Tidzse,
az akt képet poénnak szántam, azért raktam ezt oda: :)
Amúgy meg jobban szeretem a fiúkat, úgyhogy ez a britni szpirsz akármicsoda nem hoz lázba, mert gondolom valami nyálbanda lányokból, nemde? (bocs, nemtom)
Kicsit revidiálnom kell a tegnapi megállapításomat, mivel a Padödös lányok beférnének ha az Elke alatt valami life performancot adnának elő a szinpadon, egy T-72-est meg majd csak szerzünk valahonnan.
Egyébként a fénykép ötletet én is jónak tartom.
Bela te említetted hogy esetleg tudsz szerezni egy két-tutti képet,ha ez megvalósul én is rendelhetnék rajtad keresztül egyet-kettöt?????
Sziasztok!
Nagyon felpörögtek az események, kicsit nem figyelek (v.ö. hazamegyek a munkából), és másnap már nem is találom meg az utolsó hozzászólásomat.
Tidzse,
A Neubautent én is szeretem.
Clo,
gyere csak oda, mi megvédünk!!! (első sor)
Arpee,
sajnos Bécsbe nem tudok menni (tudod, én vagyok az aki nem "májer"), de Nektek jó utat kívánok. Mesélj majd, milyen volt.
Bela,
Clawfingerrel időpontcsere jó ötlet, bár sajnos én is dolgozom másnap. Ennyi előnye legalább van az időpontnak, ahogy Tizse is írta.
sziasztok
clo: ahogy én tudom HUF-ban kb 20E-től felfelé.
források kb megbízhatóak.
Szóval akkor összefogunk, hogy találkozzunk a koncert előtt Velük????
Na? bye j
Tidzse,üdv Néked!("egyre többen bújnak elő a múltból"...)
Télleg,Béla,mi újság a hidden trackkel?
Váó,ötvözzük az Arzte fotókat a csoportkép fotókkal! Two in one! Nagyszerű! Én annyira szeretnék velük találkozni.De gondolom ezzel nem vagyok egyedül.
Van valakinek valami gyakorlati ötlete?
Nos,ahogy ismerem magam,nem biztos, hogy meg merem majd kockáztatni az első sort...
Ó,köszönöm a gruftie-s magyarázatokat!Most már kb tisztába jöttem a dolgokkal.
Hello
nem vesztem el,csak vartam,hogy Helmut elöbb irjon,hahaha!
Gruß aus Deutschland,
itt ülök egy draga internetcafeban,es annyiirtatok,hogy nekem maalig maradt idöm,de azert örülök nektek!
Az ÄRTZTE nem eliras,aegyik turnen ilyen Metallicas logoval nyomultak.
Most vettem meg Farin Urlaub+Busters uj kislemezet! Liebe macht blindGeiiiiil!!
Busters vö.Männer sind ...
Campinot mar megmütöttek,de azert meg semmi jo hir ezen kivül.Most hetvegen lenne a 2 berlini konci,lesz helyette official fanparty,ez van!
Na mi lesz , jöttök Becsbe??????
Holnap megyunk Hannoverbe az EXPOra a szerelmemmel,majd beszamolok ha erdekel titeket!
Gib gas
hau´rein
eure Arpad
Bocs hogy hallgattam, mint a sülthal, de most éppen nem jutott semmi okos az eszembe, még mindig azon orvendezek, hogy milyen jó fej harom emberrel ismerkedtem + 2 hete vasarnap...
Azer en is merges vagyok, hogy a dokik nem fomusorok lesznek, meg azer is, hogy nem egy kutyautot raktak utanuk. En spec szeretem a Clawfingert is, de biztos szarni foguk rájuk, amikor az ISTENEK is ott lesznek valahol...
Mikor lesz a kovetkezo talalka?
Amugy udv minden ujnak, plane a regieknek.
Eurer Helmut
Egyébként a felvezetés a Feróka Ősbikinije lesz,legalább mókásan kezdődik a buli. Sörrel a kézben.
Azért én benne lennék egy Arzte-Clawfinger időpont cserébe.
