Egyelőre nem táblás a vasárnap. Ehhez ilyen spéci dupla jegyet kell venni? Vagy odamenet futócuccban, osztán bemenés csak egyszer, de akkor hova pakol úszócucc?
áávadász : Nem azt mondtam, hogy amputáljuk a lábát, hanem azt, hogy tartsuk a fejét !
chino : igazad van. ha nem jön el, ugy nehéz segiteni neki. hmm erre még ki kéne találni valami felebarátit. Tudja valaki a qper cimét ?
:-)))))
ja : Chino akkor pénteken foglalok asztalt a pepében és külön kérem, hogy ismét neked hozzák ki utolsónak a kaját, ugy mint tradicionálisan szokták tenni :-)))))))))))))))))))))))
Chino: most ne mondjad, hogy a qperért nem volnál képes ennyire? emberbaráti szeretetről még nem hallottatok?
No és a Teresa anya Kalkuttában ? Meg a Florence Nightingale Szevasztopolban ?????
nohátdeigazán :-)))))
Szépnapot, ritkán, de bizonytalanul azért néha én is feltünök
zsuzsa: szombaton én is voltam az csasziban. mennyire voltál este, hogy nem találkoztunk?
bár én inkáb du voltam, sakkor senem voltak sokan
szerintem a vasárnapot megen kihagyom, mert péntek 22:00 - szombat 22:00-ig 24 órás index buli az olof palme házban.
szombat este szintén koncert.
vasárnap futásúszásevés helyett dögrovás
üdv. mindenkinek
Ismét a neten. Előző héten sajna nem volt net, de most ismét van. Most éppen franciórám van, de nincs tanár.
Zakka: nem viszed túlzásba egy kicsit, úszás, futás, vizilabdás gyakorlatok?
na viszlát mindenkinek
topicsekek, lesben állunk és jól körbefuttyuk (illetve Ti, mer én nem futok) a Chino-t, nehogy már egyedül legyen, a végén még ránkfogja, hogy nem törödünk vele§:-)))))))))
chino: nem húztál vissza, emiatt ne idegeskedj! Nekem jobban fekszik, ha VALAKIVEL futok, mintha egyedül világrekordot. :)) Komolyan, kösz az akkor futást is és a vasárnapit is előre! :))
Az jó, Chino !
Te vagy itt az agytröszt! 11-kor jegy a kézben
előtérben. Utána táplálékot is vezsünk magunkhoz?
Enterfamily ti jöttök? Sajna nekem most gyerköctelen hétvégém lesz
(mongya má' meg valaki mér csak válaszerrézni lehet itt!!!)
Na szóval. Én most önálló futást gondoltam, mer a múltkor zakkáékat visszahúztam és ez engem nagyon tud idegesítni, mer én csak saját tempóban tudok futni és én se szeretném, ha engem lassítanának.
Szóval egy uszodai 11.00h-s talit javaslok. Előtérben. Jegy a kézben.
a vizen fenmaradok, egy kis hátszél segitségével szép időket uszom, bár egy gumimatracnak nem tudnék ellenállni :-)))
különben a futáshoz tudnám javasolni még a talicskát ( tele velem ) erősitené a satnya bicepszeket :-)