Keresés

Részletes keresés

rOver Creative Commons License 1999.04.29 0 0 126
Hat azert ez nem semmi. Nem hiszem hogy a SM nepszerusegi indexe ugrott volna ettol. Na persze neki valoszinuleg _semmi_ koze nincs hozza.
Mondjuk ahhogy latom Angliaban nekik mar olyan mindegy
Előzmény: namam (125)
namam Creative Commons License 1999.04.29 0 0 125
Nem, de ma bemontak, hogy szerb terrorista magara vallalta es hogy a kovetkezo aldozat valamilyan Hall lesz.

Persze lehet hogy valaki mas beszelt szerb akcentussal, hogy befeketitse oket.

Jill Dando egyebkent olyasmi IS mint nalunk a Juszt (kriminalis) , ugyhogy mas ugyekbol kifolyolag is siman eltehettek lab alol.

A lenyeg, hogy plusz -1 pont megitelesben

Előzmény: rOver (124)
rOver Creative Commons License 1999.04.29 0 0 124
"Angol ujsagiro bosszu megolese, "
Biztos hogy ezt ok csinaltak?
Előzmény: namam (123)
namam Creative Commons License 1999.04.29 0 0 123
Topicbol kifele:

Bubu, te sem talasz kozvelemenykutatasokat a partok, politikusok nepszerusegerol itt a UK-ban, vagy csak en vagyok balek, hogy nem talalok?

Teman be:

Arrol tenyleg lehetne vitazni, hogy lehetne e jobban csinalni, kezelni a konfliktust. Iden tavaszra szerintem mar nem volt mas megoldas, de elotte lehetett volna rengeteg. Pl meg a tamadas elott ki kellett volna ugrasztani Montenegrot.

PR es media: Szerbianak nagyon nem jo a PR-ja, egyszeruen mindent megtesznek azert, hogy meg jobban befeketitsek magukat:

Angol ujsagiro bosszu megolese,

Etnikai tisztogato nyilatkozata, miszerint o tiszteli az emberi jogokat, hisz minden albannak megmondjak, hogy 24 oraja van hogy eltunjon es csak utana olik meg.

Minden belso ellenzek nyilt es durva elhallgattatasa.

Egyertelmu hazugsag hegyek, hogy 40 gepet lelottek. Ha nem tudnak mast mutatni mint 1-et akkor a hulye gyerek is atlat a szitan.

S UCK nem robbantgat Belgradban. Szerbia neveben viszont egyreszt robbantgatnak Kosovoban de robbantgatnak Amerikai nagykovetseg elott, s Nyugaton.

Jo lenne ha vege lenne mar, mert az elszabadult nehany fanatics szerb milicistat utana nehez lesz elkapni.

Ja azt vettétek, hogy a szabadcsapatokban nem am kosovoi szerbek vagy deli tartomanyokbol szarmazok viszik aprimet, hanem foleg Ujbelgradiak, akiknek ez nagyon jo kis munka.

Előzmény: bubu (122)
bubu Creative Commons License 1999.04.29 0 0 122
tudom en azt, en nem a "nato=nazi" c baromsagot ismetelgetem itten.
csak arra gondolok, hogy rosszul csinaljak.
emberi hiba, massal is megesik, csak hat itt ugye nagy a tet, sok ember szenvedeset okoztak mar mostanaig is, nehez lesz a merleget visszabillenteni.
es draga
ha olvastad a Chomskyt, hat o azt irja hogy a politikaban gyakran kell a gusztustalan (disgusting) es a katasztrofalis (disastrous) kozott valasztani. :(
meg, hogy sajnos, neha az a jobbik valasztas, ha a bunosoket nem akarjuk peldamutatoan megbuntetni :((
es, persze csinalhatnak _sokkal rosszabul is_, ez is igaz
ha tenyleg tamadnak a polgari lakossagot
vagy ha felfegyvereznek a UCKt
nyilvan meg sokkal szornyubb lenne a dolog
es nem irigylem oket, vegulis sz@r helyzetbe manovereztek bele magukat
nem tudom, katonai ero hasznalataval egyaltalan van-e jobb megoldas, mint amit csinalanak (nem hiszem)

Előzmény: homár (87)
fs Creative Commons License 1999.04.29 0 0 121
Toki: Én Paks 30 km-s körzetében lakok, úgyhogy ha valami balhé lenne Pakssal, nekem kampec 5 percen belül.

