Kérdésemre a válasz?
Én nem láttam a tegnapi adást, de nem iebben a témában szóltam hozzá, hanem az Oszkár-os kérdésben.
Egyébként pedig vegyél be egy nyugtatót, nehogy szívinfarktust kapjál!
Hogy tudod magad ilyen szarságokon ennyire felhúzni?
Vagy Te mindig ilyen csúnyán beszélsz?
Reméltem, hogy most amikor Z+-en új műsorvezetőt keresnek, talán a főemberkék is rájöttek, hogy Lilut le kéne cserélni valami értelmesebb és népszerűbb emberkére, de sajnos tévedtem. Alex megy, és bár nem vagyok a rajongója, de talán még ő volt a "legnézhetőbb" az összes közül.
Amúgy Oszkárt én kifejezetten bírom. Nem nyalizik senkinek, és ha valami kellemetlent kell kérdezni akkor sem habozik. Szerintem ő az a figura, aki a pár évvel ezelőtti TV3-as Riporter Kerestetikben is szerepelt egy adást, mint versenyző. Végig poénkodta az egészet, de nagyon humorosra és lazára vette a figurát, míg a többi versenyő szinte vért izzadt. Sajnos nem jutatták tovább, mert a zsűrinek nem tetszett a stílusa, de szerintem akkor is jó volt. De valószínű nem csak én gondoltam így, mert később felkérték egy tévés műsorba (asszem Krakéler lett volna a címe), ahol kötözködnie kellett volna és kényelmetlen helyzetbe hozni másokat. Sajnos a műsorból nem lett semmi, de itt a Z+-nál bepótolhatja. :)))
Nos, én nézem a Z+-t, de mégis úgy érzem, arról vitázni, hogy mikor veszik fel az adásokat, meg hogy hol van Betty Love.....hát....nem túlzottan érdekel. Mondhatnám: egyáltalán nem érdekel.
Sajnos az volt a baj a tegnapi IZÉ-ben, hogy nemcsak a nők voltak gyengék...
"megprobalod a beszelgetes siklyara terelni a fikazast"
Igen, ez az egymás fejének gyepálása rossz hatással van a topicokra! Ne ásd ki megint a csatabárdot, Frizbye, mert megint csak az lesz itt, ami már egyszer majd' mindenkit elriasztott ebből a topicból...
Szerintem te vagy a suttyo, mert egy ilyen szart, mint a z+ itt nyalazol...lehet, hogy te egy fizetett z+-berenc vagy es megprobalod a beszelgetes siklyara terelni a fikazast. Nem kene.
Szeretnék csatlakozni a témához.
Oszkár egy gyökér,biztosan Z+ team
tagja(fizetett provokátor).Néha idegesítőbb,mint
Filkó.
Az,hogy Lilu olyan>amilyen,1 dolog :-(( ;de hogy vezethette a Lancer EVO-t! :-((((((((
Nincs fuled? Nem ismered meg a NagynaciFero hangjat? Meg mondjuk nincs annyi esze, hogy erveljen, bar ez az oszkar is nagy fasz...
Az oszkar mindig annak mond ellent, aki ott ul. Ha pop zenekar akkor annak, ha rock, akkor meg annak...Fardt gyerek ez...
AZt hiszem Fatmo-nak adok igazat. Frizbye beszéltél már személyesen Nagy Feróval?
Mert én igen és tuti, hogy nem ő Oszkár.
Nagy Ferónak még az is nehezére esik, hogy egy értelmes mondatot kinyögjön, hát még összefüggően beszélni. (Ez különben szinte süt az ATV-s műsorából.)
Nagy Feró mikor viselnél el és reagálna kulturáltan és higgadtan például arra, ahogy beszélt vele a Pain menedzsere?
Tévedsz Frizbye...
Ahogy ezt a másik topicban is kifejtettem Oszkár nem egyenlő Nagy Feróval, ha megnézed a beszólásait olyan zenekarokkal kapcsolatban is képben van, akiket Nagy(magyar) Feró leszar!
Hát éppen végigolvastam a lemaradásom. Az istenit!
Figyeljetek már ide hiába mondom!
