"Verekedés miatt szakadt félbe egy labdarúgó mérkőzés Madocsán. A megyei első osztályban játszó csapat Tolna együttesét fogadta, amikor a különösebb tét nélküli mérkőzés 87. percében a madocsaiak hátvédje megütötte a partjelzőt, Sörös Juliannát. A verekedő bekk a paksi rendőrkapitányság járőreként keresi a kenyerét.
A vita egy kettős kiállítás miatt robbant ki, a tolnai játékos szabálytalankodott, a sértett pedig törlesztett. A két piros lap felmutatása után a madocsai csapat hátvédje az egyik partjelzőt, Sörös Juliannát vonta felelősségre tettlegesen is a döntésért.
Az amúgy a magyar futballpályákon nem szokatlan eseménysorozat azért is említésre érdemes, mert a pofonokat kiosztó hátvéd, V.Zs. civilben a Paksi Rendőrkapitányság járőreként tevékenykedik. Ugyanakkor az sem hétköznapi, hogy a magát a magyar játékvezetői gárdában amúgy is elenyésző számban képviseltető gyengébbik nem egyik képviselőjét érte atrocitás.
Az sem lényegtelen, hogy a folytatásban az összecsapást azonnal lefújó bírót, Biró Rolandot is megpofozta az egyik szurkoló. A játékvezetői hármas a további erőszak elől sietősen az öltözőbe vonult vissza, és itt várta ki a rendőrség megérkezését.
Ezek után a helybeliek kérése ellenére a sértettek látleletet vetettek, és a hátvéd ellen testi sértés és garázdaság miatt feljelentést tettek. Az esetet szerdán a Tolna megyei Labdarúgó Szövetség is tárgyalni fogja."
Általánosságban : ha egy személy iránt előítéleted van vagy negatív tapasztalatod, az később is befolyásolja a véleményed.
Tőlem pl. egy srác kiskorunkban ellopott egy matchboxot (amit utána visszakértem az anyjától). Még ma is eszembe jut ez a dolog és nem bízom benne, pedig a vevőm..
Lópatáról is tapasztalhattunk már meg nem túl pozitív dolgokat tavaly (és idén is...), ezt tudva és a hozzáállását látva gondolja úgy sok ember, hogy valami nem stimmel.
Én nem vagyok a fanja, pláne nem a spanja, de azért nem hangoztatom sűrűn a nemtetszésemet. A meccseken persze rekedtre ordítom magam, hogy "Tedd már fel a kezed b+ !!", stb., de ha úgy játszana és védekezne, mint a 2. félidőben ugyanezen meccsen , akkor azt mondanám, hogy OK.
Én szidom V-t is, ha megérdemli, mert bosszant mikor agyatlanul játszik (lásd 0/7 tripla) és ...szik védekezni. És azt sem szeretem, mikor hisztizik, mert PP lecseréli..
Szóval nem véletlenül Jurkunas a kedvenc játékosom !!!
Én se kedvelem Lopatka-t, már ami a pályán tanúsított hozzáállását, magatartását illeti (egyébként face-to-face egy tök jó fej gyereknek tűnik). Csak hát ugye mondani valamit egy dolog, csinálni meg megint más.
Szerintem azonban még így is indokolatlanul nagy nálunk a Lopatka-ellenesség. Nem mondom, hogy elégedett vagyok vele, félre ne érts, csak jobban kritizálják mint azt, aki adott eset(ek)ben duplán megérdemelné a dorgálást (Hollins). Várjunk még egy kicsit, aszondom, jön a Nyíregy, a Falco, megyünk Egerszegre és jön az Albacomp, ebből ha hozunk kettőt az reális, ha hozunk hármat akkor egyértelműen pozitív változás történt a csapatnál.
Nem szabad türelmetlennek lennünk, hátha megindulnak felfelé a gödörből (ez a Kvár önbizalomnövelőnek jó volt, értékes győzelemnek kevésbé nevezném, inkább 'csak' győzelemnek, de ez nekünk most úgy kellett mint falat kenyér). Muszáj optimistának lenni, mert ha valami, a szapulás bizonyosan nem segít. Ha január közepén-végén is még töketlenkedünk, akkor majd elgondolkodhatunk (főleg a vezetőség), hogy mit csináltunk/tak rosszul idén.
Nekem mondjuk már most lenne egy-két azonnali tippem (pl nem lett volna szabad Hellert elengedniük Nyergeséknek a Coop-tól :))).
Józanul ilyen senkiházi férgen csak átnézek!Ha egy picit iszom ,akkor meg leköpöm!Verrni téged, minek?Annyit kapnék büntetésként,mint egy rendes emberért!Csúszó-mászó!
2003 körül olvastam először. Igaz más néven, ami nálam nem ritka. Aztán átnyálaztam magam az Olaj-Körmend topicon és nem csalódtam. Nekem se a szívem csücske, hamis a baba....
Nem vagyok büszke, hogy láttam Kaposváron...!Az álliállijóval olcsón megúszta(meg a mocskossomssal).Ha nem nem én vagyok a sofför ennyire olcsón nem ússza meg!Hiába no, 2000 óta belopta a szolnoki szívembe magát!De azt hiszen nem vagyok egyedül!
latom erted mar a motivaciom alapjait! inkabb jojjon ki mint legyen belcsavarodasom...kijott, es tokeletes lett, minosege huen tokrozte a meccs lenyeget....:) itt most rad bizom hogy mire gondolok