Ez ügyben lehet hogy írogatni kéne abba a fórumba amit itt a fejlécen reklámoznak,vmi tv2 fórum a Gerendaival.
Bár szerintem ez igy még mindig jobb mintha a Pa-dödös lányok vezették volna fel az estét, igaz egy kicsit csalodott vagyok a 18-órás kezdés miatt, meg azért mert másnap dolgozni kell.
De azt hiszem a koncert mindenért kárpotól majd minket.
Johanna,
köszi a biztatást,énekelni,mit énekelni!üvölteni fogok!
tidzse,
igazad van abban hogy a végén zúgnia kell: ZU-GA-BE,de a feszített program miatt lehet hogy erre nem lesz lehetőség. Át kell adni a terepet a VHK-nak,amit egyébként szeretek,de Arzte után biztos haragudni fogok rájuk,hogy minek jöttek fel a stage-re.
Hirtelenjében ennyi,te Jóisten hogy pörög ez a fórum....
Kerek-perec nem de az biztos hogy kedvelte a dark zenét, és a misztikumot.
Az általad felsorolt együtteseket én is szeretem bár én ezt még kiegészíteném az Einstürzende Neubautennel (bár tudom hogy nem dark csapat de azért mégis közel állnak hozzám a fürészeikkel és kalapácsaikkal).
A koncertre visszatérve szerintem velem (ha mondhatom igy - velünk -) együtt sok más Arzte-rajongó is készül a koncertre, bár azt szeretném tudni hogy mi lesz a repertoárjukban és szerintem elég ha a koncert után azt skandáljuk:
zugabe
Bela,
Ne keseredj el, ők sem tudnák jobban elékenelni magyarul akármely zenekar számát.
Azon kívül biztosan alapoznak (iszogatnak stb., nekik ez most olcsó nálunk), a nagy hangzavarban pedig nem fog kihangzani annyira a hiányos nyelvtudásunk. Az is valami, hogy annyit tudunk, a szándék megvan. A többi meg nem fontos, hogy mit gondolnak. Vagy meghívnak egy sörre, vagy röhögnek rajta. Ez alapján majd mi is tudunk képet alkotni róluk, nemde?
Ne keseredj el, mögötted fog állni a sok-sok lelkes fórumos ember, úgyhogy esélyük sincs!
Nekem is van pár olyan zeném, amiket írtál, hogy szeretsz.
Üdv:
Johanna
Tehát most már kerek-perec kijelenthetjük,hogy Bela B. egy ex-gruftie, szerencsére élve megúszta.
Egyébként szervusz tidzse
S ha már szóba jött itt a dark-gothic stílus,akkor elárulhatom,hogy az Arzte mellett nekem e stílus együttesei a kedvenceim,Sisters of Mercy,Fields of the Nephilim,Mission,Cure,Siouxsie and the Banshees sőt még a The Cult is.
A koncerten én is a pole position-re törekszem majd,de képzeljétek el az milyen lesz majd amikor a várhatóan sok német Arzte fanatikus között elkezdjük gagyogni a számok szövegét.
A refrének még mennek perfect,de az átvezető szövegrészek alatt azt hiszem lesz móka-kacagás a németek körében. Sajnos én angolban vagyok jobb,a németet csak ugatom.
Ti még nem gondolkodtatok el ezen a szituáción?
Válaszokat várok..! ----
Tehát most már kerek-perec kijelenthetjük,hogy Bela B. egy ex-gruftie, szerencsére élve megúszta.
Egyébként szervusz tidzse
S ha már szóba jött itt a dark-gothic stílus,akkor elárulhatom,hogy az Arzte mellett nekem e stílus együttesei a kedvenceim,Sisters of Mercy,Fields of the Nephilim,Mission,Cure,Siouxsie and the Banshees sőt még a The Cult is.
A koncerten én is a pole position-re törekszem majd,de képzeljétek el az milyen lesz majd amikor a várhatóan sok német Arzte fanatikus között elkezdjük gagyogni a számok szövegét.