1. Tőlünk 5 kilométerre egy darab légvédelmi katonai bázis működik. Ezen a bázison járt Végh Ferenc vezérezredes annak idején, és kijelentette, hogy ez a bázis lesz a magyar légvédelem jövőbeni kiképzőközontja. Gondolhatod, hogy nem bontott csirkét tárolnak ott (Egyébként már jártam benn).

2. Ha a Jugók lebombáznák Paksot, marha rosszul járnának, mert szarrá vernék őket, nem csak játszanának mint most.

3. A háború elkezdésétől számítva nem lehet néha aludni a töménytelen sok repülőtől. Volt, hogy olyan alacsonyan ment 2 F-15 hogy távcsővel (10*50) simán kivehettem még a pilótát is.

FS

cserny Creative Commons License 1999.04.29 0 0 120
[---]cserny, irod: "...Ez de facto NATO-protektoratus ala helyezne egesz Szerbiat kb mint Boszniat. ... Nagyjabol ez varna Szerbiara is. Milosevics utoda nyilvan olyan szemely lenne akit a szerb nep tobbe-kevesbe elfogadna es maximalisan hajlando egyuttmukodni a megszallokkal." A szerbek nem magyarok, nem hiszem, hogy talalnanak egy Kadart. [---]

Udv McAtti,
En nem azt irtam hogy mi fog tortenni (nem vagyok latnok) hanem hogy mi lehet az USA terve. Ha ez (az uzleti erdekuk ezt diktalja) akkor alighanem mellefognak - es nem ez lenne az elso eset. Ahogy szerb politikai vezetes kezelte a koszovoi valsagot az elmult 1 evben abbol vilagosan latniuk kellett volna az amcsiknak hogy itt nem egy latin-amerikai banankoztarsasag felkapaszkodott diktatoraval van dolguk hanem egy ratermett politikussal es ha ezt felismerik akkor elkerulhettek volna az albanok tomeges exodusat.
Es nem ez az egyetlen eset, meg jopar van de inkabb hagyjuk, senkinek sem akarok tippeket adni.
Mindenesetre Clinton es Blair az eddigi eredmenyeik alapjan esellyel palyazhatnanak a "Szamar-Rend lovagjai" kituntetesre. (Ahhoz kepest pedig hogy mennyit artottak, eleg jol keresnek egyebkent)

Előzmény: McAtti (80)
Egyorru Creative Commons License 1999.04.29 0 0 119
TombReader ! Szerintem neked küldték azt a bombát ...
Előzmény: NewsReader (97)
namam Creative Commons License 1999.04.29 0 0 118
De ARRA fuj a szel!!

Egyebkent mit tudtok a Jugoszlavi ateruleten levo Atomeromuvekrol???

Biztos van nekik is, ha nekunk is.

Ugye hogy azt nem bantjak! (legalabbis rohadtul remelem)

A bbc-na van fent egyebkent okologiai elemzes, a cnn-n nem talaltam.

Sserintem ez lehet a leginkabb ellenerv, a tobbi eleg naivnak tunik. (majd a szerbek es a kosovoiak kozosen, kicsit helynemismeretrol tanuskodik)

Na inkabb megyek napozni amig lehet. Bocs

Előzmény: toki (117)
toki Creative Commons License 1999.04.29 0 0 117
Jaaaaaaaaj, ugye ezt Te sem kepzelted komolyan hogy a szarazfoldi harcra kikepzett `neutron` kommando tagjai egy raj vadaszbombazo ellen fel tudja akarmilyen eszkozokkel venni a harcot anelkul hogy valami kar ne lenne. Egy levego-fold raketat lehet tobb tiz kilometerrol is inditani.
Előzmény: Bee-Hind (116)
Bee-Hind Creative Commons License 1999.04.29 0 0 116
OWO: Paksot a jól ismert "Neutronok" védik a terrortámadásoktól, repülő eszközök ellen hidd el, hogy megfelelő védelme van a telepített eszközöknek (pl. rakétakomplexumok) köszönhetően. Gondolj csak arra, hogy a NATO-nak sem érdeke, hogy a térségben még egy Csernobil legyen...
Előzmény: OWO (114)
egyiptom_az_igazi Creative Commons License 1999.04.29 0 0 115
Igen, de akkor miért hangsúlyozzák, hogy nincs háború?
Előzmény: Obi wan (113)
OWO Creative Commons License 1999.04.29 0 0 114
"A
Magyar NETLAP bulgáriai
értesülései szerint csak tárgyi károkat okozott a váratlan légi támadás. A
hivatalos jelentések megerősítették, hogy valóban észleltek egy behatoló
repülőgépet, amelyik kilenc percen át tartózkodott bolgár légtérben.
Korábban három rakétát találtak már a balkáni országban. Mint
ismeretes Magyarországon nap mint nap lelnek NATO gépekről
elhullajtott robbanó eszközöket, ám a hatóságok igyekeznek ennek
jelentőségét elbagatellizálni. A magyar NETLAP felhívja a figyelmet arra,
hogy a Duna mentén épített paksi erőmű nem rendelkezik különleges
védelmi rendszerrel, csupán az általános honi légvédelmi rendszer
oltalmazza. Emlékezetes, hogy szerb gépek húsvétkor megsértették a
magyar légteret. Akkor a magyar hivatalos álláspont a hallgatás volt,
majd füllentgetés, végül beismerés következett."

