"Nem állítottam hogy a törvény nem foglalkozik szexualitással..."
Ne is!
Jól néznénk ki.
Kérdés:
Vajon az emberek jobbat találtak ki az Isten törvényénél?
Szeresd az Urat, a te Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből és teljes elmédből.
Ez az első és nagy parancsolat.
A második pedig hasonlatos ehhez: Szeresd felebarátodat, mint magadat.
E két parancsolattól függ az egész törvény...
Mt 22,40
Ha szereted az Urat teljes szívedből, a felebarátodat mint magadat, akkor megérted például miért ne kívánd, de még rá se nézz parázna szándékból a nőire.
"ATörvény igenis, hogy foglalkozik a szexualitással ködösítő."
Nem állítottam hogy a törvény nem foglalkozik szexualitással,
szemét módon szitkozódó, hiszen az foglalkozik szexualitással.
Azt állítottam, hogy annak az igének, amit akkor idéztél, troll,
nincs köze ágyasházhoz, szexhez. ANNAK AZ IGÉNEK NINCS
HOZZÁ KÖZE, MÁS IGÉNEK VAN.
Én: Nincs olyan ember, aki magasabb mint 4 méter
Te: Igenis léteznek emberek, ködösítő
Ha olyan mélyre süllyedsz, hogy nem az állításaimat cáfolod a vitában, hanem olyat, amit nem mondtam, akkor ócsja szar vitázó vagy, és érthető hogy más nem hajlandó veled vitázni.
Figyelj oda jobban, mert bár gyengék az értelmi képességeid, de nem ennyire gyengék.
mint ahogy abban is hogyan étkezz mondjuk helyesen valamint, hogy hosszúéletű légy a földön, hogy a szex életet, adjon az életedre legyen, ne pedig a halálodra.
Ezt írd le újból, szar lett, össze vissza keverted ku-
"Az általad idézett igének semmi köze az ágyasházhoz"
Rosszul tudod!
A törvény a tanítómesterünk abban, ahogyan szexelj és abban is ahogyan ne.
Nem érted?
(mint ahogy abban is hogyan étkezz mondjuk helyesen valamint, hogy hosszúéletű légy a földön, hogy a szex életet, adjon az életedre legyen, ne pedig a halálodra.
minden olyan szexuális cselekedet, aminek valójában nincs
is érteleme mert sehogyan sem származhat belőle utód."
Kihagyod a lényeget?
Nem figyelsz.
Bujaság:minden olyan törvénytelen, mégis a testi ember számára kielégítő szexuális kicsapongás, függőség, aminek valójában nincs is érteleme mert sehogyan sem származhat belőle utód,
Az Ábrahámmagva volt a kiválasztott nép, az Úr nem engedte nekik, hogy bekeveredjenek az őket körülvevő kannaneusok tengerébe, mint egy csepp tejszín a nagy bögre fekete kávéban...
Izrael 12 nemzetsége Jákob 12 fiától származott:
1 férfiú 12 fia 4felség, (illetve 2 feleség és azoknak 2 szolgálóleányitól)
Akkoriban még legális törvényes volt a több asszonytartás (két feleség két ágyas).
Jákob házaságya sem volt egyébként szeplőtelen.
Miért nem?
(na kívácsi vagyok hogy ez a vakfarizeus Írás-tudó Eltérítő tudja-e a megfejtést)
"Bujaság:minden olyan törvénytelen, mégis a testi ember számára kielégítő szexuális kicsapongás, függőség, aminek valójában nincs is érteleme mert sehogyan sem származhat belőle utód,
pl: ember-gép, virtuális prosti, ember-kutyája, két buzi, mutogatós néni... stb, stb, stb. "
.
És mi van akkor, ha egy mutogatós néni szájában -kifelé nyílással - van egy lombik, benne egy megtermékenyítésre váró petesejttel?
Feléje őszinte utódlási vággyal közelít egy jó munkásember.
Akkor sem a mutogatós néni, sem az általa foglalkoztatott lombik-tunningoló férfimunkatárs sem bujálkodik! :)))))))
"Ahány ház, annyi szokás, de engem inkább csak az érdekelne, hogy a szexualitás mely formáit nem tűri az Isten és mi az amit javasol, és mi az amit még tolerál."
.
1.Salamon király jobban tette volna, ha feleségek helyett csak ágyasokat tart, hiszen a feleségek
hajtották el a veséjé szívét az Úrtól.
Ágyassági szerződés jobban működött a Bibliában. (Áldott-tűrt) Dávid királynak is volt párszáz..
Salamonnál bizonyára az volt a baj, hogy évi 700 házassági évforduló és 300 ágyassági évforduló mellett
bizonyára kimaradt nehány sabbath ünneplés.
A lényeg azonban, hogy az ágyassági szerződés alapján történő akármilyen szex az nem lehet paráznaság!
Bujaság:minden olyan törvénytelen, mégis a testi ember számára kielégítő szexuális kicsapongás, függőség, aminek valójában nincs is érteleme mert sehogyan sem származhat belőle utód,
A házunkban lakik Nancsi néni és Náci bácsi.
Házas emberek, komoly hívők. Szexuális életet élnek igyen
gyakorta, ám nem szármnazhat belőle utód, mert jóllehet
Náci bácsi még csak 74 éves, de Nancsi néni bizony 63 is
elmúlt már.
Bujaságot gyakorol-é ez a pár, hisz bölcsen írtad: Bujaság:
minden olyan szexuális cselekedet, aminek valójában nincs
is érteleme mert sehogyan sem származhat belőle utód.
Tehát a buják ugyan bŁsznak, ám minek, mert nem lesz be-
lőle gyerek.
Ezért kérdeztem tőled,izélgettél-é feleséget,úgy hogy abból
nem lehetett gyerek (óvgumi miatt), tehát buja vagy-e Kút-
Mindenekelött tisztázandó a paráznaság fogalma, valamint az ezzel kapcsolatos buja fogalmak, hogy ne kétmalomba őröljünk...
pl: ember-gép, virtuális prosti, ember-kutyája, két buzi, mutogatós néni... stb, stb, stb.