Sokat gondolkoztam ezen, mert például amikor anyámék, nagymama, szomszédnéni főztek a húslevest akkor a főzés előtt mindig kilopkodtuk a karalábét, sárgarépát.
Azt tudjuk, hogy van humánus állatvágás, de nem a szadista ipari állatvágásra gondolok, és szerencsére ott sem mindig van ilyen.
Na de amikor kihúzom a sárgarépát a földből vajon megérzi?
Hogyan kell humánusan kihúzni a földből, hogy ne fájjon neki?
Fájhat nekik amikor esszük őket?
Nagyon fontos, hogy ezt tudjam, mert nem szeretnék a karalábénak sem fájdalmat okozni amikor jóízűen rágcsálom.
Teljesen úgy fest, de valójában nem magamra reagáltam hanem kiegészítettem azt amit írtam
Viszont van olyan ember (nem én) aki ugyan a másikhoz szól de úgy hogy közben a saját hozzászólására "reagál", azt linkeli be.
Például azt mondja a másiknak hogy hülye vagy de valójában magának mondja hogy hülye vagy, pedig a másik embernek akarta mondani csak nem tudja hogyan kell helyesen használni a fórumot.
A Biblia eredetileg nem írja, hogy mit zabáltak, csak azt, hogy valami tiltott növényt. Az alma csak a zöldségkereskedő lobbi miatt került bele a fordításokba.
Ha én egy új vallást csinálnék, Istennek tetszőt, abban a sárgarépát kellene rituálisan legyilkolni, főzés előtt, lévén a sárgarépa is élőlény, és az élet szent dolog. Szeretem a sárgarépát, főleg sütve. A szertartáshoz csak kerámiakéseket lehetne használni, és szombaton tíztől tizenkettőig kéne végrehajtani, én akkor általában ráérek. A répát kizárólag szüzek ölhetnék meg, és nagyon kellene vigyázniuk, hogy először a vastagabb végén, az elágazásnál metsszék el, mert ha a vékonyabbik végén kezdik, akkor a répát tisztátalanná tennék, és menten el kell temetniük, kelkáposztalevelekbe göngyölve. Aki tisztátalanná tesz egy répát, annak egy hétig tartózkodnia kell a főzéstől és a szappanbuborékok eregetésétől. A megtisztulás egy pohárka Single Mait Irish whisky elfogyasztásával fejeződne be, én ezt is szeretem. Ezek a szabályok a kelkáposztára természetesen nem vonatkoznának. Mert a kelkáposzta az ördög üzelmeinek gyűlölt terméke, mocskos egy növény, én utálom, és ha valaki mégis szereti, köteles lenne egy csakis erre a célra szolgáló edényben megfőzni, amely persze tisztátalan lesz a kelkáposztától, és benne más étel nem készíthető.
a házasságot meghatározó tényező a bensőséges szexualís együttlét, a kölcsönös kielégítés, a baráti bizalom, az őszinteség, a kultúrális igényességet is érintő beszélgetések. az érintések, a finom gesztikulációk...., nem minden az aranyékszer, a drága, avagy olcsó ajándékok, mint figyelmességek, mert az egymásnak adott személyes ottlét, a mindig számíthat rá, rád többet ad.
Ha egy ajándék sokkal nagyobb örömöt ad, akkor nem neked fejezi ki úgymond háláját, köszönömét, hanem a remélt tárgyak birtoklási vágyának.
a többnejüséggel az a gondom hogy nem találok két szép fiatal buja kedves lányt.Egyet se,szerintük a pulover nem izom és az ágyba nem a bibliát kell bevinni.