Állvánnyal dolgoztunk, mellről nyomtam négy sorozatot piramisban, majd állig húzás volt három sorozat, egyenes módban. Ezután csigán oldalemelés, amit vagy egy éve végeztem utoljára, de most nagyon tetszett, marhára szétégett a vállam tőle. Nem is baj, mert a vállam nagyon hitvány.
Ezután bicepszezés állva egyenes rúddal öt sorozat piramisban, majd csigán húzás háromszor tíz ismétlés.
Megint erőltetnem kell a hasam, így aztán beficcent két sorozat harangozás húsz ismétléssel, majd a derékgyilkos ferde haspadon még húsz ismétlés. Ma a hátamban van izomláz.
Utálom magam: az elmúlt hónapban zabálok, mint a disznó, és akkora hasam kaja után, hogy utálok ránézni. OK, hogy kockás, de nagyon félek, hogy kitágul. Ezért ráálltam a kevés kaja sokszor elvre, ami elméletben nagyon ment eddig, gyakorlatilag viszont degeszre tömtem magam mindig. Brrrr.....
Koszi az infokat, ezzel meg is lenne a project konnyebbik resze. Mar csak a munkahelyemet kellene meggyozni arrol, hogy a megfelelo idopontokban nelkulozzenek :)
én még csak a teremről se hallottam, mondjuk ez nem jelent semmit :)
aki ide ír, azok közül az egyik érdi és a pincében edz, a másik lákista és vándorol a 2 szoboszlói terem között, 1 külföldi (orbix), 1 kaposvári emtékás a kék skorpió
és prince, aki azthiszem Vasas szurkoló
én meg pösti fradista volnék Erzsébetről
bocs ha valakit kihagytam volna a felsorolásból
ja még a buzi robi is ír, de ő állandóan szopni akar és nem edzeni
Igazan nem szeretnem kibillenteni a topicot a fo sodorvonalabol, de igazabol en nem edzestervek felol erdeklodtem, hanem konkretan a Gilda felol, ahova elviekben jarnek ha vki megsimizne a kicsi buksim es azt mondana: az egy jo hely kezdoknek menj szepen oda :)
Amugy olvasok-olvasok, sors keze hogy most egy uj helyen voltam melozni ahol az egyik szobaban egy Arnold classic vagy miaf... kombinalt gep allt. Asszem a tulaj maniakus testepito lehet. (Vagy inkabb lelkes amator mert vasagyastol 70 kilo mint en :)
Ma nagy elhatározásra jutottam, ideje végre némi súlyt felszednem, lehetőség szerint izmot :) A hozzám legközelebbi hely a GildaMax. A kérdés az lenne: jár oda vmelyikőtök? Jó hely az egy magamfajta abszolút kezdőnek (hasonló sorstársak, segítőkész edzők, személyre szabott edzésterv meg mittomén mi jó ilyenkor:) ?
Bazeg, a szójától kinő a melled! Aztán majd ácsingózol a fehérneműbolt előtt, hogy milyen melltartót vegyél magadnak. De biztos kapható majd zöld-fehér, 0:6-os felirattal:)))
Edzés előtt általában pacalt eszek főtt burgonyával és kovászos uborkával. Hétvégi edzések előtt pedig töltött káposztát (10-16 db) rengeteg tejföllel és egy fél kiló friss fehér kenyérrel. Nem cserélném el ezeket holmi porokra.