Ha esetleg kell még embör - ugye a The Usual Suspects óta tudjuk, hogy a magyar ember az már csak embör! -, az sem gond, az én világkedves, világgyönyörű barátném szíves örömest csatlakozna!
Nem, honey. Mindössze iszonyúan ki vagyok hegyezve arra, hogy adj egy valamirevaló választ azt illetően, számítsak-e rád, vagy halotti lepel. Ez olyan nagy ügy? Az idő halad, én meg itt toporgok, mint egy székrekedéses tyúkanyó... Tán nem is hiszed, de ha mennénk valahová, akkor számtalan dolgot kék intéznem előtte. Ezért esdek s könyörgök, plíííz, mondj már egy rohadtságos akármit, ami állásfoglalásként értékelhető!
Jesz, műsorka a vivakettőn. Remélem, mára nem csupán öregebb, de bölcsebb, kalandvágyóbb és merészebb, érdeklődőbb is lettél egy fokkal! Este visszanézek és lécci, ne ríkass meg...
No elpályázok a lefolyóban. Tessék tájékoztatni, mikorra készítsem össze a hamvukba sült söreimet, a 7 éve lejárt passzportomat meg a létezetlen útilapumat!
See you tomorrow - hopefully!
Pontosan, csak nem mertem tudálékosan előhozakodni ily kisebbségi trendekkel... Látom, ezzel aztán végképp lekaptalak a virgácsaidról! Közben a 2Rockban meg az I Wanna Rock megy... Aszittem, ez itt 198... valahány és odaát a hedbengerz ból megy!!! Mik vannak!
Közben megdöntöttem a kádfürdőzés világrekordját... Végül is még lehetsz, ki tudja?
Egyébként télleg fontolgass, Király! Útközben olyan király muzsikákat hallgatnánk, mint Lacrimosa, finnek, Lacrimosa, svédek, Lacrimosa, norvégok, Lacrimosa... Szal király lenne ám!...
Sose tudd meg, miféle galádságokat rejt setétebbik énem! Egyébként ha csupán fele oly rút vagy, mint egy Vincent D. Furnier nevű, kisiskolásokat rémisztgető fazon, az már önmagában JÓ!...
Sőt, grátisz ajándékként tiéd a kedvenc poénom! (Szó szerint nem megy, de a lényeg benne vagyon...)
- Ha felnősz, egy szép napon ez mind a tiéd lesz, fiam...
- A függöny?!...