A refrének még mennek perfect,de az átvezető szövegrészek alatt azt hiszem lesz móka-kacagás a németek körében. Sajnos én angolban vagyok jobb,a németet csak ugatom.
Ti még nem gondolkodtatok el ezen a szituáción?
Válaszokat várok..!
Az igazat megvalva már régen készülök a belépésre de mindig valahogy elmaradt.... magamról annyit még középiskolás koromban kaptam az első Arzte kazimat, azóta szeretem őket, és hogy fellépnek nállunk sokáig el sem akartam hinni. de hát itt az ideje végre egy jó koncertnek.
A gruftie kérdésre rátérve még 85-ben kaptam egy német BRAVOT melyben volt egy Arzte cikk Bela-ról és az akkori szobálya tele volt sirkövekkel és Lugosi Béla plakátokka, és azt nyilatkozta a cikkben hogy nagy hatással volt rá az akkori Sisters of Mercy.
Hát igy dióhéjban ennyit szerettem volna mundani.
Jozef,
az ötlet kiváló! Össze kéne szervezni. Ahogy nézem, úgyis mi, fórumosok fogjuk elfoglalni az első sorokat... Valahogy csak el tudjuk csábítani a dokikat egy hatalmas fotóra!
Clo,
Értettem én, hogy az ärzte-re gondoltál fotózás témában, csak én magamban továbbfűztem a gondolatot, és úgy látszik, nem voltam teljesen világos. A fórumos fotót kiegészítő ötletnek szántam. Természetesen nagyon jó lenne minél több kép "orvosainkról". Jozef ötlete pedig felülmúlta eddigi ötleteinket.
Gruftie téma: hát talán ezt egy magát gruftie-nak tartó embernek kéne elmondania. Hasonló ahhoz, amin a punkkultúra nevű fórumon vitáznak, hogy ki a punk. Az, aki annak néz ki, vagy aki olyan zenét hallgat, esetleg az, akinek ez az életérzése? Szerintem itt is ugyanez érvényes. Külső már ismert, zene: Christian death, Cure, Mission, Siouxsie, F.O.System stb., nem tudom én sem pontosan meghatározni.
Bela,
Kösz a dicséretet! Én már csak ilyen kis szorgalmas vagyok!
Gruftie témára visszatérve, én inkább a punkot szerettem, de azért a dark (gruftie, goth ?) zenéket is hallgattam.
Na üdv mindenkinek, csak szorgosan írjatok!
Johanna
A Bankrupt is dallamos punkban utazik, akarcsak az Arzte, es meg a szovegvilagban is vannak parhuzamok.
Nezzetek meg az oldalunkat, ahol zenet is lehet letolteni.
http://listen.to/bankrupt
Rovidesen megjelenik az elso cedenk is, majd abbol is toltok fel.
Jozef, majd figyelem az Arzte polot. Az Arzte feldolgozassal az a baj, hogy nekem mely hangom van, a gitaros meg nem tud nemetul.
Esetleg egy-ket sor utan ravehettek hogy negyszemkozt eloadjam valamelyik klasszikust. ;-)
Egyebkent az egyik legelso basszustema, amit megtanultam, az a Du Willst Mich Kussenbol volt...
Szombaton soundchecknel ezt fogom jatszani, ezt most eldontottem. ;-)
sziasztok
köszi mindenkinek herzlich willkommenért.
Rockstar: milyen zenét játszotok? nem akartok elnyomni esetleg egy-két orvososat? (nekunk is van egy bandánk, de sajna ez a nyár nem ugy jött össze, ezért nem lépünk fel, de mi amúgy nyomunk ppl : mein baby war, zu spaet, etc) na mindegy, maj aerzte poloban leszek az első sorban (húú de nehéz lesz odaverekednem magam :)))) megismersz tutttti
fotos ügy: olyat szerintetek nem lehetne, hogy összefognánk fórumosok 10-en 15-en vagy ilyesmi és vhogy elkapjuk Őket, és velük közös kép???
na?
bye: j
Eredetileg valóban a zenekari fotókra gondoltam,
de nagyon jó ötlet a csoportkép is.
