csak ott volt a családban egy valódi erőszak, valószínűleg az anyja is kapott ... itt meg nem volt lófasz sem. Orbán viktor asszisztál ehhez, és álproblémákkal (buzik, nemátváltó műtétek) foglalkozik, a családon belüli erőszak is csak akkor probléma szerintük, ha az ellenfél térfelén történik ... egyébként állva taps fogadja. Persze nem csak orbán gondolkozik így, hanem a teljes jobboldal beteg szavazótábor. Egyébként most ígérjétek meg, hogy innentől kezdve a nem létező problémák helyett ez lesz nála a prioritás ... és akkor én is megígérem, hogy kicsit más szemüvegen vizsgálom, a szerintem még mindig lófasz jelentőségü ügyét magyar péternek.
Ezt szeretem gesztherkében. Bayer elintézte a dolgot egy mondatban, ballibéknek az lenne az érdekük, ha minél gyorsabban elfelejtődne, erre egyre-másra nyitogatja neki az emlékeztető topikokat:)))
Orbánból miniszterelnök lett, Magyar Péterből meg egy féltékenységből és csalódottságból árulóvá vált nímand, aki olyan hülye, hogy ő maga dobta bele azt a követ a pocsolyába aminek a mocska beborította...
'hála' a kormánynak, ma magyarországon mindennaposak az ettől ezerszer durvább esetek, persze értem, hogy nemátváltó műtétek ... na innen indulunk. Innen nézve, azaz magyar viszonylatban (ebben benne van az is, hogy orbán viktort verte az apja), egy lófasz vitáról beszélünk ..
nem fontos a párkapcsolati erőszak, ugyanis a nemátváltó műtétekkel kell foglalkozni. Annyira nem fontos, hogy orbán viktor követendő példának tartja, hogy őt rendszeresen verte az apja.
magyarul ez még úgy is lófasz, hogy szemmel láthatóan varga juditnak lejtett a pálya .... orbánt rendszeresen verte az apja, tudjátok orbán győző, na az nem lófasz !
Azt mindenki tudja, hogy Varga csak egy báb volt, - Orbán bábja!
Ja...
Mindenki Orbán bábja.
Orbán egyedül viszi a hátán az egész Fideszt, KNDP-t meg az ellenzék jó részét is... Időnként még Trumpot is, ahogy a nyugati fősodrat halálhörgését elnézem...
Ő írja a törvényeket, a sajtó-híreket, ő köti az üzleteket, ő a felelős a termékenységi ráta növekedéért, építi a határkerítést meg Paksot, és közben mindent is ellop.
Mindezt azokban a félórákban, amikor sikerül kiszöknie a grazi elme- és gyógyintézetből.
majd megbánod még ezt, úgysem hisznek majd neked. Az egész kormány bele fog ebbe bukni, óriási botrányt csinálok ebből.
varga judit egyértelműen visszaélt a kormánytól kapott poziciójával, a kormány által kirendelt védők pedig egyértelműen túlterjeszkedtek a hatáskörükön .. reméljük nem ússzák meg, mint a pedofil-mosdató-mosdatók
Hogy ne tartozna ide, hogy a rogan trollok által mar nővédő szentnek beállított Varga miniszteri ideje alatt mi történtek (meg ha nem is o terjesztette fel de nem is posztolt róla mindig van kiút" videoket ugye?)
Mert ugye ez is akkor volt...a nők védelmében ugye.
Kövér Laszlo "én szánalommal tekintek ezekre a képviselőkre, különösen azokra, akiknek a személyi száma 2-essel kezdődik, amikor olyan helyzetbe keverik magukat, amilyenbe Szabó Tímeának is sikerült legutóbb. Nincs annál elszomorítóbb, mint amikor egy gyűlölettől eltorzult női arcot lát az ember férfi létére.
a Magyar Nemzet nevű kormánylapban jelent meg interjú Varga Judit igazságügyi miniszterrel, akinél szintén rákérdeztek erre, mivel az MSZP-s Gurmai Zita azt követelte, hogy a miniszter a parlamentben foglaljon állást Kövér szavairól. Varga Judit pedig kifejtette véleményét:
"A JELENLEGI HELYZETBEN SZERINTEM NEM KELLENE ILYEN KÉRDÉSEKKEL FOGLALKOZNI"
- kezdi válaszát Varga, aki irigyli az ellenzéki képviselőket, hogy ilyesmikre van idejük.
