Nem trancsíroztam hullákat, hanem jeleztem, hogy nem szalonképes a humorod. Jó reggelt kívánok! Te meg bosszúból, légbőlkapottan lebuziztál - sajátos humorodat ismét felcsillantva. Mellesleg, miből gondolod, hogy ezzel meg tudsz sérteni? Semmivel sem tudsz, erőlködésed felesleges. (Egy siserehadtag képtelen a pulzusomat 60 fölé törnázni.)
Nekem is jelezték a közelmúltban, hogy bántó voltam, tudtam elnézést kérni!
Nem kifejezetten izléses humorral jöttél elő - olyan Heti Hetesbélivel - a (4680)-ban. Erre reagálva fejeztem ki, hogy nem igen lopod be magad a nők szívébe így. Te arra utaltál, hogy nem voltál visszautasítva még. Magam meg arra a jogos következtetésre jutottam, hogy ilyen tapintatlan figura csak akkor nem lehetett sosem visszautasítva, ha kevés nőnél próbálkozott - mert a nagy számok törvénye...
Meg kell jegyeznem, hogy nem személyeskedés motivál, hanem csak a logikai láncolat. Rólad sem feltételezem, hogy személyeskedsz, de a logikai láncolatod hibádzik, nincs.
Igen, tudatos volt az az elütés, a poén része. Azt a könyvcímet a Boeing-elírásom szülte.
Egyébként füllel is lehet célozni, Kevin Costner a Több mint testőrben hangra lőtt. A közelmúlt vadászbalesetei azt sejtetik, hogy vakoknak is van vadászengedélye kies kis hazánkban, bár a rossznyelvek szerint a párton belüli leszámolások kivitelezésének manapság ez a leghumánusabb módja.
BE
Vak operatőr, süket zenész, néma rendező
Hollywood legjobb filmcsinálói
Balett vastüdőben
Paraolimpikonok - A sakkválogatott
Féllábal a Himalájában, féllábbal a sírban
Szabadidős túrautak
Belátás a kommunista pártban - 'A XXI. század nagy felismerései' sorozat