este is gond nélkül megtalál.. :) Bár én még csak 6+3-nál tartok, de a nadrágjaim már most kényelmetlenek, nyomják a hasamat. Elég gyorsan csinálják a babók a helyet odabent... :)) Neked hanyadik héten kezdett nőni a pocakod?
az en TSH szintem mar elso honap gyogyszerezestol be is allt 2009be. Szerintem a tied is konnyen beall, ha az adagot eltalaljak. Amugy azt mondjak, hogy a TSH 2 korul kell legyen, de nekem mind a ketszer mikor teherbe estem 3,5-4 kozott mozgott, ugyhogy szerintem semmi sem lehetetlen. szoritok nektek...
25 mg euthyrox volt az en adagom, azzal jol el voltam, egesszen januarig, mikor felemeltek 50re ahogy megtudtuk hogy varandos vagyok. Mult szombaton csinaltunk uj vereredmenyt, hetfon kell a dokihoz vigyem, most biztosan meg emel a gyogyszer adagon, mert a TSH 5,39 lett (normal tartomany 0,27 - 4,2 ), az FT4 16,51 lett ( normal ertek 10,00-23,00). szerintetek? remelem a babanknak nem okoz gondot.
... nekem azonban gondot okoz az, hogy a heten szinte mindennap majdnem sikerult elajulnom, olyan gyengeseg es rosszullet jott ram... a hanyingerem konstans kitart velem, napi 1 hanyassal, egyebb ondom szerencsere nincs, a pocakom mar novoget, olyan aranyos :), most epp 12 +5 vagyunk, jovo szerdan megyunk nezelodni, remelem minden rendben van es lesz :)
...kepzeljetek kellett vegyek terhesnadragot, mert semmit nem tudtam mar begombolni :))
mindenkinek mihamarabbi pocakosodast,
Mucorga: vigyazz a pocaklakokra, jol vagy egyebkent? hanyinger?
Két hatalmas pattanás a homlokomon. Asszem nem jelentenek jót :( Pedig ebben a hónapban valahogy az átlagnál is jobban várom, hogy két vonalat lássak...
Köszönöm Lányok!! :)) Nagyon örülünk nekik. Az egyiket 5 hetesnek a másikat 6+2 -nek mérte a doki (a mensi szerint ma vagyok pont 6 hetes), a pici szíve mindkettőnek dobogott már. :)))) Én meg mit össze aggódtam az elmúlt hónapokban, hogy egyáltalán van-e peteérésem...
Bibü! Sajnálom, hogy most nem sikerült, ne add fel, nagyon sok erőt és kitartást Neked, drukkolok, hogy a következő inszemen beköltözzön a pocaklakó!
Mindenkinek mennek a drukkok a mielőbbi kétcsíkosért!
Nem tudom, hogy édemes-e élesben szerepelnem a táblában, mert ma reggel derült ki, hogy nem jó a TSH-m, ha állítanak rajta, nem tudom, hogy mennyi idő múlva lesz érzékelhető változás. Most 0,13 - nem hiszem, hogy ez elég lenne a babásodáshoz.