Ja-ja, CREAM, Cash Rules Everything Around Me... :-) Végül is igaza volt az öregnek: ha már megírta azokat a számokat, akkor rendelkezzen ő a jogdíjaival, nem?
Masodallasba? Csak foallasuak kapnak B.S. bogret! :-)) Csinaltatott, ugy nyomtak ra egy kepet, de tok jo! Zakos kep, akkusztikus gitarral a kezben, komoly pofa.
Koszi a gratulat, es akkor jo hetveget a hamarosan lelepo Juditkanak! Meg mindenkinek.
2 DVD-rol is szo van egyszerre! A "Blood Brothers", es a "The Complete Video Anthology/1978-2000", mely utobbi 2 lemezes, ebbol az elso u.a., mint ami korabban mar kijott VHS-en.
Ja, Te nem voltal multkor. Szoval, a gepemet (amiben van a DVD lejatszo), meg az 5.1-es hangrendszert at kellett cipelni a masik szobaba, ahol folyt a buli. Csak errol van szo, semmi tobbrol! :-))
1. Szia Csülök! Jól lebuktatod itten Cukorkát:-)
Mondjuk, engem nem érint annyira a dolog, csak az benne a szomorú, hogy a Főnök témából egyből kilogikáztad, ami megint csak arra utal, hogy nem túl magas a BS fanok létszáma:-(
2. Cukorka,
Én is mosolyogtam a weight dolgon. Ezt akár én is mondhattam volna. (OFF: amúgy még mindig nagyon hősies vagyok:-)))
Hi All,
Nahát micsoda találkozások történnek itt a Fórumon, tiszta soap opera:-)
Erröl egyböl eszembe jutott a Glory Days elsö versszaka, tudjátok amikor találkozik BS a régi haverjával: "we went back inside, sat down, had a few drinks, but all we kept talking 'bout was..."
Na már én is itt vagyok bár most pörögnek az események rendesen, azért nem tudtam jelentkezni eddig.
Figyusztok nekem eszembe jutott az, hogy a lemezkiadó helyett érdemesebb lenne talán az ügynökségnek irni? Tudjátok az a hely amit autogramkérö cimnek szoktak megadni. Azok ugyanis csak ezzel foglalkoznak, szerintem sanszosabb mint a kiadónál. A fan page-eken vagy zenés magazinokban biztos le lehet vadászni a cimet.
DVD-re vevö vagyok nagyon, csak az a gáz hogy totál képlékeny a jövö hetem. de majd csak összehozzuk!