Tudom,hogy tudatlannak fogtok tartani,de nem vagyok teljesen tisztában a gruftie-fogalommal.
Tudna valamelyikőtök bővebb felvilágosítással szolgálni? A külső jellemzőkön kívül mit jelent gruftie-nak lenni?
Bela,hogy érted azt,hogy egyesek csak játszották a
doktorosdit?
Rockstar,felkeltetted az érdeklődésem,bár már ElHefétől is hallottunk egy két dolgot...
Lehet,hogy a hétvégén nem utazom a nagymamámhoz?
csao Johanna
,te vagy a legszorgalmasabb az Arztések közül.
Úgy látszik voltak akik csak játszották ezt az orvososdit. :-)
Na,szóval én sem voltam gruftie soha,de a fekete ruha és a Cure az stimmel.
Szerintem clo a zenekar fotókra gondolt,de nem rossz ez az egymást fotózás se.
Van egy profi fotós ismerősöm,minden nagyobb koncerten ott lesz a szigeten,méghozzá a szinpadon(!),már rendeltem is tőle képeket Arzte ügyben.
A gruftie dologra visszatérve: Bela B. a korai Arzte fotókon echte gruftie.
Ott van pl. az In Schatten der Arzte szövegkönyvében található kép,amin egy lépcsőn ül és egy koponya van a lába előtt.
Béla: Ahogy vesszük. Nem igazán gruftie, vagy ilyesmi. De külsőre talán ezt is lehetett gondolni. A helyzet azóta annyit változott, hogy talán már nincs kedvem ötven fokban is fekete holmikat viselni, meg a munkahely is némileg beszabályozza a lehetőségeimet. Na akkor visszakérdezek, Te ilyen ex-gruftie vagy? Mert ismerek néhányat (ugye, a kíváncsiság:)
Clo: Fotózás témában egyetértek! Remélem, tudunk egy pár jó képet csinálni. Nem lenne rossz. Összejöhetnénk előtte, gondolom, aznap mindenki ráér a fórumból:), és lehetne néhány közös fotót készíteni a "nagy csapatunkról".
Jozef, meg aki lesz Kottan, 29-en Szombaton 17 orakor a nagyszinpad programjat a Bankrupt zenekar kezdi, melyben jomagam, oreg Arzte rajongo basszerozok, meg neha enekelek is. Angolul nyomjuk, de szerintem az Arzte fanoknak bejonne a zene. Referenciat Hefetol tessek kerni.
A honlaprol meg a szorolapokrol sajnos lemaradt a nevunk, de hat szegeny pankokat meg az ag is huzza :-(((
Aki meg Kottara nem jut el, jojjon le most szombaton (15-e) a Jozsefvarosi Klub (VIII. Somogyi Bela u 13) zarobulijara, ahol lesz Furgerokalabak, Bankrupt, Remember es Placidi.
Halihó! (Mostmár kialudtabb vagyok egy fokkal.)
Szervusz Jozef,láttalak ám már előbb másutt,csodálkoztam is,miért nem vagy itt...
Az én érzéseim is tök ugyanígy néztek ki,mikor megtudtam,hogy jön az Arzte.Csak én nem tudtam Bécsről..
Tényleg olyan iszonyú drága a jegy oda???
Hogy esélyünk sincs az olaszok ellen? Én nem lennék ebben olyan biztos,tekintve,hogy Trapattoni az új szöv. kap...
Nos,tényleg vannak előnyei a délutáni fellép.-nek..Pl. nem lesznek alulexponáltak a fotók..És nem lesz utána folytogató üresség-érzésem.
Csak az a kár,hogy oly szoros a program és keveset játszanak...Tavaly azért lazább volt..
De nem baj,nem fogok mindig újabb okokat találni a panaszra,szokásom szerint,elvégre a részvétel a fontos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U:I:Nekem a Frisurról a Dauerwelle vs.Minipli a kedvencem...(Na jó,nem egészen..)