Háááááááát már nem emlékszem mikor mentem a retekbe, DE. Most VÉGRE VALAHÁRA újra itt vagyok, hogy az a ......!+%!"@#$!%@##@$#@$#!@$#@%&&.
Ma lesz retek de sajnos nagyon rövid. A római parton 4568953 km/h szél, a duna befagyott, így a sört legfeljebb melegen lehet inni.:(
A mai nap eddigi legérdekesebb rejtélye, hogy a fürdoszoba menyezeten 5db 10-20 forintosnyi beázás nyomot találtam. Felmentem a teto alá, ott viszont a padló teljesen száraz volt. Persze azért kimásztam a tetore (4947 km/h szél) és megnéztem a tetot is, de ott sem találtam semmit.
Valahogy nincs kedve most dolgozni. Vajon miért van ez?
Na mindegy megyek gályázni egy kitsit. Nektem mek nattyon lyó hétvégét, meg ilyesmit.
bejöttem, ettem, ittam, újságot is kiolvastam, hun a KVm ???
amúgy jó rövid napot a társaságnak, bluemoon-t pedig ébressze fel valaki a zasztalánál :-)))
7főn baromira nem kéne rossz időnek lennie, mert szabadtéri programunk lesz és ha beleesik az eső a sörbe, akkor marhára pipa leszek, mert utálom a vizezett sört :-DDD
Úlyra itten vadjok 10telettel. A lyó hír, hodj péntek van, a rossz hír, hodj még sókat kell dógóznyi. A mégrosszabb hír hodj Hétfore esot lyósolt a metejorológijaji intézet, és rossz idoben nem lehet lyól sörözni.
Ma már negyedszer írok ide, de a gaz index kitörli a rendkívül inteligencs hozzászólásaimat. Miért van ez? Talán féltékenyek a 0,3-es intelligencia szintemre?
Amúgy ma reggel megint arra ébredtem, hogy úúúúúúúúúútálom a bankokat. Foleg a citytytyty bankot úúúúúúúúútálooooooooooooom.
Ha nagy leszek zorro leszek és az összes pénzt visszaveszem amit kiszipolyoztak tolem. Bruhahahahaha!!!!!!!
Jó napot retekvirágok !
Itt remek az idő, hogy esne bele a franc, tegnap bermudában jöttem, szétfújt a szél, most "normálisan" öltözve, egy szellő sem lebben, grrr