Hogy egy tévéműsorból kivett, kontextusból kiragadott félmondattal akarnak feszültséget kelteni. Majd hozzátette:
"KÖVÉR LÁSZLÓ SZERINTEM A NŐK IRÁNTI TISZTELETÉT FEJEZTE KI, AMIKOR ARRÓL BESZÉLT, HOGY NEM SZERETNE EGY NŐT HOZZÁ MÉLTATLAN HELYZETBEN LÁTNI."
Varga szerint Kövér: "arra az eszményre utalt, hogy a nőket bizonyos rájuk jellemző viselkedésformák miatt jobban tiszteljük. A házelnöknek éppen annyira joga van egy ilyen konzervatív megnyilvánuláshoz, mint másnak egy liberális állásfoglaláshoz. Személy szerint engem, mint nőt nem sértett meg. Magyarországon egyenjogúság van, de figyelembe kell vennünk, hogy a férfiak és a nők egymástól különböznek" - mondta.
A rendőr saját állítása szerint úgy érzékelte, Varga láthatóan félt, és a jelenlétük nélkül kiszolgáltatott helyzetben lett volna.
Ő maga, a rendőr a lakáson kívül állt, a szereplőkre nem látott rá mindig, de jól hallotta őket
En pedig azt hallottam az egy barátomtól akinek a testvere mondta mert találkozott egy kollégával aki ismerte azt aki ott volt, hogy Magyar félt az Igazságügy minisztertől.
"A jelentésben a veszekedés előzményeiről a Varga Judit védelmét éppen akkor ellátó rendőr azt írta: a miniszter kérte, hogy menjen el vele a lakásukhoz, így lehetett tanúja a pár egyre hangosabb szóváltásának.
A rendőr saját állítása szerint úgy érzékelte, Varga láthatóan félt, és a jelenlétük nélkül kiszolgáltatott helyzetben lett volna.
Ő maga, a rendőr a lakáson kívül állt, a szereplőkre nem látott rá mindig, de jól hallotta őket. Jelentése szerint a miniszter azt mondta férjének, „engedj el”, és ha máshogy nem jut ki, hát kimászik az ablakon. A rendőr azt állítja, valaki kinyitotta a félszuterén szoba ablakát, a párkányra pedig ruhákat és csomagokat próbált pakolni, miközben Varga Judit férje ezt próbálja megakadályozni.
A jelentés szerint közben Magyar azt kiabálta, Varga nem mehet sehova, nem viheti magával a gyerekeket (akik nem voltak ekkor a helyszínen). A rendőri jelentésben foglaltak szerint a férfi azzal fenyegetőzött, hogy „majd megbánod még ezt, úgysem hisznek majd neked.
Az egész kormány bele fog ebbe bukni, óriási botrányt csinálok ebből.”
Egy ponton a rendőr a jelentése szerint arra utasította Magyart a házon kívül, az ablaknál állva, hogy engedje el Vargát, mire állítólag Magyar vele kezdett veszekedni. A leírtak szerint az utcán is folytatódott a balhé, amit a szöveg szintén hosszan részletez, felsorolva a rendőri intézkedéseket is.
A gyerekek a vita alatt egy másik helyszínen voltak, oda Varga a rendőrautóval ment, Magyar pedig a saját kocsijával, és előbb ért oda, állítólag a rendőrautót megelőzve. Magyar nem engedték be abba a lakásba, a Varga védelmét ellátó rendőr csak a minisztert engedte be. Másfél-két órával később hagyta el Magyar a helyszínt, Varga pedig két gyerekével rendőrautóval ment Miskolcra (a harmadik gyerekről a jelentés nem tesz említést)."