Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 280
Koszi a valaszt. Egyebkent ha a szirenre boksz az eltunese elott akkor a karaktar ugyanugy odamegy es csepeli pedig nem latszodik.
Talaltam egy elatkozott kardot. Azt egy orulttol vettem el aki kiirtotta a sajat karavanjat. Sajnos a dumat nem fogtam fel pedig erdekelne. A hullajat meg elvittem Nashkel-be es ott a pap elvette tolem, de azt sem ertem miert.
Ja meg valami. Stronghold-ban osszeszedtem egy kiscsajt aki boszorkany vagy varazslo vagy valami hasonlo. Allandoan mond valamit de mindig olyankor amikor eppen ekson van. Nem tod mi lehet az, szoval olyan mintha lenne vele kapcsolatban valami kuldetesem. Remelem ertheto voltam.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 279
1. Azok a csajok szirének és dire charmot nyomnak az embereidre, sőt ha közel mész még láthatatlanok is lesznek és úgy kapnak el :(

én a következőket csináltam:
a tolvajommal felderítettem a terepet, tehát megkerestem a célt, mire idáig elértem egyébként már Khalidnak meg volt a boots of speed (ha nincs oil of speed), tehát olyan gyorsan oda tudtam rohanni, hogy egy kard csapással éppen megszakítottam a varázslatát, a következővel is...stb. stb. míg végül magát a szirénkét szakítottam meg
érdemes csak egy vagy két karakterrel menni, hogy ne tudják ellened fordítani ezzel a charm varázslattal (ha meg elvarázsol csak üldögélni és várni a pillanatot) én általában még Kivant küldtem utánuk és amíg Khalid püfölte őket, ő küldözgette a nyílvesszőket (egyébként elég táposak, van náluk vmi spec. nyílvessző meg egy gyöngy is, sőt fent vmelyik ilyen pálya ÉNY-i részén van egy barlang, ahol nagyon jó kis stuffok vannak)
tehát a lényeg: igyekezz úgy mozogni az embereiddel, hogy az elcharmolt karakter látótávolságon KÍVÜL legyen (akkor csak álldogálni fog), de ha van vmi mágia gátló potioned az is megteszi a célnak

2 Totem, hát ez bulis, épp most olvastam hogy egy eastern egg kapcsolódik hozzá (én nem próbáltam meg, mert csak most hallottam róla), ha levered a doom guardot és mexerzed az ancient armourt is a Firexy Bridge labirintusában (amiért az egyik kísértet lovag sír) és odaadod ULcester szellemének kapsz egy kardot érte (ez egyébként ha jók az infoim szívatás, mert ÉP csökkent a kard használójánál)
egyébként a játék "klasszikus" változata szerint nem lehet semmit csinálni a totemmel, ott kell hagyni,
...azt, hogy hogy győzd le a doom guardot nem tudom, én DT próbálkoztam meg 4 dwarf doom guard legyőzésével, de elég nehezen ment, szóval kemény meccsre számíts, javaslom esetleg a wand of holy light használatát, többszörösen,+ ami csak belefér

