egyreszt a multkori bepoccenesert, masreszt a lemaradt idezojelert
ez a honlap dolog persze megvalosithato, de kerdes hogy kinek kell, mert ismerjuk el, hogy a free szerverek nagyresze gyorsabb mint a vpg.rulez.org persze legalabb ez is egy otlet
A quakelést relatívan értsd értelmesnek. Tehát ahhoz képest hogy 20 perc alatt megnézd egy egyszerű site kezdőoldalát, ez annak számít.
A honlaphoz ha ötleteket szeretnénk gyűjteni, szerintem más sulik HP-eit is meg lehetne nézni, ők is kitaláltak valamit. Ja, névsor, tanárok, fényképek bulikról/akármiről l. évkönyv. Esetleg meg lehetne adni akarkinek a lehetőséget hogy a vpg.rulez.hu-n legyen honlapja <- link a nevsorbol, stb. Lehet hogy sok tré hülyeség lenne, de legalább lenne valami.
Szóval ez a honlap jobb mint az eddigi összes, én ezt támogatnám. Egyébként ez a Quake-ezés is olyan, hogy ok, lehet, csak az egyetlen normális gépet elb@ssza a nép servernek, és a másik, meg hogy rohadtul leterheli a hálót, éljen a BNC:) És végül egészségeére annak, aki a suliban 1 percnél tovább nézi a monitort, mert tudok ajánlani egy jó szemészt. Mert az a cirka 25 HZ-es frissités amiket a bból a csúcs szuper Trident kártyákból kinyernek...
Egyébként itt van ez a qrva fórum, találjuk már ki hogy mi legyen a honlappal. Mindenki elvállalhatna egy részt, txt fájlba megírja, odaadja nekem vagy Robynnak, és megcsináljuk. Nem egy nagy dolog. A design meg majd ráér pár hónap múlva, amikor lesz mihez kigondolni...
Másrészről tényleg nem kéne új fórumokat meg levelezőlistát meg ilyeneket csinálni, mert úgyis tök kihaltak lesznek, örülök hogy egyáltalán ezt a topicot sikerült beindítani. Amúgy elég reménytelen az egész tényleg azzal a sebességgel ami a benti gépeknél van, én már fél éve be sem tettem a lábam a gépterembe. Akkor is csak Quake-lni, mert más értelmeset nem lehetett. Az egyetlen dolog ami nem volt kibaszott lassú az az IRC volt, attól meg (nemtom miért) eltiltották a népet. Valamit a szám.tech. terén télleg ki kéne találni a suliban, mert ami most van az egy nagy sz@r.
vkid
Szóval én csak Robyn válaszára szertnék reagálni, nem túl hosszan:
NO COMMENT
1bként egyetértek az elttem szlveal, nevt nem rom, mert tl hosszu, de a lenyeg az, hogy eloszor tartalom legyen, es a design majd utana..De ha vki engem kerdez elso a gyorssasag es tartalom...
Ezt a honlapot nem azért csináltam, hogy hűdekurvajó legyen, hanem hogy egyáltalán LEGYEN kinn valami. A design tényleg nem a csillagokat rúgja, de legalább az is kinn van. (Egyébként arról volt szó, hogy itt a fórumon összedobunk valamit, úgyhogy akinek van kedve, az csináljon. De kedves SoltiB nekem hiába adod meg az éppen design-szempontból qrva szarul sikerült paged URL-jét, ráadásul kb 3 sor a script, amivel a fél képet elfoglaló frame-t alulról el lehet tüntetni. (Most az a szöveg fog jönni, hogy benne van a szerződésben, hogy ilyet nem lehet csinálni, de nehogymár pont te mondd nekem, hogy annyira érdekel.)
Na jó, ne essünk (nagyon) túlzásokba, a lényeg csak annyi, hogy a kritika mellé az építő ötletekkel ne halmozzatok el ennyire, ráadásul ez egy dobjuk-már-össze tipusu honlap (remélem egyenlőre), és nem is írtam, hogy hűhadenagyotalkottamnézzétekcsak.
Üdv
Robyn
ps.
Na, most kiéltem magam asszem, bocs mindenkitől, akinek belegázoltam a lelki világába.
Szvsz egy HP-nek úgy kéne készülni, ogy összedobsz egy fapados designt, alapvető frame-ekkel, és 0 grafikával, és megcsinálod az összes szöveget és tartalmat, ami szükséges. Aztán utána lehet finomítgatni, de mindenesetre jobb ha nincs ott semmi (legalábbis a nagyvilág számára nem láthatóan), mintha ott a design, csak tele deadlinkkel, meg 404-gyel, stbstb...
