Lenne egy kérdésem. Szeretnék a Maiden hivatalos webshopjából rendelni. Aki már rendelt onnan közületek: általában hány nap alatt érkezik meg tőlük Magyarországra a rendelés? Köszi előre is!
azért minden relatív:) Valószínűleg nem marad így, de: jelen állás szerint a Volt előtti 5 napban 1 koncertet adnak finneknél és lesz 1 szünnapjuk utána. A baj inkább az, hogy nem hozzák magukkal a Sabaton-t:)
ezt láttátok? Davey többet mozog , táncol a gitárjával mint 30 éve! 4.10től látható. nagyon jókedvűek a fiúk. ezért jók a turnékezdő bulik. jó a színpadkép is.
Ez az egyik legjobb albumuk, az egész fantasztikusan jó. Kissé progresszívebb mint általában, ez teszi az albumot kitűnővé. Annyira megtetszett, hogy megvettem vinilen, jó a borító nagyban. Egyébként nem vagyok Iron Maiden rajongó, de a jó zenét szeretem. Eddig csak a legelső albumuk és a Powerslave tetszett, plussz még néhány szám más albumokról is.
köszi, az információt. így már értem a koncepcióját a borítónak. sőt, nem csak, hogy minél öregebb az ember és annál többet foglalkoztatja a halál, de jelen esetben annak szele Dickinson-t is biztos megcsapta kicsit a betegségével. így meg már végképp telitalálat az albumborító.
According to bassist Steve Harris, the cover art ties in with the title track, as the depiction of the band's mascot, Eddie, is based on the Maya civilization, who "believe that souls live on [after death]".
To check the accuracy of the artwork, the band hired Mayanist scholar Simon Martin, who also translated the song titles into hieroglyphs. According to Martin, although the civilisation had no Book of Souls, "the Mayans are very big on souls ... So as a title, it's appropriate to Mayan culture, but it's very much Iron Maiden's own thing."
Although not a concept album, references to the soul appear throughout, as do ruminations on mortality in general, with Harris explaining "as you get older, you start thinking about your own mortality and these things more".
Sziasztok! Tud valaki bővebb információt az új album dizájnjával kapcsolatban? Úgy értem, mi ez a törzsi megjelenés, amibe Eddie feltűnik? Honnan jött az ihlet, stb.?
láttátok az új koncert képeit? a tagok szinte semmit nem változtak , jó formában vannak, Bruce egy kicsit azért öregedett..mondjuk érthető amin átment.