Én inkább úgy mondanám, hogy a Pandemonium lemezzel lettek ismertebbek a rock/metal(osabb) közönség előtt, de post-punk körökben már régóta kultikusnak számítanak (annak ellenére, hogy szerintem is unalmas egy kicsit).
Ki ismeri a Killing Joke együttest? Én tegnap jutottam hozzá egy 85-ös albumukhoz (Night Time). Nagyon jó, nyers, fanyar dark wave. Engem erősen a Bauhausra emlékeztet...
Akkor jó, hogy nem mentem, mert amilyen empatikus vagyok, ráhangolódtam volna a tömegre, és én is nyiszálok. :-)
[Reggelizni? Feküdj vissza, aztán inkább ebédelj! Így máris megspóroltál egy étkezést. :-)))]
Ma éjszaka (02:30) a szigeten (Cökxpön ambient sátorkert) fellép az INTERZONE INC. Írom ezt mindazoknak, akiknek tetszett a zenekar TajtNapi szereplése.
NEKROMANTIKA EST
2003. július 19. szombat
Nick Cave est+dark-goth-electro party
Program:
21.00-22.30:
Nick Cave est
22.30-04.30:
dark-goth-electro est
Tombola a belépőjegyen található szám alapján.
Belépő 600 HUF
Helyszín: Nekromantika Voodoo Music Club (Budapest)
Csepel, Rákóczi F. u. 89.
Óránként éjszakai busz vissza!
Ki mit hallott/tud az "And One" együttesről? Én csak annyit, hogy németek, de az énekes pakisztáni. Tegnap vettem meg a "Nordhausen" c. 97-es albumukat. Szerintem nagyon jó zene, szinti-pop (Depeche Mode, Twins, New Order, Deine Lakaien ugrik be).
hehe, ha esetleg valaki levelezni akar egy bekasztnizott bankrabloval talaltam egyet, aki in flamest es amorphist hallgat. Hatha megvan még valahol a zsákmány! :))
Néhány ember azt hiszi, hogy igen. "Ellenszavaz", tudod :)
Szerintem az ember azt vegye fel, amiben jól érzi magát és ami kifejezi aktuális hangulatát is esetleg.