Persze, dögunalom, de ez is hozzátartozik.
A múltkorihoz képest jelentős előrelépés, mert a tartalma kb ugyanaz, de itt legalább nem kell 2 percet várni, hogy letöltse a semmit. Az iskolai gépekről nem is beszélve. Ott 1 cm görgetés is volt 1 perc. :)) (nem hiszem el, hogy olyan drága lenne pár normális videokártya. Ha a nyáron kicserélték, akkor nem szóltam, de azért a félmegás trident egy kicsit durva...)
Na nem problémázom... Ülj neki egy hétvégén, és csináld meg. Most nekem is ezt kéne a programtervezés nagyházimmal. :)
Egyetértek vkiddel, ez tényleg szörnyu. Vmi normalisabb is lehetne. miért mániád, hogy dead linkekkel legyen tele? Ennél még az under construction is jobb, vagy lenne mindenhol egy ilyen lap, de nem így, ahogy most van, ez rettenetes. Tanulj picit: www.kocsma.com :))
Ehh, amit a faházról mondtam, visszavonva:) Tegnap voltam, tényleg nem rossz hely, de szörny arcok szoktak ott elfordulni. n sszekevertem egybknt az rpd hdnl lev Fahzzal, alias Sissy-Lotti srbr, sorry:) 1bknt tartom magam ahhoz, hogy ne mrossz a Vig...
Uj forum szerintem is folosleges, miert kene nyalni az indexnel...
Udv: Solti
Elkeszult a VPG uj honlapja, nulla tartalommal es sok hibaval. Nemsokara beindul a VPG levelezolista, amire A TANAROK KIVETELEVEL barmilyen VPGs feliratkozhat majd. Tervezzuk meg a forum beinditasat is, ne ma' az indexnel kelljen nyalni ha akarunk valamit.
paha, a nyolc évről kicsit hosszú lenne itt beszélni, de egyébként mindenki megtapasztalja, milyen az.
igaz, mindenki máshogyan, de a lényeg attól nem változik, ezzel meg mindenki tisztában van.
az a Vig, az uj templomnal hatul a hegylabanal (Cooper palyahoz kozel:) na be b*ssz!!! ott lakunk mögöttük és nagyon utálom őket, mert enyhén szólva átb*ták a fejünket, amikor épült. azonkívül szerintem örömlányok is vannak ám ott... ((-;
ja, és vpg-s emberekkel még nem találkoztam errefelé, persze lehet, hogy igen, csak már nem ismerem őket... ))-:
Ez a tanárokkal együtt iszogatás, érdekes kérdés. Tulajdonképpen az összes Erdély és Tiszatúrán megfigyelhet ez, de suli kornyeken mar annyira nem. Neha 1-1 tanar beteved a Familiaba, de nem ulnek le hozzank, ebbol a szempontbol eleg konzervativ. Golyabalon tenyleg ott voltak, de csak koszontek nekunk, es ennyi, koccintgatas vagy ilyesmi csak taborban kepzelheto el. A Pedro nem rossz hely, csak draga, kicsi, szoval nem. A Tropical volt az eddigi legjobb, a Familia csak atmeneti megoldas. Picit nagyobb mint a Pedro, leleht ulni relativan sokan egy asztal kore, de nagyon fustos, es szar a sor:) Aranyasokba sose jart a nep, kivetel paran pentek-szombat estenkent, de suli utan nem igazan. A Fahazrol csak annyit, hogy annal keves szarabb helyet lattam. Ami most kezd divat lenni, az a Vig, az uj templomnal hatul a hegylabanal (Cooper palyahoz kozel:)
Na most ennyit, irjatok szorgalmasan!:)
A Pedroba mar tenyleg nem jar senki, inkabb a familia jon be, mivel az Aranyaso SAJNOS bezart. Bar mostanaban a Fahazba szoktunk atjarni inkabb, mert az olcsobb is meg nagyobb is meg hangulatosabb is.
A tanarokrol annyit, hogy az elozo penteki golyabalon lazan lehetett egyutt inni veluk (marmint en a Bedeyre, Simonra, Latorra gondolok), talalkoztunk is a kocsmaban.
Asszem, eluralkodik az alkoholizmus, de annyi baj legyen...