Keresés

Részletes keresés

Floriol Creative Commons License 2004.05.06 0 0 191161
Hogy te milyen szűk szavú vagy:)
Nem lehet hogy a mádia is segít neki egy kicsit, azt feltételezem hogy Media nem népjóléti intézmény viszont csak van valahol egy határ. Legalábbis "kéne hogy legyen."
Előzmény: RosszCsont (191160)
RosszCsont Creative Commons License 2004.05.06 0 0 191160
Azért, mert sérült.
Előzmény: Floriol (191159)
Floriol Creative Commons License 2004.05.06 0 0 191159
Lehet sokan kérdezik ezt, de én azt nem értem miért kell egyátalán megszemélyesíteni.

Régebben (a BB elején)lehet hogy én is úgy gondoltam, hogy jó lenne ha élő személy lenne a teso, de szerintem halál cikis amikor egészen kis gyerekek is kiabálnak az utcán hogy:
- ott a nagy tesoooo !
- hol?
- te hülye, elhitted
Persze én is felkaptam a fejem:) De szóval ózt sem keresi senki sem. Azt meg kimondottan nem értem, hogy Évi miért ragaszkodik annyira a Teso-hoz, azaz hogy miért nem lépett már tovább.

Előzmény: Törölt nick (191140)
Gice Creative Commons License 2004.05.06 0 0 191158
:))
Előzmény: RosszCsont (191157)
RosszCsont Creative Commons License 2004.05.06 0 0 191157
A szerencsétlen.
Előzmény: pancer1 (191154)
Pluto_d Creative Commons License 2004.05.06 0 0 191156
évibaba súlyos üldözési mániában szenved. A nyereményét elme és ideggyógykezelésre kellett volna költenie.
tölgy Creative Commons License 2004.05.06 0 0 191155
meg áááááááááááááááá
pancer1 Creative Commons License 2004.05.06 0 0 191154
cikk] Ki akarta megölni Évibabát?

Amikor Párkányi Évit kiengedték a kórházból, a zárójelentésen kokainmérgezés szerepelt diagnózisként. Pedig Évi sosem drogozott.
2004.05.06 12:21

A Big Brother első győztese azt állítja, valakik meg akarták ölni, amikor kórházba került. A zárójelentés szerint ugyanis túladagolta a kokaint, de határozottan állítja, ő sosem nyúlt kemény drogokhoz. Azt elismeri, hogy néha elszívott egy-egy füves cigit, de ez nem indokolja a kokain jelenlétét a szervezetében. Évi arra gyanakszik, hogy amikor új barátokra tett szert, a korábbi ismerősei nem vették jó néven, hogy meg akarja szakítani velük a kapcsolatot, és ezért meg akarták ölni.

Évi decemberben került közelebbi kapcsolatba az okkult tudományokkal, ekkor kezdett mélyen hinni a boszorkányságban és az ehhez kapcsolódó dolgokban. Elmondása szerint a pozitív életutat kereste, hisz a boszorkányjóslatok sorra negatív dolgokat vetítettek előre, amelyek súlya alatt Évi összeroppant. Menekülni akart az okkultizmusból, és ekkor ismerkedett meg jelenlegi szállásadójával, Zöld Manuelával, aki egyben az Imanuel nevet viselő gyülekezet tagja.

Évi kórházi betegtársa szerint ez az új barátnő nem engedte Évit senkivel beszélni, módszeresen szakította el korábbi barátaitól, ismerőseitől, kis híján még édesanyjától is, bár ez utóbbi végül nem sikerült. Amikor Évi el akarta hagyni a boszorkányok világát, állítása szerint megszaporodtak az éjszakai, halálról szóló SMS-ek, és egy vudu-bábut is készítettek róla egykori barátai. Gyanúját csak megerősíti a kórházban kapott zárójelentés, amelyben kokainmérgezésről számol be a kezelőorvos.