A rádió az előbb mondta be, hogy az oroszok azt mondták, a Bulgáriában robbant rakéta nem Jugó rakéta volt. Majd kiderül, mint általában eddig minden.

Budapest polgári repülőterén föl-le száldosnak majd a tankerek, imátkozzatok, hogy nehogy valami "üzemzavaruk" legyen.

A kispesti lakótelephez legközelebbi óvóhely azt hiszem, a metró alagút. Mármint a Klinikák megállótól kezdődően a városközpont felé. A Nagyvárad tértől Kőbánya-Kispestig csak kéregvasút és az bombázásnál semmit sem ér.

worried:
Köszönöm a "személyre szabott" tájékoztatást. Sajnos, ahogy figyelem a híreket, megint nem vagyok optimista. Mint annyiszor, most is leírom, AMERIKA NEM AKAR BÉKÉT !!!!! És egyre több hibát ejt a polgári lakosság köréből. Amerika barátok, lehet köpködni.

Bye: OWO

Obi wan Creative Commons License 1999.04.29 0 0 113
Ezen ne csodálkozz!
Leginkább a tisztek és feljebbvalóik kapnak behívót, csak hát a sajtó ezt nem veri nagydobra (nagy szerencsénkre!!)A szomszéd országban "háború" van, már amennyiben az egyoldalú légicsapásokat annak lehet nevezni!
Előzmény: egyiptom_az_igazi (107)
Obi wan Creative Commons License 1999.04.29 0 0 112
Ezen ne csodálkozz!
Leginkább a tisztek és feljebbvalóik kapnak behívót, csak hát a sajtó ezt nem veri nagydobra (nagy szerencsénkre!!)
Előzmény: egyiptom_az_igazi (107)
Obi wan Creative Commons License 1999.04.29 0 0 111
Homár!
Ez nem rémhír, az internettóban jelent meg! Szvsz ez még nem minősül szf. támadásnak, csak előkészületnek és nagyon is valószínű! Mit gondolsz az Apache-okat minek vezényelték oda?
Előzmény: homár (106)
homár Creative Commons License 1999.04.29 0 0 109
nem tudom, olvastátok-e az "amerikai értelmiség a NATO balkáni háborúja ellen" című anyagot. legalábbis elgondolkodtató.
nem tudom, hogy akarják Milosevicset jelen helyzetben békés eszközökkel eltávolítani/egyáltalán akarnak-e ilyet.
nem tudom, hogyan képzelik ezt a közös szerb-albán békefenntartó gárdát.

nem tudom, mennyiben különböznek a Parlament előtti repülő jógiktól...

Előzmény: homár (108)
homár Creative Commons License 1999.04.29 0 0 108
a független osztrák lap, az nem olyan, mint pl a Blikk, vagy a Hajnali Krimi?
Előzmény: Obi wan (104)
egyiptom_az_igazi Creative Commons License 1999.04.29 0 0 107
Érdekes, hogy egyre több volt hivatásos katona ismerősőm kapta meg a behívó parancsát mostanában. Volt aki nemrég költözött és se a telefonját se a címét nem adta meg sehol hivatalos helyen.
homár Creative Commons License 1999.04.29 0 0 106
szerintem ez rémhír...
homár Creative Commons License 1999.04.29 0 0 105
de miért az osztrákok? eddig elhatárolták magukat, nem?
Obi wan Creative Commons License 1999.04.29 0 0 104
Friss hír:
"Egy független osztrák lap tudósítója úgy értesült, hogy a NATO szombattól szárazföldi csapatokat küld Koszovóba. A Der Standard újságírója ezt egy magát megnevezni nem kívánó, magas rangú amerikai katonatisztre hivatkozva jelentette Tiranából. A terv szerint a csapatok nem az egész tartományba vonulnának be, hanem hídfőállásokat létesítenének. A katonákat és a koszovói albánokat Apache helikopter védené a szerb különleges erőktől. Az információkat osztrák főtisztek is megerősítették, akik szerint négy héten belül 15 ezer főre nő a hadműveletben részt vevő NATO-katonák száma. A készülő szárazföldi akció miatt már tegnap megkezdték a menekültek elszállítását az albán határ közelében lévő Kukesből - írja a Der Standard."
Érdekes, nem!
homár Creative Commons License 1999.04.29 0 0 103
figyelj, senki nem akarja, hogy akár egyetlenegy vétlen polgári áldozata is legyen ezeknek a légicsapásoknak.
az, hogy nincs elég óvóhely, nem hiszem, hogy a mi bűnünk lenne.
ha itt bombáznának, azt hiszem ezerrel húznék kifelé vidékre. de minimum a kis családomat zavarnám el.

