Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2012.07.04 0 0 4601

Otthon asszem megvan, de el fogom felejteni. Írj egyet a s4tch frímélre, az a tuti.

Előzmény: Mormogi Papa (4599)
Atom-anti Creative Commons License 2012.07.04 0 0 4600

Atom-anti voltam az előbb, és a publikussá tett mailcímre jöhetne.

Előzmény: Mormogi Papa (4599)
Mormogi Papa Creative Commons License 2012.07.04 0 0 4599

Megvan valakinek a Risk eredeti (nem remasterelt) japán kiadása eredeti CD-n, vagy wav-ban vagy FLAC/APE/losslessWMA-ban? Csak a Duke Nukem Theme-t kéne róla (a többi hangsáv megvan erediben). Örülnék ha valaki visszaszólna, hogy ha el tudná nekem küldeni a fenti formátumok valamelyikében.

Törölt nick Creative Commons License 2012.06.24 0 0 4598

Nekem nem várt módon a Public Enemy gyün be mostanság a 13-ról.

Előzmény: Törölt nick (4583)
4umos Creative Commons License 2012.06.20 0 0 4597

gondolom az történt, h már javában készülnek a bereklámozott dél-amerikai teljes CTE album show-ra.

Előzmény: Törölt nick (4596)
Törölt nick Creative Commons License 2012.06.19 0 0 4596

"Foreclosure Of A Dream" Hollandiában? Mi történt? (nem kis kihívás lehet azt élőben elénekelni, kb mint a CTE-t)

Törölt nick Creative Commons License 2012.06.10 0 0 4595

Bocs, nem kapcsoltam ezeket össze. Bevallom, én is nagyon szeretem kritizálni a mestert, de a teljesítményére nem tudok sok panaszt felhozni. 2 évenként - ha zörög, ha fúj - új album, köztük szinte folyamatos jelleggel koncertezés. Azzal foglalkozik amihez ért, ha pedig mással is (pl kávé), akkor azt is csak olyan mértékben, hogy a megadeth (sztem) nem igazán látja kárát. Sokkal nagyobb teljesítményt nyújt, mint pl 10 évvel ezelőtt. Ha változtatna a koncertek setlistén, még ki is mennék rájuk.

Előzmény: Mormogi Papa (4594)
Mormogi Papa Creative Commons License 2012.06.10 0 0 4594

Már leírtam néhányszor ebbe a topikba, mit gondolok az újkori Megadeth zenei teljesítményéről, főleg Mustár Papa vokáljáról, most nem teszem fel megint a lemezt.

Előzmény: Törölt nick (4592)
4umos Creative Commons License 2012.06.09 0 0 4593

az élő példa szerint látod vannak, de még milyenek! :-))

minden esetre talán eggyel nő az esélyünk, ha legközelebb európa turnén lesz a zenekar, hogy idejönnek és nem horvátországba. a videón egyébként jól látszik, hogy mustaine már próbálta megelőzni az incidenst, (szerintem onnan a színpadról ők már jól látták, hogy valami készül a háttérben, ami később eléggé előre is tört), és gondolom ezért is kérte el az egyik rajongótól azt a horvát nemzeti zászlót, (amit aztán shawn dobcuccára tett) hátha sikerül vele kihúzni a helyzet méregfogát... hát, nem!

viszont abszolút jól tették, hogy egyből lehúztak, és semmi "közönségnevelés" a mikrofonba, hogy "ha valaki még egyszer feldob valamit, akkor hazamegyünk." stb. stb. hülyékkel így kell!

sőt, a legjobban teszik, ha utólag sem nyilatkoznak az esettel kapcsolatban semmit. de hogy az ottani  koncertszervezőkről, meg arról a maroknyi "WASParasztról" :) megvan a véleménye most vastagon, az biztos!

viszont a horvát rajongók egy történelmi eseményt láthattak. a zenekart utoljára az országukban zenélni! :)

Előzmény: Törölt nick (4590)
Törölt nick Creative Commons License 2012.06.09 0 0 4592

mire érted azt, hogy :"amíg meg nem ígéri, hogy összeszedi magát"?

Előzmény: Mormogi Papa (4591)
Mormogi Papa Creative Commons License 2012.06.09 0 0 4591

Biztos szar lehetett, de annyira nem volt ez durva. Mustár papa helyében már a bemutogatások alatt léptem volna le, aztán se mega, de wasp, tomboljanak egyedül, menjenek haza zabot hegyezni.

A videón csak egy valami repült, az sem talált. Mondjuk Mustár Papa megérdemelne egy kis dorgálást. Én léccel ütném-vágnám a seggét, amíg meg nem ígéri, hogy összeszedi magát. Ha meg nem bírna magával, kapna egy kis repetát, de akkor már élére lenne fordítva a léc. Ezek a horvát bébirockerek komolytalanok a wasp-jukkal.

Előzmény: 4umos (4589)
Törölt nick Creative Commons License 2012.06.09 0 0 4590

Nem tudtam, hogy a WASPnek vannak rajongói.

Előzmény: 4umos (4589)
4umos Creative Commons License 2012.06.08 0 0 4589

Dave Mustaine-t kövekkel dobálták meg Horvátországban

A Megadeth kedden a horvátországi Metalfesten lépett fel, de idő előtt abba kellett hagyniuk a koncertet, mivel a közönség köveket kezdett dobálni Dave Mustaine felé, amelyek közül az egyik fejen találta. Ezután az egész zenekar levonult a színpadról. A közönség állítólag[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

ez mennyire balkáni már... maroknyi primitív WASP rajongó elrontja a többség szórakozását. inkább abból kéne kiindulniuk, hogy a WASP frontembere mennyire primitív, hogy azért bünteti saját rajongóit (nem lép fel) mert problémája van dave mustaine-el... már amennyire ez van a háttérben és nem valami más. bár, a dobálás akkor sem elfogadható! kíváncsi vagyok a megadeth fog-e kiadni valami hivatalos sajtóközleményt, és kiderül-e az igazság.