A lány szerint ez csak úgy lehetséges, hogy amikor elájult, belélegeztették vele a fehér port, mígnem végleg átaludta volna magát a túlvilágra. A kórházba szállításkor a klinikai halál állapotában volt, csak a véletlennek köszönhető, hogy mégis túlélte a "kalandot". Feltételezését azonban senkinek nem árulta el, mert attól tartott, akkor a bolondok házába zárják. Az újonnan megismert gyülekezet tagjai azonban Évi elmondása szerint segítettek neki, hogy kikeveredjen a boszorkányok ördögi csapdájából.

A lelkileg helyrerázódott lány most tele van lendülettel és új tervekkel, többek közt egy állatokkal és természettel foglalkozó műsor körvonalazódik a fejében, de szívesen osztaná meg főzési tudományát is a közönséggel, ami nem véletlen: korábban szakácsként dolgozott. Tapasztalatait, az elmúlt hónapok minden örömét és csalódását pedig egy könyvben szeretné kiadni. (Story alapján ma.hu)

Hű meg ha

pancer1 Creative Commons License 2004.05.03 0 0 191153
lehet hogy adáson kívül még beszélgettek. Vagy visszajár hozzá ha a szekta keresztbe nem tesz.
Ahogyan a Nagytesóhoz egy erős érzelmi kötelék kezdte fűzni (valakihez aki "felette van" ).

A Renatóval nem beszélget majd a doki? Ő az eredeti profiljába vágna, ha minden hír igaz...

tölgy Creative Commons License 2004.05.03 0 0 191152
majd segitik elhelyezni egy kamuállásba, egy szektás suliba,ügyesen mossák az agyát sajnos kikerülni nem lesz egyszerű.:-(

és gondolj bele, ugyen milyen munka lenne amit rendszeresen, kitartóan végez(het)ne, saját és munkaadójának örömére, sikerélménytadóan?

bizony nagy kár, hogy nem fogalmaztatta meg évivel: Ő mit is szeretne?
álmok , vágyak, célok-megfoghatókkal indítva!!

ez a műsor alapján csak a múlt lett feszegetve, a jövő távolba tolva szvsz.

holnap ITI-beszólt, hogy legfeljebb megverekszünk.
? hmmmm

Előzmény: dodi123 (191151)
dodi123 Creative Commons License 2004.05.03 0 0 191151
Ma volt Évi a dr. Csernusban. Kár, hogy a szekta-kérdés nem került terítékre. Kiváncsi vagyok Évi mit fog (mit tud) megvalósítani abból a programból, amit Csernusdoki javasolt neki.
Az biztos, hogy valami rendszeres munka minimálisan szükséges a lelki talpra állásához is. Ha valamivel rendszeresen elfoglalja magát, akkor talán kevesebb ideje jut a szektára is. Addig, amíg valami erősebb inger nem éri, addig nem fogja otthagyni a biztos lelki támaszt.
Kár, hogy nem mentek jobban bele, hogy mivel szeretne foglalkozni, de talán így is akad valaki, aki tud neki megfelelő elfoglaltságot találni. Hátha valaki innen?...
SumQuiSum Creative Commons License 2004.04.29 0 0 191150
190909 :)
pancer1 Creative Commons License 2004.04.29 0 0 191149
cikk] Évit a BB vagy egy szekta tette tönkre?

Csernus doktor szerint megfelelő felkészítéssel elkerülhető lett volna Párkányi Évi tragédiája, mások szerint a lány egy szekta hálójába került.
2004.04.29 11:59

Dr. Csernus Imre pszichológus megújult formában lép a jövőben a kamerák elé, tematikus műsorainak első részei a valóságshowk szereplőivel foglalkozik, köztük a nemrég idegösszeomlással kórházba szállított Párkányi Évivel is. Mint ismeretes, a Big Brother első győztese nem bírta elviselni a rá nehezedő terheket, a nyereményként kapott tizenhat millió forint lassanként elfogyott, a lány anyagilag is és magánéletileg is kritikus állapotba került. Csernus úgy véli, ha a játékosok még a beköltözés előtt megfelelő felkészítést kaptak volna, könnyebben tudták volna kezelni a hirtelen jött népszerűséget és a közszereplést.