lehet, hogy hülyén hangzik, de ez az egész valahol a Te érdekedben is történik.

Előzmény: kari901 (100)
worried Creative Commons License 1999.04.29 0 0 102
OWO
Csernomirigy ma Bonnban tárgyal, utána Róma, majd Belgrád. Állítólag konkrét tervvel indult útnak. Szerinte Jelcin-nel egyeztetett: előbb leállítani a bombázást, hogy lehessen tárgyalni .....(Interfax-ra hívatkozva a Reuters)
Obi wan Creative Commons License 1999.04.29 0 0 101
Vuk Draskovics felszólította a szerb vezetést, hogy hagyják abba a szerb nép becsapását és mondják el az embereknek, hogy a NATO egységesebb, mint valaha és a szerbek nem fognak győzni!
Lám, lám newsreader!
Amit én - hasonlóan hozzád - leírtam, azok a tények, nem úgy mint a tied, ami HAZUGSÁG!
kari901 Creative Commons License 1999.04.29 0 0 100
a "... mi a francért nem mennek az óvóhelyekre" részre szeretnék reagálni, ha szabad nekem ilyet:
Légiriadó naponta legalább 2x van. Nem tudom van-e egyáltalán olyan ország a világon, amelyik annyi óvóhelyet épitett volna, hogy mindenki elférne bennük. No, Jugoszlávia biztos nincs közöttük. Különbenis egy belgrádi barátom mondja/irja, hogy o a lakóhelyéhez közel levo, állitólag atombiztos óvóhelyen tölti az éjszakáit, de az is minden további nélkül remeg minden alkalommal, amikor találat éri a várost. Azt nem tudom milyen lehet a nem "atombiztos" helyeken.
Jómagam egy négyemeletes panellház legfelso emeletén lakom. A legközelebbi kb. 500 férohelyes óvóhely nagyjából 1 km-re van innen. Mire odaérnék már régen kitehetnék a full house táblát, vagy a fene se tudná azonositani a vajdasági magyar seggemet, ha egyszer idebombáznának. Én pl. ezért nem megyek óvóhelyre.
Megaztán, az ember békésebben lesz "emberi mulasztás" áldozata a saját otthonában, ugye homár?
Előzmény: homár (87)
czimbi Creative Commons License 1999.04.29 0 0 99
Menj el önkéntesnek, Arkan kapitány mellett majd parittyázhatod a NATO rakétákat és ha van gyomrod ahhoz, amit az albánokkal elkövetnek, azt is kipróbálhatod!
homár Creative Commons License 1999.04.29 0 0 98
beazonosítatlan rakéta - ez mit mond Neked? ebbe belefér az is, amit Szaddám csinált anno Izraellel (így próbálta kiszélesíteni az Öböl-háborút).
mondjuk az is elképzelhető, hogy a NATO lőtte ki, de a szándékosság ebben az esetben megkérdőjelezhető.

szedjél Andaxint

NewsReader Creative Commons License 1999.04.29 0 0 97

A NATO megtamadta Bulgariat! Leromboltak egy csaladi hazat Szofiaban. A haborus bunosok (Cipzaras Klingon, Madlenka A Veres Cseh Kurva, Tony Buzi Blair) egyre inkabb kapkodnak - ez a kifaradas elso jele.

Obi wan Creative Commons License 1999.04.29 0 0 96
Hír:
"Az orosz eldobták a nagy követ, azaz elvetették a sulykot, s mivel nem tudni hol áll meg...Állítólag nemrég látták a az éppen súlytalanság állapotában lévő követet, emiatt rendeltek el ma hajnalban légiriadót Pekingben is."
Forrás:Át Vág Press :)))))))))))))))))
Előzmény: homár (95)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!