Sziasztok! Egy Filmet keresnék annyit tudok róla hogy egy iskolában játszódik és két diákról szól akik építenek egy időgépet és azért építik mert az egyik diák beleszeret az egyik tanárnőjébe és előre megy az időbe hogy megakadályozza hogy a tanárnő másik tanárhoz mennyen feleségül a végén visszamegy az időbe a srác és bemegy az iskolába és a tanárnő is visszamegy az időbe mert beleszeretett. Valaki esetleg nem tudja a címét már régóta keresem egyszer láttam valamikor régebben.Előre is köszönöm a segítséget.
Egy sorozatgyilkosos thriller, amit valamikor a nyolcvanas években játszott a tévé. A cselekmény egy része egy színházban játszódik. Egy Brianne (?) nevű rendőrnőt beépítenek, hogy segítsen kézre keríteni a tettest. Egy idő után telefonhívásokat kap a gyilkostól, aki zaklatni kezdi.
Szia! Keresek egy filmet,ami kb 20-25 éve ment a Duna tv-n,ha jól emlékszem 2-3 részben.Dokumentumfilm volt,felkeresett pár országot,ahol kicsi gyerekeket mutatott be,akik ilyen-olyan módon gyerekhadseregekbe kerültek(vagy bandákba tömörülve pl Brazíliában az utcán a szembejövő nőt körbevették és levágták a kezét),az ottani,majd az azt követő életükről szólt. Ilyesmi címe volt:"A pillangó röpte"..vagy "A pillangó szárnyai".
Továbbá odáig lennék,ha meg tudnám szerezni a következőket:
Keresek egy régi sorozatot, az 1980-as évek elején mehetett. Rajzfilm. Kalandok Héraklésszal vagy ilyesmi volt a címe. Rajzfilm volt, jópofa rajzokkal, és rímesen, versben elmondott narrációval. Héraklész tetteit beszélte el. Volt egy hasonló sorozat (ugyanaz a szerző) Odüsszeusz témában is. Azt hiszem német sorozat volt. sajnos sehol sem találom! Tudnátok segíteni? Hol lehetne megtalálni vagy megnézni?
Nagyon köszönöm! Megnéztem az ajánlott filmeket. A Güll Babát valóban ki kell bírni, de rózsás kert az egy létező kert. Úgy tudom mostanában felújították, telepítettek a kertbe új rózsákat.
A Sok hűhó is szuper film, beugrott, hogy láttam. Csodás a kert itt is. szupereket ajánlottál, köszi!
egy régi sorozatbam volt egy olyan epizód hogy egy ürge egy gépet csinált amivel hallotta a növényeket (pl. sikoltoztak mikor valaki megmetszette őket) asszem ez volt az:
Virágbolti rejtélyek a sorozat neve, egy rész láttam belőle (amúgy nekem csak a Gyilkos paradicsomok támadása jutott az eszembe, de nem hiszem,hogy a kérdező ilyenre kíváncsi)
Az kétségtelen, hogy Ázsiában hatalmas nemzeti parkok vannak, ahol szebbnél szebb virágokat őriznek és gondoznak. Több száz éves töveket is lehet a parkokban találni.