A vádakat Radnai Péter, a BB producere visszautasítja, felhívva a figyelmet, hogy minden játékosnak a játék alatt és után is a rendelkezésére állt a pszichológus, aki a kiesettekkel is és természetesen a nyertessel is beszélgetett. A rendszeres találkozások lehetőségét azonban nem mindenki használta ki. A vége pedig az lett, legalábbis Évi esetében, hogy a kórházban kötött ki, a hiperérzékeny lelkű lány összeomlott.

A kórházban azonban történt pár érdekesség, amire csak a napokban derült fény. Az első napokban rendszeresen látogatta őt egykori szerelme, Renató, akivel nem sokkal az összeroppanás előtt szakítottak, valamint Kárpáti Lili boszorkány, a legjobb barátnő. Aztán az egyik betegtárs beszámolója szerint megjelent egy új beteg a szobában, és onnan kezdve Évi teljesen kifordult önmagából: korábbi barátaitól elfordult, és már nem az az őszinte, barátságos lány volt, aki korábban.

A betegtárs beszámolója szerint az új "barát" valójában egy szektának a tagja, és ők győzték meg Évit, hogy a régi barátaival meg kell szakítania minden kapcsolatot. A szekta tagjai egyébként az elmondások szerint előszeretettel környékez meg olyan embereket, akik mögött jelentősebb anyagi hátteret sejtenek, vagy egyszerűen a nevük miatt jöhetnek jól a társaság számára. A hírek szerint Évi azóta is ezekkel az "új barátokkal" él, sőt kis híján még édesanyjától is elszakították. Évi a vádakra nem kívánt reagálni, a gyógyulását Istennek tulajdonítja, új barátait pedig segítőinek tekinti. (Mai Nap, Story, ma.hu

sERi Creative Commons License 2004.04.28 0 0 191148
Engem érdekel ... Köszi ... :-)
Előzmény: tölgy (191147)
tölgy Creative Commons License 2004.04.26 0 0 191147
(én is láttam, és egyetértek az előttemszólóval:-), biztos családi háttérrel és másodikként, több ismerettel, mig labilis személyiséggel, Pest hamis csillogásával, haverok csábítóerejével hiányos kapaszkodókkal kiszámítható ez az út, igazi terv , cél nem fogalmazódott meg, százfelé indul, sehol se köt ki, egyik sem az Ő álma. sordródik.)

amiért idenyitottam most a Csernus topikról hoztam:

"A nyári szünetig minden hét tematikus hét lesz: az első héten (május 3-tól 7-ig) valóságshowk korábbi szereplői látogatnak Dr. Csernus televíziós rendelőjébe, köztük a Big Brother első sorozatát megnyerő Évi, a Való Világ 1. döntőse, Oki és a több helyen is megfordult Pongó.

A beszélgetésekből kiderül, hogy az ismertségért, a csillogásért és a hírnévért drágán fizettek a játékosok, akiknek nem mindennapi találkozását a szókimondó pszichiáterrel a nézők is végigkísérhetik a VIASAT3 műsorán minden hétköznap este fél 8-tól. A későbbiek során "szexhét" és "börtönhét" is szerepel a tematikus adások menetrendjében.
ma.hu "

hátha vkit érdekel:-)

üdv:tölgy

pancer1 Creative Commons License 2004.04.26 0 0 191146
Én is láttam az adást.
Tényleg két különböző viselkedésés, de én mást láttam a különbségnek.
Nem a tücsök és hangya meséje. Hogy Zsófi nem verte el a pénzt, az Évi meg igen, annak oka kereshető abban is hogy egyikük egy stabilnak, egésznek mondható családi körben élt addig, rendezett lelkiélettel, a másik meg nem.

A Nagytesóhoz való viszonyt.

Az Évi látogatása BBnél, látszott az arcon és hangon a lelkesedés hogy újra 'találkozhatnak' és szüksége is volt egy fejmosásra, egy 'felnőttöl'. Erős volt nála a lelki kötődés még most is.