3. A kolok azt hiszem nem lesz meg, el kell menni a világítótoronyhoz, le kell gyűrni a farkasokat és visszamenni a nőcihez, aztán szomorúan elmondod neki hogy a fiát megették a farkasok (vagy vmi ilyesmi)...legalábbis így emléxem
a világítótornyba egyébként nem lehet bejutni, de ha ráklikkelsz akkor ki is írja, hogy régóta elhagyatott stb. stb.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 278
A multkori szivasom a gyuvruvel utan repult a jatek a gepemrol. Szerencsere volt annyi eszem, hogy az elmentest megtartottam, igy most folytathatom. Lenne nehany kerdesem amire nem lenne rosz ha ma meg du 17:00 elott megkapnam a valaszt.
Hogy a fenebe lehet konnyen kinyirni azokat az eneklo ijasz csajokat? Olyan szep zoldek es a Sword Coaston tanyaznak. Tegnap mar a hajamta teptem, mert valaki a csapatbol vagy ellenem fordult a jovoltukbol, vagy megmergeztek. Az bejon, hogy egy varazslattal a kornyeken mindenki elajul, de ez lenne a megoldas???
Masodik: van egy anyuka akinek eltunt a kicsi fia. Hun az a budos kolok?
Be lehet jutni valahogy a vilagitotoronyba?
Asatas: ugye ott talalnak egy 5000 eves totemet vagy valami hasonlot. Az asatasvezeto mondja is a munkasok lemeszarlasa utan, hogy huzzunk innen, de en ugye inkabb a szoborral tavoztam. Nem kellett volna, mert valami langolokardu barom tamadt nekem (asszem meg lett zavarva bekes alma). Erdemes, meg lehet valahogy olni? Ugy hirtelen ennyi. A segitsegeteket elore is koszonom!
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 277
majd kontaktáljunk valahol, akár itt is, mert ez mán egy olyan kalandjátékos kiegészítő és néha nagyon összetettek a feladatok (tuti jó egyébként) ;)
szóval el lehet akadni
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 276
6490,- Gameland-ban. En mar lattam (ma) es meg is fogom venni.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 275
6.950 az egyik helyen (CD-Galaxis)
lehet hogy a Vircsual Wődben ocsóbb...ha van :(
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 274
És mi az ára?
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 273
karva jó most itt is olvashatom a fórumot, meg az internettón, gratulálok, sok pénzéhes f*sz!

ez a véleményem, de mindegy, aki visszaugat lenyilaztatom Corannal, és Kivannal, plusz egy Fireball a kedvenc varázslómtól desszertnek.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 272
megjelent! :)))
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.05.13 0 0 271
Köszis!
Én meg aszittem, hogy a csapathoz lehet beválasztani, mikor találkozol vele és segítesz neki...tényleg, addig még nem jutottál el? érdekes lehet, ahogy két Drizz találkozik egymással, kardot cserélnek, miegyebek :)
vagy kivették valami módon?
Tudom, hogy most el kezdhetném vele, de ez nem az igazi, az is egy élmény, hogy a saját magad kreált karakterrel hogy viszed végig
persze ettől függetlenül meg fogom nézni :)
Előzmény: meleg (270)
meleg Creative Commons License 1999.05.13 0 0 270
HI Kwisatz!

Drizzttel kapcsolatban:
A Multiplayer részt nem próbáltam ki,csak a single-t.Az importálható karakterek között van emberünk.Alapból jól föl van szerelve fegyverekkel,páncéllal,meg valami csizma is van rajta, amitől szörnyű gyors lesz.Az XP-je sem 0-ról indul,hanem kb. 9xx valahányról.A többi képessége mint egy átlagos rangeré.Újrakezdtem vele a játékot, s nekem úgy tűnik, hogy így könnyebb.Speciális képességnek tűnik a Hide in Shadow móka.Ezt magától használja szinte állandóan ha kell ha nem.Néha kicsit idegesítő,de néha jól jön,mert nem veszik észre az ellenfelek,csak mikor már a nyakukon vagyok.
Üdv.
Meleg

Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.05.13 0 0 269
Na végre valaki! :)
és a csapatba választhatod be, vagy multiplayerhez választhatod alapból?
vannak spec. képességei?
Előzmény: meleg (268)
meleg Creative Commons License 1999.05.13 0 0 268
HI Everybodri!