Mormogi Papa Creative Commons License 2012.06.07 0 0 4588

P.S.: Atom-anti voltam, csak frissítettem a nickem.

Mormogi Papa Creative Commons License 2012.06.07 0 0 4587

Épp ezért szoktam én is elővenni fél, egy évente olyan anyagokat, amik nem tetszettek, hátha pihent fejjel, új hallgatási eséllyel észreveszek benne valami értéket, ami fölött korábban elsiklottam. A 13-ban nekem nem sikerült még eddig ilyen találnom. Talicskáék Szenttengeréhez is kellett 8 év, meg egy csomó böjt, hogy tűrhetőnek minősítsem és rendszeresen hallgassam.

Mostanában inkább kis countryt hallgatok, de főleg Selena Gomezre csápolok, nem röhögni, nagy rajongó lettem :D Ha meg már sípol tőle a fülem, benyomok egy kis Slayert szinte mindegy melyik alapművet hallgatom tőlük. Tudom, ebben a topikban nincs sok rajongója és van külön topikja, de szerintem hihetetlen banda, még ma is ugyanolyan lelkesedéssel és maximális odaadással nyomják, mint 30 éve, semmit nem csökkent a színvonal. Bárcsak a Megadeth is képes lenne ilyenre. Már alig várom a következő Slayer-albumot, nem tudni mikor jön ki, de 2011-ben nyilatkozták, hogy már dolgoznak rajta, remélem 2012 végén, de legkésőbb 2013 elején kijön. Az "új" Kreator nem jön be valahogy, vannak benne pedig jó ötletek, de nem akar összeálni.

Előzmény: 4umos (4584)
Törölt nick Creative Commons License 2012.06.07 0 0 4586

Voltál a szlovén bulin? Milyen volt?

Justis_4_US Creative Commons License 2012.06.05 0 0 4585

Király. Sajna Szlovéniában nem ezt hozták, pedig ott teljes (i.e nem Metalfest-es) bulijuk volt, tehát várhatóan Európában ebből nem kapunk júniusban.

Előzmény: Törölt nick (4555)
4umos Creative Commons License 2012.06.04 0 0 4584

velem valami történhetett, ugyanis rákaptam több mint fél év után a th1rt3en-re. :) úgy látszik akkor nem volt meg hozzá a hangulatom, most meg igen.

Törölt nick Creative Commons License 2012.05.21 0 0 4583

Bocsika, az elébb lemardott a link

Törölt nick Creative Commons License 2012.05.21 0 0 4582

Hmmm, érdekes egy srác ez a Shawn. Ebben az interjúban arról is szó esik többek között, hogy nem csak Junior visszatérését szervezte meg, hanem amikor az öccse lepattant, Glennel közösen ajánlották a mesternek Christ (+a youtube-ot). A megadeth újdonsült humánpolitikai főosztályvezetőjeként már csak Nick visszatérését kellene megszerveznie. Kéne szólni neki. :))))

Mirrmurr Creative Commons License 2012.05.11 0 0 4581

Nekem is bejön. Az ötlet is jó.

Előzmény: Törölt nick (4576)
Mirrmurr Creative Commons License 2012.05.11 0 0 4580

Totál Kék Osztriga.

Előzmény: Törölt nick (4579)
Törölt nick Creative Commons License 2012.05.11 0 0 4579

Hú bazz, ez a marty-kép elmehetne egy önálló megadeth-borítóként is... :)))

(mindenesetre nem kapkodta el az első borotválkozást)

Törölt nick Creative Commons License 2012.05.11 0 0 4578
Törölt nick Creative Commons License 2012.05.09 0 0 4577

Ha nincs lelassítva, akkor már a refrénnél véget érne a vizuális élmény. Amúgy miért üvölt a kopasz bácsi? Túlszaladt a fodrász ollója? Vagy mert bezárt a városi könyvtár? (viszon a szöveg mutatása ötletesen van megoldva)

Előzmény: Törölt nick (4576)
Törölt nick Creative Commons License 2012.05.09 0 0 4576
Faja lett a friss videoclipp.
coys Creative Commons License 2012.05.09 0 0 4575

Na igen, ez elég változatosra sikeredett, kíváncsi vagyok, hogy az európai headliner bulikon miket fognak játszani.

Előzmény: Törölt nick (4574)
Törölt nick Creative Commons License 2012.05.08 0 0 4574

Megadeth-ből kevés :)))

Igazából az összetétellel van gond, a koncert-hossz így már nagyjából rendben van. Azért az a 2001-es buli (csapatösszetétel ide vagy oda) nagyon korrekt volt a maga 23-24 számával. Setlist 2001-06-28

Előzmény: The Antichrist (4573)
The Antichrist Creative Commons License 2012.05.08 0 0 4573

Mi az, hogy "már majdnem megüti a másfél órácskát" ?

Ez neked kevés Trash metalból?? Ennyi pénzért?

Metallica 2x ennyiért játszik ugyanúgy 20 számot, csak sokkal lassab tempóval.

Örülni kéne szerintem!

Előzmény: Törölt nick (4570)
Mirrmurr Creative Commons License 2012.05.07 0 0 4572

Az a szám szerintem a legszarabb Megadeth számok közé tartozik, én sem nagyon értem, miért játszák. Koncerten lenne min pihennem. 

Előzmény: 4umos (4571)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!