Én úgy láttam, hogy reménykedve de némi szkepticizmussal - ami nem meglepő - álltak a paksi szurkolok a meccshez. A második félidőben már az a 150 ember bele-beleszurkot, de nyilván nem volt szervezett szurkolás, ami ha jól alakulnak a dolgok, talán majd meglesz.
Itt most tejes újraindítás folyik, szerintem vannak biztató jelek.
Akik kb +30-ig meg se szólaltak...3. negyed vége felé jött az első Ase szurkoláska kb, amikor szétesett 4 negyedre teljesen a Honvéd, akkor volt ünneplés. Pestre azért sokan eljutnak mindenkitől, nem volt kirívó a létszám.
Jó, ennyi idő után volt benne némi optimizmussal fűszerezett irónia, nehezen hiszi el az ember amit eddig látott. Persze biztos lesznek hullámvölgyek is, de TOP5 alatt végezni egyértelmű csalódás lenne
grat az albának,nyerni meg egyenes ágon továbbjutni(főleg így) mindig jó,bár szerintem -in szubjektív- a bilbaoval jobb lenne minden szempontbol egy oda-vissza mint a franciákkal lesz.(a másik két csapattal a szlovákok sem jártak jobban)
továbbra is bántóan semmilyen a hangulat egy alba hazain,és ez a legkevésbé azok hibája akik kimennek/odaállnak.
”Magunkról egyelőre annyit, hogy kiesési gondjaink talán nem lesznek, de mivel művészi módon tudunk elszurni mindent, egyelőre várnék.”
Tényleg nem akarok beleszólni, de talán álljatok össze egy picit, úgy szurkolóilag. Nem karba tett kézzel, ahogyan az öregek, meg ahogy évek óta csináljátok. A f@sz tudja mennyi ideig lesz lótyi, és mennyi. Pici város, anno jó hangulat, jó tábor. Még tavaly is - nálunk volt az utolsó fellépésük a csikaszoknak. Őszintén sajnáltam.
Tényleg annyira gáz lenne, ha 40-50 pluszosan odaállnátok, újra?
Azért ezzel a “kiesési gondjaink TALÁN nem lesznek” mondattal az álszerénység fogalmát magas szintre emelted. Nyilván nem lesznek. Itt most a kérdés nem is ez. Nyilván nem azt mondom hogy tuti a négy, de a playoff - szerintem még az ellenfelek is így látják - kötelező.
Jay-Jay kapcsán meg már mikor idejött is nyilvánvaló volt hogy a bajnokság egyik legjobbja lesz.
Egyszerre egy játékos a legritkább esetben dob 7 triplát és szed 13 pattanót - a paksi Chandlernek ma sikerült ez a rendkívüli bravúr is. 49 VAL mellett. 28 perc alatt. WTF.
Na. :) Tehát LEHET döntetlen a második meccsen, miért ne lehetne, nem is értem az egész felvetést. :)
A második sort nem csesztem el, tehát ott volt rá már példa (nem is egyszer), hogy egy csapat egy csoportban hajtott a jobb egymás ellenire és így mentek rá a hosszabbításra.