A májusi Guru CD-n rajta van Drizzt,én kipróbáltam,teljesen marhajó.
Egy hackertől tudom, hogy a héten már lesz missiondisc a játékhoz(bár nemtom, hogy a boltban is lesz).Azért fel a fejjel.
Üdv.
Meleg

Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.05.12 0 0 267
PC Galaxis...
a Virtual World-öt már fel se merem hívni
én is rákerestem és találtam még infokat
az árat úgy láttam 20 USD körülre lőtték be, nálunk szerintem 6000 fityó lesz (ahogy az expansion set-ek árképzését nézi az ember)

a Drizzre meg írtam mán, hogy a PC Guru lemezen mintha láttam volna...letölteni nem tudom honnan lehet :(
(bár a BioWare vagy Black Isle home page lehet egy jó kiindulópont)

Előzmény: TuneFish (266)
TuneFish Creative Commons License 1999.05.12 0 0 266
Kw Ha: még nem bírtam megpacsalni a BG-t, mert a 3 flopibol amit a munkahelyemről cipeltem haza, eg y mindig bedoglott, es mar kicsit frusztrált lettem... A Drizzt patch-et meg még le se bírtam tölteni. Honnan lehet? Egyébként nem tartom egy értelmes ötletnek a Drizzt dolgot, ez kicsit túltápolja szerintem a játékot. De a dumáira kíváncsi vagyok... :)

Az hülyeség hogy nem jelent még meg, alt.games.baldurs-gate newsgroup már rég tele van TotSC-s threadekkel... Melyik volt az a bolt? És mennyi lesz az ára? Szó lehet egy cd-copyról majd? :)

Előzmény: Kwisatz Haderach (265)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.05.12 0 0 265
hát azt sajnos nem tudom, de az előző hírrel kapcsolatban is vissza kell táncolnom
Felhívtam egy bp-i boltot, ahol aszonták hogy a BioWare home page-en hibásan szerepel az információ (!), mert még nem is jelent meg, szerintük a hétvége, de náluk már lesz a jövő hét közepétől (!!!)

szóval most mán tényleg csak az marad, hogy az ember a telefonon lóg

apropó! a fentiek tanulságaként meg tudja valaki mondani honnan a fenéből lehet megtudni egy games megjelenési dátumát, ha még a gyártó információi is félrevezetőek?
TuneFish
Beszervezted már Drizzt? Érdemes? :)

Előzmény: TuneFish (264)
TuneFish Creative Commons License 1999.05.12 0 0 264
És ez hány db CD lesz?
Előzmény: Kwisatz Haderach (263)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.05.12 0 0 263
eccerűen nem áltam meg, ha valaki még nem tudná :))) (A BioWare oldalról)

May 4, 1999

TOTSC Release

IRVINE, Calif., May 4 /PRNewswire/ -- Black Isle Studios(tm), the role-playing game division of Interplay Entertainment Corp. (Nasdaq: IPLY), announced today the release of Tales of the Sword Coast(tm) (TOTSC), the adventure add-on to the worldwide hit, Baldur's Gate(tm). Developed by the Canada-based software company, BioWare Corp., TOTSC expands the original Baldur's Gate gameplay area by offering new quests and challenges to the main game. Baldur's Gate: Tales of the Sword Coast(tm) will be available in some retailers on CD-ROM for Windows(r) 95/98 computers beginning tomorrow. Gamers will need the original Baldur's Gate in order to play.

TOTSC takes the player through additional areas filled with intriguing new characters, items and quests. A large island beckons just off the Sword Coast region of the Forgotten Realms(r), where Baldur's Gate is set. The player's band of adventurers must reach the island, explore it and attempt to unravel its secrets before yet another evil is unleashed upon the Sword Coast. Another adventure takes place in and around Durlag's Tower, the decrepit keep whose traps, illusions and denizens have thwarted adventurers for centuries. Tricks, traps and possible treasure awaits those who survive.

