Ja, ja. Az egyetlen, amit tettem, hogy elhatároztam, mostantól aktívan felhozom a Topiksüllyedési rekordkísérletet. Az eddig Rali játéka volt, mi csak süllyesztettünk ezerrel. De hát valakinek csak át kell vennie ezt a nemes feladatot is. Virágokat fotózni nem tudok, repüléshez nem értek, a motorom meg csak egy Simson, az is üzemképtelen. Szóval tőlem ennyi telik.
Lehet, de nekem nincs felsőfokú, szakirányú végzettségem. Ezért egyszervolt júzerként kénytelen vagyok az egyszervolt júzer szemszögéből nézni a dolgot, így ritkán van kommunikációs problémám.
Én most hazamegyek a vasárnapi ebédre, remélem kacsa lesz :), és után nyomogatom tovább az entert.
Addig pedig izgulok, hogy jól tettem-e, hogy nem vittem magammal ernyőt.
Ui: Nálunk is van olyasféle szakember, mint Te Csox, mármint szakmáját tekintve, de annyi de annyi panasz van rá, hogy az már orbitális, és mégis ... mégsem. És ismerek másokat is, akik izgatottan mesélik a kalandjaikat. Mond, Csox, igaz, hogy a Ti iskolátokban külön órákat adnak időhúzásból és szakszeminárium fejjobbrabalraingatásból?
Még csak épp jöttem át az egyikről a másikra, és már rám is telefonáltak, hogy dógozzak, de izibe. Azért tegnap megpróbáltam megfelelni az elvárásaidnak, összesen két hibám volt, abból is lefújták az egyiket, mire kimentem volna.