Nem értem miért kellet Zsófit megjelentetni a BB-nél, hacsak nem azért mert a másodiknak ő volt a győztese.
Bement unott képpel, hellóra, hellót köszönt lelkesedés nélkül, "minek vagyok én itt, hol érdekelsz te BigBalek, megszereztem a milliókat tőled, ez a lényeg" ezt láttam az arcon.
Szóval mint a játékban, le volt BB sz@rva..
Nem is volt most sem annyi beszélgetésük amiből a köszönésen kívül bármit érdemes lett volna leadni.

Előzmény: SumQuiSum (191142)
FFeri Creative Commons License 2004.04.22 0 0 191145
Gondolom úgy értette, hogy kinek a hangja.

A hozzászólás támogatója a Tesztelo.hu - Hardver, mobiltelefon, autó, étterem és sok minden más...
Előzmény: mammamija (191144)
mammamija Creative Commons License 2004.04.21 0 0 191144
Senki.
Egy kitalált figura, mint Óz, a nagy varázsló.
(Egy régebbi Jakupcsekben volt, hogy Bálint is "bekattant" mindenképpen akart találkozni a brother-rel.
Nem semmi.
Előzmény: Törölt nick (191140)
kábelbúvár Creative Commons License 2004.04.19 0 0 191143
Tulképpen 2 ellentétes viselkedés és életfelfogás.

Évi a tücsök, aki már el is hegedülte azt, amije vót, Zsófi + a hangya, aki röktön lakást vett, telekbe fektetett és tanul...

Évinek visszajáccották azt a felvételt, amit a kórházban vettek fel, és amin kábán nyilatkozik.

SZVSZ a bulvárság teteje és az adatvédelem megszencségtelenítésének a maximális foka. :((

Még akkor is, ha úgymond bele1ezett...

Előzmény: SumQuiSum (191142)
SumQuiSum Creative Commons License 2004.04.18 0 0 191142
Nem láttam a naplót... Mi volt benne, ezen kívül mik derültek ki?

SQS

Előzmény: GATTA (191141)
GATTA Creative Commons License 2004.04.18 0 0 191141
lám lám, füves cigi mán bevallva, alkalomszerü alkohol fogyasztás is
ennél bizony több láccott belőle

Törölt nick Creative Commons License 2004.04.18 0 0 191140
Sziasztok

Bisztos el fogtok hajtani de akkor is felteszem a kovetkezo kerdest. Ki a Brother? Gondolom mar parszazan megkerdeztek, vagy csak en vagyok ilyen hulye? Na mindegy. Szoval lehet tudni, vagy vannak tippek?

SumQuiSum Creative Commons License 2004.04.17 0 0 191139
De az igazi nyertes akkor is Violka!!! :)))
Előzmény: dodi123 (191138)
dodi123 Creative Commons License 2004.04.17 0 0 191138
A holnapi Naplóban a két BB-győztes: Évi és Zsófi egyszerre lesz látható.
Remélem nem arra megy ki az egész, hogy hogyan lehet ügyesen bánni a pénzzel, és hogyan lehet "elherdálni" azt - mert ez így ráadásul nem is igaz.
Szeretném újra látni Évibaba szemében azt a régi ragyogást és életszeretetet, ami miatt olyan sokak kedvence volt - mostanában csak szomorúság és fáradtság tükröződik benne :(
Törölt nick Creative Commons License 2004.04.16 0 0 191137
többen
Előzmény: qkacos (191136)
qkacos Creative Commons License 2004.04.16 0 0 191136
6an vagytok ?
Előzmény: Törölt nick (191135)
Törölt nick Creative Commons License 2004.04.16 0 0 191135
még jó hogy az arca nem látszik, legalább nem hányjuk össze a monitorunk többen
Előzmény: qkacos (191134)
qkacos Creative Commons License 2004.04.16 0 0 191134
Akkor egy kis nosztaliga !
ENDZSI THE BEST !!!

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
8o))

Törölt nick Creative Commons License 2004.04.16 0 0 191133
te meg sehol
Előzmény: qkacos (191132)
qkacos Creative Commons License 2004.04.16 0 0 191132
Tsóközön a volt topictársaknak!
Nem is gondoltam, hogy létezik még a topic.
Viráxál látom, hogy te "odaát" is népszerű vagy!
8oDD

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!