mostmán csak a várakozás maradt :(

Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.05.12 0 0 262
backstab
én csak azt vettem észre, hogy iszonyatosan nagyot sebez, ha a háta mögül lopakodó üzemmódban támadom meg az ellenfelet
persze lehet hogy van saját trükkje is ezen túlmenően
(asszem van valami dagger of backstabbing is, bár én már előbb abbahagytam...valahol a vége felé lehet megszerezni)
Előzmény: TuneFish (259)
TuneFish Creative Commons License 1999.05.11 0 0 259
Hol van komplett AD&D leírás? (www) Lehet magyar nyelvű is.
Hogyan kell a tolvajjal hátbaszúrni valakit? Odáig sejtem, hogy mögé lopakodok... Imoen éppen 5.szinten van...
Phoenix force Creative Commons License 1999.05.07 0 0 257
Bigfoot!
Ráfaragtál. Az a hülyeség gyűrűje. A rossz hír az, hogy a Remove Course (átok eltávolítás) 4. szinű papi varázslat. Ami tesok közöt is 55000? XP. H a nagyon kell a fickó, vagy keress egy korábbi mentést, vagy fejleszd türelmesen a papodat. Egy jó tanács: érdemes mindíg mindent felismertetni mielött használod. Nagyon sok hasonló van még a BG -be.
bigfoot Creative Commons License 1999.05.07 0 0 256
Nos ez azert nem lehet szolgaltatas, mert a hosom kivalva a csapatbol egyhelyben all, tehat semmikeppen sem tudom odacipelni, max a templom megy a hosomhoz :)
Előzmény: TuneFish (255)
TuneFish Creative Commons License 1999.05.07 0 0 255
Kene hogy legyen olyan, hogy "remove curse", es nem scroll, hanem szolgaltatas. vagy mar regen voltam templomban? hehehe
Előzmény: bigfoot (254)
bigfoot Creative Commons License 1999.05.07 0 0 254
Nekem az abajom, hogy: a tengerparton boklaszva egy roncshajoban talaltam egy elatkozott gyurut azt felhuzta hosom... nos hol lehet venni anti curse scrollt? en nem talaltam egyik templomban sem.
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.05.07 0 0 253
elvileg van a "Stone to flesh" nevű scroll, ami orvosolja a problémádat
arra készülj fel, hogy a "visszaváltoztatott" karakter iszonyatosan gyenge lesz
először a Nashkel-i piacon lehet használni, ahol feltámaszthacc egy kővé változtatott papnőt
egyébként minden templomba lehet kapni, ha jól emléxem
Előzmény: DESTROYER (252)
DESTROYER Creative Commons License 1999.05.07 0 0 252
Sziasztok!
Marha jó ez a topic, már a keletkezése óta olvasom. Nekem is meg van a BG, csakhát marha lassan haladok vele (még a Brood War-t és a Hellfire-t sem fejeztem be). Eddig még nem volt olyan égető problémám a játékban, csak 1 kis szépséghiba: amikor a bazilikuszok kővé változtatták Khalid-ot az negyon rosszul esett (Jaheirának is). Szóval nem lehet őt feléleszteni? Ha igen, akkor hogyan? Segítsetek...
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.05.05 0 0 251
meg egyébként azért lehet ez érdekes, mert a Drizz fijju két scimitart használ, ugye...(legalábbis úgy hadonászik velük mint a cséphadaró), de ezt gondolom igaziból nem tudták megoldani
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.05.05 0 0 250
na, egy barátom beolvasta telefonba
tehát
Ranger
chaotic good
str:13, dex:20 :-o, con:15, int:17, wis:17, char:14
ooopszi! ez 96 pont!!! na, mégiscsak újra kezdem :)
Előzmény: TuneFish (248)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.05.05 0 0 249
hmmmm, kénytelen leszek reklámozni :)
a PC Guru májusi számában írja le Lily, hogy egy új patch segítségével Drizz is "jáccó" karakter lesz (így mondjuk megszerezheted azt a hírös mithril páncélt is ) a lemezmellékleten rajta is van a patch!!!
leírják a Drizz karakter tulajdonságait is, de így kapásból nem tudom :(
majd holnapra beírom ;)
kíváncsi lennék, hogy valaki az eddigi hozzászólókból bevette-e a csapatába a fijjut :)
Előzmény: TuneFish (248)
TuneFish Creative Commons License 1999.05.05 0 0 248
A patchelés után Drizzt NPC lesz? Ez komoly? Hol olvastad?
Előzmény: Kwisatz Haderach (244)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!