Mi a túrós ez! Részleteiben lennék aktívan kíváncsi, hogy ki mi újat mond a magyar tévéről, de csak azt tudom meg, hogy ki az aktív meg a passzív rasszista! Gyerekek, mi a szar van? A baZ+ ennyire jó? Hát akkor én nem árulom el, hogy vagyok a fejgyűlölettel, mer az úgyis érdekes.
téma téma téma téma téma
Ha már korábban Filippo vendégeinél jártunk, ma kiderült, hogy mekkora nagy picsa kurva ez az Almási Enikő. Délután volt a Mozaikban az Ágnes Vanilla, na nála látható, hogy végre valaki tisztában van vele, hogy micsoda, és úgy is viselkedik, és ráadásul jól is csinálja. A zenéjét inkább hagyjuk. Ez az Almási meg harcol az ellen, hogy kurvának tűnjön. Rosszul teszi.ugyanúgy, mint Liluka, hát példát vehetnének másokról.
I. Blasius
hááááát nem is tudom:-)
mondjuk ezt csak háromnegyed év Tripoli/Libia tartozkodás mondatja velem... A takaritónőmmel meg még nem volt probléma:-)
a Mizujs arról szól hogy Mi újság? höhöhö:-) fingom nincs...
A minap pont az általad említett okok miatt megnéztem a Mizujs című műsort. Nehéz volt végig szenvedni! A végén arra gondoltam, hogy a topicot egy az egybe a Lilu ellen kellett volna indítani. Szörnyű érzés, hogy a baZ+ bábjátékosai ezt a primitívbutapicsát tették oda a képernyőre olyan célzattal, hogy ő vezesse a fiataloknak szóló reggeli háttérműsort. Ez a műsor milyen információt közöl kérdem én? Mi ez az ovodás halacskafigura ajándékozgatás? Meg ez a mezitlábülünk a kanapén imidzs? Ez a nő mit keres itt. Én is potenciális nézője vagyok ennek a tv-nek! Engem senki ne nézzen le annyira, hogy azt gondolja, nekem ez a műsor valamit is mond. Egyáltalán miről szól a mizujs? Valaki válaszoljon!!!
Szánalmasak vagytok vazze...
az a csaj a FeketeVonatos az meg nem is roma (EU konform meghat.), hanem rosszabb: arab vazze! egyiptomi a lelkem... meg nagyképű is , meg magyarul se tud, (vagy az beszédhiba?) de ne szidjátok...;-)
szóval: pinu palija az a VargaZsolt nevű európabajnok tejfelszőke center.... vagy csak volt? (csak halkan jegyzem meg, hogy pinuéké a gulliverjátéknagyker - asszem)
a Zmeges affér a Palace-ban:
asszem már mindenki hallott róla, hogy amerikás dzsiájdzsókat szurkáltak a Palace-ban (ha nem kapcsold be a hiradót, de ne zmegest...), az amerikások megsérültek... Elöször ugy hallottam, hogy a Zmegest ütötték le, DE sajnos nem ! Csak az In-Kal-ost aki védte a kameramannt!!!!!!:-)
szóval ez mellé... de az is tuti , hogy meg van nekik a felvétel! adják le!
vagy félnek, hogy a szurkálós albánok bemennek a szerkesztőségbe és adnak mindenkinek egy jó kiadós "cavity search-öt"? DEEP AND HARD!!!!!:-)
Itt nem a Fekete Vonatrol van szo, hanem az elvekrol, de ebbe ne menjunk bele. Maradjunk annyiban, hogy hanyagoljuk a ciganyozast. Csak mert igy kulturaltabban tudunk anyazni.
Lattam egy resz a vaktoltenybol. A Pinu MEGINT SZAR VOLT.
Ez azt hiszi, hogy ha megismernenk, akkor jobb lenne a velemenyunk. EGY SZART. Olyannyira tehetsegtelen ez az "ember", hogy telleg nem ertem mit keres kepernyon...Bar ahol a Kalmi lehet a kiryaly, ott ez sem olyan meglepo.
A Sanya pedig total bohocot csinal magabol. Ordit rola, hogy kacsa amit csinal.
A Sanyi egyebkent asszem szegeden enekelt valami helyi kutyauto zenekarban...
Én a kishúgom valamelyik megvett lányújságjában, talán a 100xszépben láttam, hogy Lilunak már 9 éve ugyanaz a barátja, valami vizilabdázó. Lehet, hogy elírás volt, de lehet, hogy tényleg ilyen hűséges típus ez a Lilu. Ettől még persze a beszédstílusa tényleg nem szimpi.